Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Πήρα πρόσφατα ένα Macbook Pro, μετά από 10 χρόνια Windows.. Μεγάλη (και ωραία) η διαφορά! Πηγαίνοντας όμως να βάλω Office (για όλους τους λόγους που χρειάζεται να βάλει κανείς Office στο MAC) αντιμετόπισα το εξής: Στην αρχή δούλεψε. Δεν θυμάμαι εάν έκανα restart. Εγκαθιστώ τον ορθογράφο cocoaspell από την iSquare Και μετά δεν ξανάνοιξε ποτέ το Office. Το έβγαλα... "ρύθμισα" τα permissions... το ξαναέβαλα.. τίποτα.. Εν πρώτης φαίνεται ότι φταίει το cocoaspell... αλλά όσους ρώτησα που έχουν MAC και Office δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον ορθογράφο αυτό. Επειδή είμαι νέοπας.. θα μπορούσε κανείς ή να μου δώσει μία λύση.. ή να μου πει πως μπορώ να απεγκαταστήσω τον ορθογράφο για να δοκιμάσω εάν φταίει αυτός. Υ.Γ. Κάπου είδα στο internet ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα fonts της MS και του MAC OS... Κανένας help...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, το cocoaspell δε λειτουργεί στο microsoft office αλλα μόνο σε όσα προγράμματα χρησιμοποιούν το cocoa της apple οπότε δεν το βλέπω να σχετίζεται. Δοκίμασε να αφαιρέσεις και να επαναγκαταστήσεις το office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξέρω ότι δεν μπορείς να έχεις ορθογραφικό έλεγχο σε office με τον cocaspell. Αλλά από τότε και μετά δεν ανοίγει το office (και έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και Ultrex). Αλήθεια, πώς μπορώ να απεγκαταστήσω τον cocoaspell; ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ---------- Τώρα το είδα (και το θυμήθηκα).. Έκανα και το GrUpdate από την iSquare. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το μηχάνημά μου σε προηγούμενο σημείο (όπως γίνεται με τα Windows) έτσι ώστε να βγάλω αυτό το update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιρνες backup με το time machine; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι.... (too short) ---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ---------- Βρήκα τι έφταιγε...!!!!! Η iSquare έχει ένα update που το λέει "GrUpdate". Εάν κανείς το κατεβάσει τότε επιλέγεται by default ως γλώσσα εισαγωγής τα Ελληνικά. Το MS Office όταν το ανοίγεις με γλώσσα εισαγωγής τα Ελληνικά crashάρει. Η Ελληνική "μαγεία" είναι πως το GRUpdate δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις!!!!!! Μπορείς όμως να το απενεργοποιήσεις, αλλάζοντας την γλώσσα εισαγωγής στα ελληνικά από το System Preferences->Language and text... Επίσης, δεν λένε στο GRUpdate FAQ πως φταίει η ρύθμιση που σου κάνει το GRUpdate αλλά τα ρίχνουν στο MS Office.... Μετάνιωσα που το εγκατέστησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsak-46-alaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 [Έχω βάλει (και εγώ) το office mac 2008] Εξ' όσον κατάλαβα, δεν υπάρχει τρόπος να "μπει" ορθογραφικός έλεγχος στα Ελληνικά...Σωστά, η παίζει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 [Έχω βάλει (και εγώ) το office mac 2008] Εξ' όσον κατάλαβα, δεν υπάρχει τρόπος να "μπει" ορθογραφικός έλεγχος στα Ελληνικά...Σωστά, η παίζει τίποτα; Με 60 Euro, αγοράζεις τον ορθογράφο της Neurolingo. Δεν τον έχω βρει μέχρι στιγμής "σπασμένο"... Εάν δεν σε απασχολεί η έκδοση του Office, υπάρχει ο ορθογράφος free για τα Office 2004. Ψάξε.. (δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να λέμε για "άλλους" τρόπους απόκτησης λογισμικών.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 (δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να λέμε για "άλλους" τρόπους απόκτησης λογισμικών.. ) Όχι, δεν επιτρέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Πήρα πρόσφατα ένα Macbook Pro, μετά από 10 χρόνια Windows.. Μεγάλη (και ωραία) η διαφορά! Πηγαίνοντας όμως να βάλω Office (για όλους τους λόγους που χρειάζεται να βάλει κανείς Office στο MAC) αντιμετόπισα το εξής: Στην αρχή δούλεψε. Δεν θυμάμαι εάν έκανα restart. Εγκαθιστώ τον ορθογράφο cocoaspell από την iSquare Και μετά δεν ξανάνοιξε ποτέ το Office. Το έβγαλα... "ρύθμισα" τα permissions... το ξαναέβαλα.. τίποτα.. Εν πρώτης φαίνεται ότι φταίει το cocoaspell... αλλά όσους ρώτησα που έχουν MAC και Office δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον ορθογράφο αυτό. Επειδή είμαι νέοπας.. θα μπορούσε κανείς ή να μου δώσει μία λύση.. ή να μου πει πως μπορώ να απεγκαταστήσω τον ορθογράφο για να δοκιμάσω εάν φταίει αυτός. Υ.Γ. Κάπου είδα στο internet ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα fonts της MS και του MAC OS... Κανένας help...? βασικά ο όφις δε ξεκινάει εάν είναι το macintosh σε ελληνική γλώσσα. Θα χρειαστείς ένα προγραμματάκι αν θες να ανοίγει εάν το έχεις εξελληνισμένο. Πες μου να σου πω που θα το βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.