ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω φτιάξει ένα site http://www.needsoft.eu Έχω εγκαταστήσει το babelfish translator για Joomla Και θέλω να ρωτήσω το εξής κουλό Όταν επιλέγω σαν γλώσσα τα αγγλικά σε κάθε refresh της σελίδας ανεβάζει τους επισκέπτες που είναι συνδεδεμένοι κατά 2 άτομα σταθερά .Δεν είναι λίγο περίεργο?
ariadgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ να φανταστώ ποτέ δεν κατεβαίνουν...;;;
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κατεβαίνουν αλλά το περίεργο είναι ότι όταν έχω την σελίδα ελληνικά μπορεί να έχω για πολύ ώρα 5-7 χρήστες η και λιγότερους συνδεδεμένους. Όταν πατήσω κάποια από τις γλώσσες και κάνω συνέχεια refresh , αρχίζουν και ανεβαίνουν κατά 2. Χτες το βράδυ κάθησα κανά μισάωρο και μετά από πολλά πολλά refresh είχα φτάσει τους 130 χρήστες. Βαρέθηκα κάποια στιγμή και πήγα πάλι στα ελληνικά, οπότε άρχιζαν και κατέβαιναν σταθερά πάλι...σε κάθε refresh.. Κάνε μια δοκιμή με 5-6 refresh και θα δεις..
Evgenios1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικα, επειδη μπαινει η yahoo στο σαιτ σου. Το περιεργο ειναι γιατι το ενα ατομο μετραει για δυο.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω που εκανα ενα refresh αυξηθηκαν κατα 6 παντως...
xctaek21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω που εκανα ενα refresh αυξηθηκαν κατα 6 παντως... αυτο γινετε σε ολα (αν οχι στα περισσοτερα) site και ειναι μαλλον επειδη μπαίνουν τα bots
pcnw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω να έχει να κάνει με bots, απλά δε σβήνει τη cache της προηγούμενης επισκεψης και μετράει και την επόμενη (εννοώ τα refresh ή clicks). Εξάλλου δεν είναι αξιόπιστο αυτό το counter, αν σε ενδιαφέρει τόσο βρες από το joomla.org στα extensions κάποιο έξτρα module. Αν και θα σε συμβούλευα να τα αποφύγεις γιατί σπαταλάνε τους πόρους του server και αργούν πολλές φορές τη φόρτωση της σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.