Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο..Ξερεις καποιος ποσες μερες μετα τον θανατο καποιου διαβαζεται η διαθηκη του σε αυτους που χρηζει κληρονομους?
freedubus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Και στον καφέ μετά μπορεί να γίνει. Δε παίζει ρόλο. Αρκεί να παρευρίσκονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Και στον καφέ μετά μπορεί να γίνει. Δε παίζει ρόλο. Αρκεί να παρευρίσκονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. φτηνταμπα υπαρχει νομικο πλαισιο.Αυτο ρωταω.Στις ποσες μερες επισημα μετα τον θανατο μπορει η διαθηκη νομιμα να διαβαστει στους κληρονομους?Ξερει κανεις?
freedubus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει βλακεία μου. Η δημοσίευσή γίνεται από το αρμόδιο δικαστήριο. Δικαστήριο της κληρονομιάς, όπως χαρακτηρίζεται το αρμόδιο δικαστήριο, είναι το Μονομελές Πρωτοδικείο στην περιφέρεια του οποίου ο κληρονομούμενος είχε την κατοικία του ήτη διαμονή του. Σε περίπτωση που αυτή δεν είναι γνωστή, αρμόδιο είναι το Μονομελές Πρωτοδικείο της πρωτεύουσας του κράτους. Δεν αναφέρει κάτι για χρονικά περιθώρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.