Προς το περιεχόμενο

λογαριασμός στο Youtube + Google?? πολύ μπέρδεμα...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά....

Έχω 2 χρόνια που είχα ένα λογαριασμό στο youtube ας πούμε με όνομα "ονομα". Μέχρι πριν 1 μήνα που στο google ή στο youtube ήμουν και μου ζήτησε να συνδεθώ και έτσι είχα τα ίδια username/pass για youtube και google....

Ώραία ως εδώ ο mozilla είχε αποθηκεύσει κωδικούς και έμπαινε αυτόματα...

Έκανα όμως format και άρχισα να μπαίνω σε διάφορα sites ώστε να ξαναποθηκευτούν αυτόματα οι κωδικοί και τα usernames...

Ε μπάινω youtube και πατάω πάνω δεξιά στην σύνδεση...

Βγαίνει αυτο

picture1j.th.gif

Βάζω το username και password και πατάω "Σύνδεση"

Μετά μου βγαίνει αυτή η σελίδα:

picture2l.th.gif

Προκύπτει ότι δεν πραγματοποιήθηκε σύνδεση στο youtube αλλά στο google με τα στοιχεία που είχα για το youtube account που το επιβεβαιώνω ανοίγοντας μια σελίδα και γράφοντας http://www.google.com

Ε οκ λεω θα τα συμπληρώσω στο αριστερό μέρος και θα κάνω προσθήκη...

Έλα ντε όμως που τα κάνω και βγαίνει αυτό:

picture3b.th.gif

Αναγκαστηκά δημιούργησα ένα εφερδηκό λογαριασμό στο youtube όμως τι συνέβει με το παλιό? Πως μπορώ να συνδεθώ στο παλιό μου?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τωρα πια συνδεεσαι youtube με το google account σου δεν υπαρχουν youtube κωδικοι, απο οτι λεει εχεις ηδη συνδεσει το youtube με το google το μονο που σου λειπει ειναι να θυμηθεις το σωστο λογαριασμο του google

Δημοσ.

Γνωρίζω τον λογαριασμό μου στο google και συνδέομαι κανονικά....οταν όμως επισκέπτομαι το youtube μου ζητάει να βάλω το λογαριασμό μου....τον βάζω λοιπόν και μου βγάζει την 2η εικόνα.

Παω να βάλω αριστερά τα στοιχεία μου και πάλι τίποτα....

Τι γίνεται?

Δημοσ.

Τι να πω μπερδευτηκα και εγω τωρα, εχεις παει εκει που λεει "δεν εχω προσβαση στον λογαριασμο μου" ? να ανακτησεις κωδικους κτλπ λογικα

Δημοσ.

Μα ξέρω τον κωδικό μου και όταν συνδέομαι στο youtube αυτόματα κάνει login στο google...

Και όταν παω να βάλω τα στοιχεία μου (πρόσθεσε αυτό τον λογαριασμό στο google) μου βγάζει αυτό:

picture3b.gif

Ποιό το νόημα να μου βγάλει αυτό εφόσον:

-αρχικά ο λογαριασμό ήταν στο youtube

-αφού χρησιμοποιούν πλέον κοινό λογαριασμό το youtube και google να μου λέει "είναι ήδη συνδεδεμένος στο google"......και επειδή είναι ήδη τι έγινε εγώ θέλω να μπω στο youtube account που είχα.....:S

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...