Προς το περιεχόμενο

Σεμινάριο για webdesign

uno1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμίτες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ενα σεμινάριο που ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω. Αυτό περιλαμβάνει dreamweaver, flash, photoshop, php, mysql. Το κόστος συμμετοχής είναι 500€ (δίνεται και πιστοποίηση μετά). Αυτό που με απασχολεί είναι το κόστος. Δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω τα λεφτά απλά θέλω να μου πεί κάποιος έμπειρος αν αυτή η τιμή είναι οκ ή είναι τσιμπημένη. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

πόσο καιρό? αν τα κάνεις όλα αυτά σε βάθος χρόνου πιστεύω είναι καλή τιμή.

Τώρα αν είναι από 1-2 φορές για το κάθε ένα δλδ DM, php κλπ τότε δεν νομίζω να μάθεις πολλά.

Δημοσ.

Πόσες ώρες είναι το σεμινάριο?

Αν είναι >30 ώρες το θεωρώ normal σαν τιμή.

Αν και για να καλύψεις όλα αυτά που λες στην αρχή προσωπικά πιστεύω χρειάζονται >60 ώρες αλλά λέμε τώρα.

Ερώτηση: η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από κάπου? Είναι της adobe? είναι της ECDL? είναι κρατική? Γιατί αν είναι απλή πιστοποίηση του Εκπαιδευτικού οργανισμού δεν έχει να λέει και πολλά...

Δημοσ.
Καλησπερα φορουμίτες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ενα σεμινάριο που ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω. Αυτό περιλαμβάνει dreamweaver, flash, photoshop, php, mysql. Το κόστος συμμετοχής είναι 500€ (δίνεται και πιστοποίηση μετά). Αυτό που με απασχολεί είναι το κόστος. Δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω τα λεφτά απλά θέλω να μου πεί κάποιος έμπειρος αν αυτή η τιμή είναι οκ ή είναι τσιμπημένη. Σας ευχαριστώ.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου περιλαμβάνει πάρα πολλές τεχνολογίες, και δύσκολα θα έχει αναγνωρισιμότητα. Μήπως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις επιμέρους σεμινάρια για τις ίδιες τεχνολογίες;

Δημοσ.

Μου είπαν ότι θα διαρκέσει γύρω στον 1μιση μήνα. Την πιστοποίηση μου την δίνει η σχολή και μου είπαν αν θέλω δίνω το ECDL. Λίνκ δεν υπάρχει για το σεμινάριο.

Δημοσ.

dreamweaver? php? mysql?

Μάλλων τα έχεις μπερδέψει λίγο ,μήπως πρόκειται για σεμινάριο web development?

γιατί άλλο το design και άλλο το development

κάτσε διάβασε και δες πρώτα τι είναι αυτό το οποίο θέλεις να μάθεις ..

Δημοσ.

χαραλαμπε μηπως θα σου ηταν ευκολο να παραθεσεις κανενα λινκ με πληροφοριες γιατι και εγο τωρα εχω αρχισει να ψαχνομαι με αυτο και οπωσ παντα εκκατομμυρια πληροφοριεσ και στο τελοσ χανεσαι κατι που να ειναι ευχρηστο δηλαδη

Δημοσ.
dreamweaver? php? mysql?

Μάλλων τα έχεις μπερδέψει λίγο ,μήπως πρόκειται για σεμινάριο web development?

γιατί άλλο το design και άλλο το development

κάτσε διάβασε και δες πρώτα τι είναι αυτό το οποίο θέλεις να μάθεις ..

.

Όχι δεν κάνω λάθος. Το αναφέρω έτσι όπως μου το είπαν. Εκείνοι το ονομάζουν webdesign.

Δημοσ.

Κάθε σχολή τα ονομάζει όπως θέλει αυτή.

Αλλά συνήθως αναλύει κιόλας τι κάνουν μέσα σε κάθε τμήμα. οπότε μην κολλάτε με τους τίτλους.

Δεν μας είπες όμως πόσες ώρες είναι σύνολο το σεμινάριο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...