Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro. 15,4" ή 17"?

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο. Το μοντέλο των 15,4" και των 17".

Επειδή με ενδιαφέρουν οι ταινίες δεν ξέρω ποιο θα ήταν καλύτερο.

Ο μόνος λόγος που προτιμώ το μοντέλο των 17" είναι η ανάλυση της

οθόνης του ώστε να μπορώ να παρακολουθώ HD 1080p ταινίες με άνεση.

Όμως μήπως αυτή είναι η αιτία να ανεβάζει θερμοκρασίες?

Απ' την άλλη δεν είναι και τόσο φορητός.

800px-Apple_MacBookPros_13-15-17_stacked_08-2009.jpg

Έχω μια οθόνη 20" 1600x1200 και όποτε βλέπω μια ταινία 1080p

σχεδόν η μισή οθόνη κόβεται και γίνεται μαύρη λόγο του Ratio 4:3.

Μου έρχεται να την σπάσω. Πολύ εκνευριστηκό.

Ironman 2 1080p σε 1600x1200 οθόνη.

ironmangi.jpg

Αδιαμφισβήτητα σε 17" 1920x1200 θα είναι τελείως διαφορετική

εμπειρία αλλά αξίζει?

Του χρόνου θα είμαι φοιτητής και πιστεύω πως ο 17" θα είναι οτι πρέπει

αφου τον χρειάζομαι μόνο για ταινίες, για Browsing και γενικά οτιδήποτε

έχει να κάνει με εικόνα ακόμα και Gaming :P όχι εντάξει είπαμε...

Αλήθεια ο i5 και η Nvidia 330 Mobile μπορεί να προβάλει μιά ταίνια

1080p χωρίς προβλήματα? Έχω τον υπολογιστή μου τώρα με 2,4GHz

Quad Core και 2x ATI HD3870 και μερικές φορές κολάει σε 1080p ταινίες

με VLC Media Player. Πραγματικά δεν ξέρω.

Εντυπωσιάζομαι και κρατιέμαι πάντα απο την εικόνα μιας ηλεκτρονικής

συσκευής. Καθώς και την απλότητα και λειτουργικότητα της.Είναι 17"

είναι και MacBook Pro μήπως όμως δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα?

• MacBook Pro 15,4" με i5 | 2139 € 2,53 GHz ή 1939 € 2,4 GHz
  • MacBook Pro 15,4" με i7 | 2339 € 2,66GHz
  • MacBook Pro 17" με i5 | 2439 € 2,53 GHz
  • MacBook Pro 17" με i7 | 2580 € 2,66 GHz ή 3070 € 2,66 GHz με
    8GB μνήμη και ANTI-GLARE.

Σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα δύο μοντέλα 17" με τον i7. Αλλά μήπως

είναι Too Much ? Ποια είναι η γνώμη σας?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις το 15αρι οπως το θελεις και μετα υπολοιπα χρηματα που θα σου μεινουν παιρνεις μια ωραια οθονη και να απολαμβανεις τις ταινιες σου.

κατοχος MBP 17"

Δημοσ.

Γιατι μπορώ δυστυχώς ή ευτυχώς να διαθέσω τα χρήματα αποκλειστικά

για laptop και πάλι μια καλή οθόνη 1080p κάνει παραπάνω απο 700

ευρώ. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να την πάρω οταν θα παώ

φοιτητής.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας λογος να βλεπεις 1080p σε laptop !! (λογω μικρου μεγεθους οθονης)

εγω βλεπω 720p στην 40αρα μου και η εικονα ειναι φανταστικη και εχει ελαχιστη διαφορα απο τα 1080p ... αρα στο laptop και DVD να βλεπεις η εικονα θαναι παρα πολυ καλη...

ολα τα μοντελα που ανεφερες μπορουν να σηκωσουν ανετα 1080p

απο αποψη αποδωσεων μπορεις να βολευτεις ανετα και με το πιο "φθηνο" μοντελο που αναφερεις

δλδ το 15" i5 2.4 (1939e) (αυτο εχω!) και εαν αποφασισεις να πας στο 17" σου προτεινω να

παρεις παλι το "φθηνοτερο" δλδ 2439e

οποιο και να διαλεξεις καλο θα ηταν να παρεις ξεχωριστα εναν σκληρο δισκο @7200rpm οπως αυτος και να τον βαλεις μονος σου (ευκολο ειναι!)

μην παρεις με τιποτα Antiglare λογω της χρησης που του κανεις

Δημοσ.

Να ξερεις παντως οτι οι περισσοτερες ταινιες 1080p δεν ειναι 16:9 , αλλα ακομα πιο μακροστενες, οποτε μαυρες μπαρες θα βλεπεις και στην οθονη του φορητου που ειναι 16:10.

Απλως αυτες οι μαυρες μπαρες θα ειναι μικροτερες-στενοτερες απο οτι στην 4:3 20" οθονη σου.

Συνολικα ομως μεγαλυτερη και καλυτερη εικονα θα βλεπεις στην 20" οθονη(λογω οτι εχει μεγαλυτερη διαγωνιο) παρα στην 17" οθονη του φορητου.

Τελος, δεν χρειαζεται να δωσεις 700€ για οθονη.Με 150-250€ παιρνεις 23" οθονη 1080p που και καλυτερη εικονα/χρωματα θα εχει απο του φορητου και μεγαλυτερη διαγωνιο ωστε να απολαμβανεις περισσοτερο τις ταινιες σου.

Δημοσ.

Nα ρωτησω τον λογο που προσανατολιζεσαι για MBP και οχι για το απλο μοντελο; θα κανεις καποιες βαριες εργασιες οπως γραφικα ή 3D editing;

αν δεν κανεις καποιο απο αυτα ισως να κοιταξεις τι συμφερει το πορτοφολι σου και οχι απλα για να εχεις ενα μηχανημα επαγγελματικο για να λες οτι το εχεις. στα λεω με καλη διαθεση οχι για σε πικαρω.

Οπως ειπε και ο haHa με 150 - 250 ευρω θα εχεις μια καλη οθονη και το 15αρι σου (αν οπωσδηποτε θελεις MBP και οχι MB)

εδω ειμαστε ολοι για βρουμε την καλυτερη λυση και να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας.

Δημοσ.
Nα ρωτησω τον λογο που προσανατολιζεσαι για MBP και οχι για το απλο μοντελο; θα κανεις καποιες βαριες εργασιες οπως γραφικα ή 3D editing;

αν δεν κανεις καποιο απο αυτα ισως να κοιταξεις τι συμφερει το πορτοφολι σου και οχι απλα για να εχεις ενα μηχανημα επαγγελματικο για να λες οτι το εχεις. στα λεω με καλη διαθεση οχι για σε πικαρω.

Οπως ειπε και ο haHa με 150 - 250 ευρω θα εχεις μια καλη οθονη και το 15αρι σου (αν οπωσδηποτε θελεις MBP και οχι MB)

εδω ειμαστε ολοι για βρουμε την καλυτερη λυση και να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας.

Πρόκειτε να σπουδάσω αρχιτεκτονική και ναι θέλω να μπω στον κόσμο του 3D Design Auto Cad

απο το τώρα γενικά απο την άλλη οι ταινίες 1080p είναι το πάθος μου. Δεν ξέρω απολαμβάνω

μόνο την εικόνα. Ειδικά τα Cartoons.

23109bb033vlcsnap2009175kh.png

Δεν ξέρω κατα κάποιο τρόπο νιώθω ωραία με εμπνέει :P σας παρακαλώ μην με περάσετε για τρελό.

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ----------

μην παρεις με τιποτα Antiglare λογω της χρησης που του κανεις

Γιατί δεν κατάλαβα?

Να ξερεις παντως οτι οι περισσοτερες ταινιες 1080p δεν ειναι 16:9 , αλλα ακομα πιο μακροστενες, οποτε μαυρες μπαρες θα βλεπεις και στην οθονη του φορητου που ειναι 16:10.

Απλως αυτες οι μαυρες μπαρες θα ειναι μικροτερες-στενοτερες απο οτι στην 4:3 20" οθονη σου.

Συνολικα ομως μεγαλυτερη και καλυτερη εικονα θα βλεπεις στην 20" οθονη(λογω οτι εχει μεγαλυτερη διαγωνιο) παρα στην 17" οθονη του φορητου.

Τελος, δεν χρειαζεται να δωσεις 700€ για οθονη.Με 150-250€ παιρνεις 23" οθονη 1080p που και καλυτερη εικονα/χρωματα θα εχει απο του φορητου και μεγαλυτερη διαγωνιο ωστε να απολαμβανεις περισσοτερο τις ταινιες σου.

Έχεις δικιο αλλά και πάλι με μεγαλύτερη διαγώνιο 4:3 1600x1200 εκμεταλέυομαι λιγότερη επιφάνεια

απο οτι σε μικρότερη διαγώνιο κατά 2" αλλά 16:10 1920x1200.

Δημοσ.
Πρόκειτε να σπουδάσω αρχιτεκτονική και ναι θέλω να μπω στον κόσμο του 3D Design Auto Cad

απο το τώρα γενικά απο την άλλη οι ταινίες 1080p είναι το πάθος μου. Δεν ξέρω απολαμβάνω

μόνο την εικόνα. Ειδικά τα Cartoons.

23109bb033vlcsnap2009175kh.png

Δεν ξέρω κατα κάποιο τρόπο νιώθω ωραία με εμπνέει :P σας παρακαλώ μην με περάσετε για τρελό.

Αν δεν ηξερα τι θα σπουδασεις, θα σου προτεινα αυτο που ειπα εξαρχης:

mbp 15" + εξωτερικη οθονη 23" με ~200€ ωστε να απολαμβανεις τις 1080p ταινιες σου.

Σε φορητο ΔΕΝ θα τις απολαμβανεις. Τι ειναι 15" τι ειναι 17" δεν θα τις απολαμβανεις οπως θα τις απολαμβανες σε μια μεγαλυτερη και ποιοτικοτερη οθονη, που μπορεις να παρεις με περιπου 200€.

Αλλα απο την στιγμη που θα σπουδασεις αρχιτεκτονικη, οποτε αναγκαστικα θα ασχοληθεις με cad design κλπ, προτεινω να παρεις το mbp 17" λογω αναλυσης.

Το photoshop, το autocad και αλλες cad εφαρμογες δεν θα τις δουλευεις το ιδιο παραγωγικα/αποτελεσματικα στην μικρη αναλυση 1440x900 του mbp15" οσο θα τις δουλευες στην μεγαλη αναλυση 1920x1200 του mbp 17".

Σκεψου μαλιστα να παρεις την antiglare οθονη. Τελος, σκεψου και αλλα ποιοτικα λαπτοπ απο αλλους κατασκευαστες.

Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι για ταινιες καλυτερα να αγορασεις ΚΑΙ μια οθονη 23"+.

---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:43 ----------

Έχεις δικιο αλλά και πάλι με μεγαλύτερη διαγώνιος εκμεταλέυομαι λιγότερη επιφάνεια

απο οτι σε μικρότερη διαγώνιο κατά 2" αλλά 16:10 1920x1200.

Οπως σου ειπα και πριν, μια 20" 4:3 προσφερει μεγαλυτερη επιφανεια θεασης ταινιων αναλογιας 16:9 απο οτι μια 17" 16:10.

Παντως επαναλαμβανω οτι σε μια οθονη φορητου ακομα και αν ειναι 17" δεν μπορεις να απολαυσεις πραγματικα τις ταινιες.

Αφου θα δωσεις που θα δωσεις τοσα χρηματα, δωσε και αλλα ~200€ για να παρεις μια 23" ωστε να απολαμβανεις τις ταινιες σου.

Μαλιστα τα monitor που κυκλοφορουν τωρα ειναι αναλογιας 16:9 (οτι πρεπει για ταινιες), ενω του φορητου ειναι 16:10.

Εχε επισης υποψην σου οτι μαυρες μπαρες στις ταινιες θα εχεις και στην οθονη 16:10 του φορητου. Κοιτα εδω το ironman σε οθονη 16:10 :

ironmanou.jpg

Απλως οι μαυρες μπαρες θα ειναι στενοτερες/μικροτερες απο οτι σε μια οθονη 4:3, αλλα μεγαλυτερες απο οτι σε μια οθονη 16:9.

Δημοσ.

Η glossy εχει πιο ζωντανα χρωματα και πιο βαθυ (σκουρο) μαυρο και ειναι οτι πρεπει για

ταινιες... απο την αλλη εχει το μειονεκτημα με τις αντανακλασεις...

για iMac 27" τοχεις σκεφτει καθολου η πρεπει να ειναι οπωσδηποτε φορητο?

Δημοσ.

@ Προτιμώ τα Mac Book Pro για πολλούς λόγους.

@ Απο τους υπολογισμούς που έκανα σε μια ταινία 1080p:

Έχουμε μια οθόνη 17" 1920x1200 και μια οθόνη 19" 1600x1200.

• Η 17" έκμεταλεύεται 0,06% περισσότερη επιφάνεια, έχει 16,66%
    περισσότερα Pixels και 10,63% λίγοτερη επιφάνεια απ' ότι η 19".

• Δηλαδή, η 17" παρόλο που εκμεταλλεύεται απειροελάχιστα
    μεγαλύτερη επιφάνεια έχει κατα πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια
    στην προβολή της ταινίας απ' ότι η 19".

• Μετρώντας σε Pixels/Inches σε μια 1 ιντσα η 17" έχει αναλογικα
    26,44% περισσότερα Pixels απ' οτι η 19".

Δεδομένου οτι στην 17" θα κάτσεις στην ίδια θέση που καθόσουν

και στην 19". Δηλαδή 11% πιο μακριά απ' το κανονικό και απο τα

παραπάνω συμπερένουμε οτι η 17" είναι 15,5% ποιο αποδοτική

απο την 19".

Δημοσ.

Το λαθος που κανεις NetworkMeltdown ειναι οτι ορισες ως πιο αποδοτικη για τις ταινιες αυτην που εχει ουσιαστικα περισσοτερα pixels/inches.

Αυτο ειναι τελειως λαθος για ταινιες.

Εκτος αν πιστευεις οτι πχ μια 17" με 1920x1200 αναλυση ειναι καλυτερης για ταινιες-"πιο αποδοτικη" απο μια 32" με 1366x768 αναλυση!

Επισης , τα μαθηματικα σου δεν ειναι σωστα.

Ενδεικτικα να σου πω οτι η οθονη 1 που εχει αναλυση 1920x1200, εχει και 2304000 pixel. Αντιστοιχα η οθονη 2 που εχει αναλυση 1600χ1200, εχει και 1920000 pixel στο συνολο.

Αυτο σημαινει οτι η οθονη 1 εχει 20% παραπανω πιξελ(2304000/1920000=1.2) και οχι 16.66% οπως γραφεις:

Έχουμε μια οθόνη 17" 1920x1200 και μια οθόνη 19" 1600x1200.

[*]Η 17" έκμεταλεύεται 0,06% περισσότερη επιφάνεια, έχει 16,66% περισσότερα Pixels ...

Προσπαθεις με μαθηματικα(που μαλιστα ειναι λαθος μαθηματικα) να βρεις ποια οθονη ειναι καλυτερη για ταινιες.

Με αυτα τα μαθηματικα, ισως η οθονη του iphone που εχει αναλογικα πολυ περισσοτερα pixels/inches να ηταν η καλυτερη για ταινιες.

Δημοσ.
Το λαθος που κανεις NetworkMeltdown ειναι οτι ορισες ως πιο αποδοτικη για τις ταινιες αυτην που εχει ουσιαστικα περισσοτερα pixels/inches.

Αυτο ειναι τελειως λαθος για ταινιες.

Εκτος αν πιστευεις οτι πχ μια 17" με 1920x1200 αναλυση ειναι καλυτερης για ταινιες-"πιο αποδοτικη" απο μια 32" με 1366x768 αναλυση!

Εξαρτάται απο το που θα κάτσεις αν κάτσεις πχ σε 0,5 μέτρο απόσταση η 17" είναι

καλύτερη. Η 32" pixelήζει...

Γενικα αν μια οθόνη οποιουδήποτε μεγέθους έχει μεγαλύτερο Ratio PIxels/Inches ή P/I απο μία άλλη οθόνη οποιουδήποτε μεγέθους είναι καλύτερο να κάθεσαι ποιο κοντά. Επειδή απ' οτι καταλαβαίνεται υπαρχει μια γραμμή ενα όριο που δεν θέλουμε αν η 17" στο προηγούμενο παράδειγμα ήταν 1600χ1200 τοτε δεν σύμφερε αφού βλέπεις χειρότερη ποιότητα απο οτι η 19".

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Στην 17" που έχει μεγαλύτερο Pixels/Inches Ratio αν πας τόσο κοντά όσο να φένεται σαν 19"

η ποιότητα της εικονικής 19" (δηλαδή της 17") θα είναι κατα 15,55% καλύτερη απ' οτι της πραγματικής 19".

Δηλαδή το έλυσα το πρόβλημα με αυτο: φαντάσου να πηγαίναμε κοντά το κεφάλι μας στην 17" τόσο όσο χρειάζεται για να φαίνεται σαν 19" και βρήκα ότι είναι καλύτερη.

explanation.png

Δημοσ.
Εξαρτάται απο το που θα κάτσεις αν κάτσεις πχ σε 0,5 μέτρο απόσταση η 17" είναι

καλύτερη. Η 32" pixelήζει...

Να δω να καθεται καποιος στο 0.5 μετρο για να δει ταινια σε 32" οθονη και τιποτα αλλο! :P

Τελος παντων, για να μην "πιξελιαζει" προτεινω ενα iphone 4 με retina display.(960χ640 σε 3.5")

Ειναι "το αποδοτικοτερο για ταινιες" μιας και εχει τα περισσοτερα pixels/inches.

Ο συλλογισμος σου(χωρια τα μαθηματικα σου) ειναι τελειως λαθος.

Επειδή απ' οτι καταλαβαίνεται υπαρχει μια γραμμή ενα όριο που δεν θέλουμε αν η 17" στο προηγούμενο παράδειγμα ήταν 1600χ1200 τοτε δεν σύμφερε αφού βλέπεις χειρότερη ποιότητα απο οτι η 19".

Aν τοσο η 17" οσο και η 19" ειχαν ιδια αναλυση 1600x1200, τοτε η 17" θα ειχε μεγαλύτερο Ratio PIxels/Inches, αρα και καλυτερη ποιοτητα συμφωνα με την λογικη σου.(οχι χειροτερη ποιοτητα οπως γραφεις)

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:37 ----------

Δηλαδή το έλυσα το πρόβλημα με αυτο: φαντάσου να πηγαίναμε κοντά το κεφάλι μας στην 17" τόσο όσο χρειάζεται για να φαίνεται σαν 19" και βρήκα ότι είναι καλύτερη.

Εχεις απολυτο δικιο:

στον projectora ή στην 52" tv δεν απολαμβανει τοσο πολυ τις ταινιες οπως σε μια 17" που εχει μεγαλυτερο ratio pixel/inch.

Καλα για το iphone 4 δεν το συζηταμε που εχει τεραστιο ratio pixel/inch, αρα απολαμβανεις ακομα καλυτερα τις ταινιες!! :P

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Στην 17" που έχει μεγαλύτερο Pixels/Inches Ratio αν πας τόσο κοντά όσο να φένεται σαν 19"

η ποιότητα της εικονικής 19" (δηλαδή της 17") θα είναι κατα 15,55% καλύτερη απ' οτι της πραγματικής 19".

Κανε τον ιδιο συλλογισμο με την 17" με 1920x1200 και με μια 42" με 1920x1080 και πες μας τα ευρυματα σου! Θα ειναι ακρως ενδιαφεροντα! :shock: (κατι μου λεει ομως οτι δεν θα το κανεις ή οτι τα μαθηματικα σου θα ειναι παλι λανθασμενα)

Εχε υποψην σου οτι η 17" εχει πολυ μεγαλυτερο ratio pixel/inch απο την 42", κατι που εσυ επιζητας και θεωρεις πανακεια.

Φυσικα θα κανεις παλι την παραδοχη οτι θα πας το κεφαλι σου κοντα στην 17" ωστε να φαινεται σαν 42". (αλλωστε στην 42" καθομαστε απο μεγαλη αποσταση)

Δημοσ.

έχουμε χάσει την ουσία φίλε network.... τα πράγμματα είναι απλά θές φορητότητα πα΄ρε 15,4 δεν σε νοιάζει καθόλου αλλά ούτε και τα χρήμτα πάρε 17 κάθεσαι και υπολογίζεις με μαθηματικά πόσα και τί πίξελς και απόδοση ο haha έχει δίκιο το ποιό σωστό είναι ένα μονιτορ για προβολή ταινιών πως να το κάνουμε σπίτι έχω 2 22 ιντζών το ένα 720 p και το άλλο με 1080p σε πληροφορώ πως δεν έχουν καμία διαφορά σε τέτοιες ίντζες σκέψου πόσο μάλλον στο laptop αποψή μου μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράξεις κλπ κλπ ότι και να πάρεις μια χαρά θα βλέπεις

Δημοσ.
Να δω να καθεται καποιος στο 0.5 μετρο για να δει ταινια σε 32" οθονη και τιποτα αλλο! :P

Τελος παντων, για να μην "πιξελιαζει" προτεινω ενα iphone 4 με retina display.(960χ640 σε 3.5")

Ειναι "το αποδοτικοτερο για ταινιες" μιας και εχει τα περισσοτερα pixels/inches.

Ο συλλογισμος σου(χωρια τα μαθηματικα σου) ειναι τελειως λαθος.

Aν τοσο η 17" οσο και η 19" ειχαν ιδια αναλυση 1600x1200, τοτε η 17" θα ειχε μεγαλύτερο Ratio PIxels/Inches, αρα και καλυτερη ποιοτητα συμφωνα με την λογικη σου.(οχι χειροτερη ποιοτητα οπως γραφεις)

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:37 ----------

Εχεις απολυτο δικιο:

στον projectora ή στην 52" tv δεν απολαμβανει τοσο πολυ τις ταινιες οπως σε μια 17" που εχει μεγαλυτερο ratio pixel/inch.

Καλα για το iphone 4 δεν το συζηταμε που εχει τεραστιο ratio pixel/inch, αρα απολαμβανεις ακομα καλυτερα τις ταινιες!! :P

Κανε τον ιδιο συλλογισμο με την 17" με 1920x1200 και με μια 42" με 1920x1080 και πες μας τα ευρυματα σου! Θα ειναι ακρως ενδιαφεροντα! :shock: (κατι μου λεει ομως οτι δεν θα το κανεις ή οτι τα μαθηματικα σου θα ειναι παλι λανθασμενα)

Εχε υποψην σου οτι η 17" εχει πολυ μεγαλυτερο ratio pixel/inch απο την 42", κατι που εσυ επιζητας και θεωρεις πανακεια.

Φυσικα θα κανεις παλι την παραδοχη οτι θα πας το κεφαλι σου κοντα στην 17" ωστε να φαινεται σαν 42". (αλλωστε στην 42" καθομαστε απο μεγαλη αποσταση)

Τα έκανα γρήγορα και βιαστήκα. Τόσο βιαστηκά που δεν μπορώ καν να δω αν αυτά που γράφεις είναι σωστά. Περίμενε καμία ώρα τώρα και θα ξαναποστάρω όλο την θεωρία και το παράδειγμα απο την αρχή.

---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ----------

έχουμε χάσει την ουσία φίλε network.... τα πράγμματα είναι απλά θές φορητότητα πα΄ρε 15,4 δεν σε νοιάζει καθόλου αλλά ούτε και τα χρήμτα πάρε 17 κάθεσαι και υπολογίζεις με μαθηματικά πόσα και τί πίξελς και απόδοση ο haha έχει δίκιο το ποιό σωστό είναι ένα μονιτορ για προβολή ταινιών πως να το κάνουμε σπίτι έχω 2 22 ιντζών το ένα 720 p και το άλλο με 1080p σε πληροφορώ πως δεν έχουν καμία διαφορά σε τέτοιες ίντζες σκέψου πόσο μάλλον στο laptop αποψή μου μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράξεις κλπ κλπ ότι και να πάρεις μια χαρά θα βλέπεις

Έχεις δίκιο αλλά απο απλή περιέργεια και μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...