Προς το περιεχόμενο

back up software ή απλά μια αντιγραφή

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα εξωτερικό δίσκο ο οποίος έχει αρχεία φωτογράφων και βίντεο και λίγα mp3 .

Αξίζει να κάνω back up σε ένα άλλο δίσκο με κάποιο πρόγραμμα ή να κάνω μια απλή αντιγραφή ;

Π.χ. Η διαφορά στο όγκο είναι μεγάλη ; (γιατί οι εικόνες συμπίεζονται ελάχιστα)

Κερδίζω κάτι άλλο;

(τα αρχεία έχουν όγκο 30 GB)

Δημοσ.

βρές κάποιο back up software. η αντιγραφή μπορεί να αποτύχει.. και φτού απτην αρχή.

η διαφορά στον όγκο δεν θα είναι μεγάλη.. αν θέλεις να κερδίσεις χώρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για να μικρύνεις φώτος και video (για φώτος το xnview p.x)

Δημοσ.

δε με νοιάζει ο όγκος αλλά αναρωτιέμαι τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω ένα πρόγραμμα και γενικά τι είναι καλύτερο;

Εχω αντικαταστήσει το πρόγραμμα των windows με το TeraCopy και ότι δε μπορεί να αντιγράψει απλά το παραλείπει και στο τέλος μου αναφέρει τι δεν αντέγραψε. Οπότε ούτε αυτό είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν είναι μια διαδικασία που κάνεις συχνά σου προσφέρει την ευκολία του αυτοματισμού, εφόσον έχεις δημιουργήσει εκ των προτέρων τους κανόνες βάσει των οποίων θες να γίνει το backup. Αναλόγως του λογισμικού που θα χρησιμοποιήσεις γι αυτόν τον σκοπό παρέχονται αρκετές παράμετροι ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου.

Ουσιαστικά copy-paste κάνει, την πρώτη φορά που το τρέχεις τουλάχιστον.

Χρησιμοποιώ το SyncBack.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...