bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια την βοηθεια σας Ανοιξα το pc να το καθαρισω, εβγαλα και ενα πανελακι με ανεμιστηρες ολιγο τι βιαια απο το κοyτι και τωρα τιποτα. Δεν αναβει.Αναβει μονο το λαμπακι της μητρικης ,κανοντας ενα ελαφρυ τρεμοπαιξιμο (δεν θυμαμαι αν ειναι το φυσιολογικο του ) και μετα ΤΙΠΟΤΑ.Νεκρο.. Κοιταξα καλωδια, μηπως εφυγε τιποτα ..ολα στη θεση τους , κοιταξα μηπως κοπηκε το καλωδιακι που φευγει απο το κουμπι του κουτιου,φαινεται νορμαλ.. Για πεστε τιποτα ..
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπου κάτι βραχυκύκλωσες με την βίαιη συμπεριφορά σου
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ακουπησα εγω η αυτο πουθενα .Ηταν μαλιστα ξεσυνδεδεμενο καιρο δεν το χρησιμοιουσα.Αν γινοταν κατι θα ηταν αυτο που ειπα πιο πανω,κανα τραβηγμα αλλου καλωδιου , αλλα ολα ειναι στην θεση τους.wtf να καηκε κατι ξαφνικα ? Τι να τσεκαρω ? ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:19 ---------- ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου γιοκ (εκτος απο ολα τα αλλα ), δεν θα επρεπε να λειτουργει αυτος , η οχι ? Μηπως επαθε αυτο κατι ?
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου γιοκ (εκτος απο ολα τα αλλα ), δεν θα επρεπε να λειτουργει αυτος , η οχι ? Μηπως επαθε αυτο κατι ? πολύ πιθανό.. αν δεν λειτουργεί το τροφοδοτικό δεν θα λειτουργεί τίποτα άλλο.. δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό μήπως και...
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω αλλο τροφοδοτικο .Βασικα δεν εχω κανενα αλλο ανταλλακτικο για δοκιμες.Καθε υποψια σημαινε οτι θα στειλω το αντιστοιχο part για σερβις , που σημαινει μερες -εβδομαδα χωρις pc αρα καλο ειναι να σιγουρευτω με καποιο τροπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.