stelmaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Εδω και καιρο εχω conn-x sta 24 μετα την αναβαθμιση που εγινε απο τα 8. Μπηκα σημερα στις ρυθμισεις του modem/router και βλεπω τα εξεις : Up Stream 827 (Kbps.) Down Stream 10267 (Kbps.) Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 9 dB 9 dB Attenuation 17 dB 33 dB Το ερωτημα μου ειναι, το modem/router εχει καποια οροφη και μου δινει μεχρι 10Mbps ή φταιει η γραμμη μου και παιρνω αυτην την ταχυτητα. το modem ειναι το siemens cga5720s te σε γραμμη isdn
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις attenuation 33 οποτε για αυτο και βλεπεις αυτην την οροφη στο περιπου.τωρα βεβαια με margin 6 αμα το ριξεις αντι για 9 που σου δινει ο οτε απο default θα πηγαινες στα 12.κανονικα το ταβανι για 33 attenuation οταν ολα ειναι οκ ειναι κανα 14 αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα για αυτο και εισαι εκει.επισης το isdn γενικως δεν τα παει και τελεια μαζι με το adsl λογω καποιων συχνοτητων που ειναι κοντα.οποτε το πιο γρηγορο ειναι παντα adsl over pots(annex a)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.