Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με lg x120...

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα....λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο....εχω ενα netbook lg x120...το οποιο εχει ενα προβλημα με τα windows...δεν εμπαινε καν....οποτε λεω να κανω format με το usb....αλλα τιποτα....βαζω το usb και μου λεει να το βγαλω....ουτε με το recovery δεν γινεται...γιατι δεν μπουταρει παλι....τι να κανω?υπαρχει καποιος τροπος να το βαλω στο δικο μου pc(ethernet)και να του βαλω windows απο εκει?

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση...

Δημοσ.
βαζω το usb και μου λεει να το βγαλω

Αυτό πώς το εννοείς;

Ετοιμάζεις το usb σε άλλο pc,και όταν το βάλεις στο laptop δεν το αναγνωρίζει;

Δημοσ.

Μην ρυπαινεις το περιβαλλον φιλε, η επομενη γενια το χρειαζεται!

Υ.Σ. ψαξε για οδηγο εγκαταστασης windows μεσω δικτυου, γινεται αλλα νομιζω θελει server.

Επισης, δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει να κανεις το usb stick bootable καθως στην αρχικη του κατασταση δεν μπορει να κανει εγκατασταση windows.

Δημοσ.

αυτο ακριβως εκανα το stickaki bootable στο δικο μου pc...μπουταρα στο δικο μου pc κανονικα και στο netbook τιποτα....το βαζω το βλεπει στο bios και μολις παει να φορτωσει μου λεει remove all media and restart....αυτο...

Δημοσ.
αυτο ακριβως εκανα το stickaki bootable στο δικο μου pc...μπουταρα στο δικο μου pc κανονικα και στο netbook τιποτα....το βαζω το βλεπει στο bios και μολις παει να φορτωσει μου λεει remove all media and restart....αυτο...

Η δεν έβαλες το bios να ξεκινάει από το usb ή απλά δεν υποστηρίζει το laptop εκκίνηση από αυτό.

Δημοσ.

εχεις μηπως ασυρματο ποντικι επανω στο νετβοοκ?

εμενα σε παρομοια περιπτωση δεν ξεκιναγε απο usb .. γιατι

ταυτοχρονα ειχα ασυρματο ποντικι επανω κ εκανε καποιο κονφλικτ με το flash drive!! εβγαλα τον δεκτη και δουλεψε κανονικοτατα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...