dimitrisak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα....λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο....εχω ενα netbook lg x120...το οποιο εχει ενα προβλημα με τα windows...δεν εμπαινε καν....οποτε λεω να κανω format με το usb....αλλα τιποτα....βαζω το usb και μου λεει να το βγαλω....ουτε με το recovery δεν γινεται...γιατι δεν μπουταρει παλι....τι να κανω?υπαρχει καποιος τροπος να το βαλω στο δικο μου pc(ethernet)και να του βαλω windows απο εκει? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση...
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρήξτου ένα καθάρισμα πρώτα βρες βίντεο στο youtube (μοντέλο του laptop + clean)
dimitrisak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε το εκανα clean αλλα τιποτα...με το δικο μου υπολογιστη γινεται?η να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα?
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 βαζω το usb και μου λεει να το βγαλω Αυτό πώς το εννοείς; Ετοιμάζεις το usb σε άλλο pc,και όταν το βάλεις στο laptop δεν το αναγνωρίζει;
v-tidus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ρυπαινεις το περιβαλλον φιλε, η επομενη γενια το χρειαζεται! Υ.Σ. ψαξε για οδηγο εγκαταστασης windows μεσω δικτυου, γινεται αλλα νομιζω θελει server. Επισης, δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει να κανεις το usb stick bootable καθως στην αρχικη του κατασταση δεν μπορει να κανει εγκατασταση windows.
dimitrisak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο ακριβως εκανα το stickaki bootable στο δικο μου pc...μπουταρα στο δικο μου pc κανονικα και στο netbook τιποτα....το βαζω το βλεπει στο bios και μολις παει να φορτωσει μου λεει remove all media and restart....αυτο...
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο ακριβως εκανα το stickaki bootable στο δικο μου pc...μπουταρα στο δικο μου pc κανονικα και στο netbook τιποτα....το βαζω το βλεπει στο bios και μολις παει να φορτωσει μου λεει remove all media and restart....αυτο... Η δεν έβαλες το bios να ξεκινάει από το usb ή απλά δεν υποστηρίζει το laptop εκκίνηση από αυτό.
dimitrisak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ομως και τα δυο τα εγιναν...
chrisimone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις μηπως ασυρματο ποντικι επανω στο νετβοοκ? εμενα σε παρομοια περιπτωση δεν ξεκιναγε απο usb .. γιατι ταυτοχρονα ειχα ασυρματο ποντικι επανω κ εκανε καποιο κονφλικτ με το flash drive!! εβγαλα τον δεκτη και δουλεψε κανονικοτατα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.