Tigran Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 GamerManiac μια χαρά πακέτο είναι φίλε. Αν είναι και το 250GB PS3, μην το σκέφτεσαι. Αν και φυσιολογικά η προσφορά θα παίζει για πολύ καιρό.
GrandGamer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι το 250GB δεν σε συμφέρει. Το E-shop έχει πακέτο με 320GB και move starter 362€.
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μου ήρθε χθες από το Zavvi.com. Με μία λέξη, έχει πάρα πολύ πλάκα! Απίστευτο γέλιο μιλάμε! Το πιο εντυπωσιακό πιστεύω είναι η απόκριση. Κρατάς το χειριστήριο και στην οθόνη φαίνεται ότι κρατάς ας πούμε ρακέτα ή πινέλο ζωγραφικής με την κίνηση να είναι 1000% Real Time! Το Sport Champion θέλω να αγοράσω μιας και το Demo είχε μόνο δύο παιχνίδια με το pink ponk να είναι εξομοίωση (σε μικρότερη ταχύτητα βεβαίως). Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει παραπάνω από 2Ευρώ στο Playstation Store. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν το EyE Pet. Φαίνεται ότι χωλαίνει το πράγμα εκεί με τον χειρισμό. Το ζωάκι σε γράφει πολλές φορές χωρίς να αντιδρά στις κινήσεις σου. Επίσης οι περισσότερες ενέργειες που κάνει είναι Scripted και επαναλαμβανόμενες. Αν έβαζα 9/10 στο PS3 move γενικότερα στο EyE Pet ειδικά θα έβαζα ένα 2/10.
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να αγοράσω το Sports βρε παιδιά, πως γίνεται? Αγόρασα από το Playstation Store το πακέτο με το 1.49Ευρώ το εγκατέστησα και πάλι έχω μόνο το πινκ πονκ και το φρισμπι. Έχασα 1,50Ευρώ και δεν έχω το παιχνίδι.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ναι αυτό εννοούσα, για πιο σοβαρά παιχνίδια άλλη ερώτηση, μήπως αντί για το sub δουλεύει και το κλασσικό χειριστίριο για κίνηση; Αν εννοείς το SIXAXIS ναι. Παρόλο που δεν έχω ps3 έκανα μια πλήρη έρευνα στο site του move και λέει οτι μπορείς να χρησημοποιήσεις και το κλασσικο χειριστιριο[την αριστερη μερια του]. Αλλα δεν θα είναι και τόσο βολικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.