Προς το περιεχόμενο

playstation move

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νοίκιασα το ps move μαζί και το sports champion.... κατεβάζω και άλλα demo από το ps store να δοκιμάσω

εξαιρετικό απλά.... πολύ καλή απόκριση και κίνηση 1:1

κορυφαίο για εμενα το πινγκ πονγκ και η τοξοβολία .... αλλά όλα καλά είναι....

Δημοσ.

το gladiator duel θεσ να πεις μάλλον. ένα αγώνα έβαλα μόνο. καλό αλλά πρέπει να συνηθίσω τις κινήσεις λίγο . επίσης πιστεύω αν είχα και ένα δεύτερο move θα ήταν πολύ καλύτερα γιατί θα είχα ανεξάρτητη κίνηση της ασπίδας με το αριστερό χερι/.

Δημοσ.
Το blu-rayshop είναι legit; δηλαδή έχεις αγοράσει από εκεί; γιατί πρώτη φορά το ακούω.
ναι αγόρασα εγώ ένα παιχνιδάκι πριν κάποιες μέρες όλα καλά.
Δημοσ.

στο sport vhampions δεν χρειάζεται το sub. και μόνο με 1 move είσαι ok. αν έχει και 2ο Move τότε γίνεται πιο αληθινό σε μερικά παιχνίδια. πχ gladiators. με ένα Move έχεις και το σπαθί και πατώντας την σκανδάλη από πίσω την ασπίδα ενώ με 2 move μαζί έχεις πχ δεξί χέρι σπαθί κ αριστερό την ασπίδα.

το sub Πιστεύω θα χρειάζεται κυρίως σε παιχνίδια όπως resident evil 5 gold (move edition) , socom , killzone 3 που θα χρησιμοποιείς το sub για να κουνηθείς στο χώρο.

Δημοσ.

Θέλω και εγώ να το δοκιμάσω αλλά το κόστος ξεφεύγει κατά την γνώμη μου. Ιδίως από την στιγμή που πρέπει να πάρεις 2.......για πλήρη έλεγχο αλλά και για παιχνίδι με παρέα. όπου θεωρώ πως εκεί είναι η όλη "φάση". Και μην μου πει κανένας για το κόστος wiimote+nunchuck+motion plus γιατί εκεί σκας μια 70άρα για 2ο μοχλό απλά......Στην sony ήδη έχεις σκάσει 55 για το 2ο sixaxis και θες ένα ακόμη τρελό ποσό για να χαρείς το move :-(

Σίγουρα θα το πάρω λόγω του sorcery, όταν με το καλό μας έρθει, είναι ο μόνος τίτλος που μου κάνει κλικ για την ώρα αν και δεν θα έλεγα όχι στο να ξαναπεράσω ένα χεράκι το RE5 και το Heavy Rain :-) Είμαι περίεργος επίσης και για την χρήση του move στο nba 2k11.......

Μέχρι τότε wii φανατικά :o Wii κάνει αυτά που υπόσχονται και οι άλλοι, χρόνια πριν.

Δημοσ.

και εγώ για το sorcery περισσότερο //// καλό το sport champion δεν λέω αλλά το παράκανα και έχει πιαστεί το ΄χερι μου :cry:

@GrandGamer. λένε πως μπορείς αλλά δεν το έχω δοκιμασει .....

Δημοσ.

Για 2ο χειριστηριο μπορεις να εχεις το sisaxis με το move με το sisaxis δηλ την ασπιδα και με το move το σπαθι και αν εχεις ηδη καμερα οπως εγω το περνεις το move σκετο 40€ ετσι θα το παρω εγω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Για 2ο χειριστηριο μπορεις να εχεις το sisaxis με το move με το sisaxis δηλ την ασπιδα και με το move το σπαθι και αν εχεις ηδη καμερα οπως εγω το περνεις το move σκετο 40€ ετσι θα το παρω εγω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μπορείς αλλά όχι στα συγκεκριμένα παιχνίδια . σε αυτα ή θα έχεις 1 ή 2 move . το δοκίμασα... ο λόγος είναι οτι πρέπει το ps να "παρακολουθεί τις κινήσεις και από τα 2 χέρια ακριβώς.

πχ στο socom ή στο re5 εκεί θα μπορείς να έχεις ένα move και το nunchuck ή ένα move και τον sixaxis.

το move για να στοχεύεις και το nunchuck η' το sixaxis για να πηγαίνεις μπροστά πίσω δεξιά αριστερά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...