Προς το περιεχόμενο

wd passport 250 G προβλημα

heroicentaur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να κανω μια μεταφορα δεδομενων απο τις διακοπες μου και ολα ειναι μεσα στον σκληρο. Τη αλλαξα την πλακετα απο αλλα 2 WD passport που εχω τη το βρισκει το R-studio (για ανακτηση δεδομενων) και μου λεει πως ειναι 2 TB :X. Τιποτα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρουμε την κεφαλη γιατι αυτη πρεπει να φταιει δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Καποιος τροπος η καποιο μαγαζι που να μπορεσω να κανω backup και να το στειλω στα σκουπιδια???

Δημοσ.

Ειμαι λιγο βιαστικος :-)

Λοιπον εχω εναν WD 250 passport μωλις τον συνδεσω στον υπολογιστη κανει συνεχεια ενα κλιν κλιν κλιν για 1 λεπτο και σταματα. Μετα ο υπολογιστης (win xp) κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οτι συνδεθηκε καποια usb συσκευη. Στο mycomputer δεν δειχνει καν το εικονιδο του σκληρου wd. Εχω ενα προγραμμα R-studio αποκατασταης σκληρου οπου μονο αυτο αναγνωριζει τον σκληρο. Ομως τον αναγνωριζει σαν 2ΤB :rolleyes: εχω αλλους δυο σκληρους οπου πηρα την πλακετα τους και την αντικατεστησα με αυτη του χαλασμενου. Παλι τα ιδια οπως γραφω και πιο πανω ΤΙΠΟΤΑ. Τωρα ειμαι στην διαδικασια να αλλαξω τις κεφαλες μαγνητακια απο τον εναν σκληρο στον αλλον θα καταφερω τιποτα η θα εχω 2 δισκους για πεταμα:lol:

Δημοσ.
κανει συνεχεια ενα κλιν κλιν κλιν για 1 λεπτο και σταματα

Σταματάει να γυρίζει; Click of Death τότε, χαιρετίσματα. Κάποιο βρόντο έφαγε ο δίσκος μάλλον κατά τις μετακινήσεις σου.

Όχι δε μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου, δε μπορείς να πειράξεις εσωτερικά το δίσκο όπως νομίζεις, ούτε έχει νόημα που έβαλες άλλες πλακέτες στην τύχη. Αν δεν τον έχεις ανοίξει, τότε το κόστος για κεφαλές σε εταιρεία που κάνει αυτή τη δουλειά είναι στα 1000-1500€. Αυτά.

Δημοσ.

Θελω κανω απλα back up δεν με νοιαζει η κατασταση του δισκου πια θα ειναι μετα. Αλλα απο το να δωσω 1000 ευρο οπως λες καλητερα να παρω εναν με 100 ποσο εχουνε και να κανω την τραμπα.

Βρηκα αυτο στο youtube

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fVyBP-A7tsQ&feature=related[/ame]

Απο οσο εψαξα πρεπει να βρω εναν ιδιο σκληρο με σχεδον παρομοιο partnumber χρειαζεται να κοιταξω και κατι αλλο η απλα να βρω ενα ιδιο μοντελο με ιδιο μεγεθος?

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να παίξεις και να διασκεδάσεις, αλλά άμα καταφέρεις τίποτα έτσι τηλεφώνα μου. Φίλε μου δε παίζουν τέτοια χειρωνακτικά με τους δίσκους, μόλις τον πειράξεις με τα άπειρά σου χέρια και μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκόνη και υγρασία, απλά θα τον χάσεις δια παντώς. Αν τα δεδομένα σου δεν αξίζουν 1000€ τότε απλά χαλάρωσε και ξέχασέ τον. Την επόμενη φορά backup.

Δημοσ.
Εχω ενα προγραμμα R-studio αποκατασταης σκληρου οπου μονο αυτο αναγνωριζει τον σκληρο.

...ως φυσικό του τέκνο κλπ :-) ;

Θελω κανω απλα back up δεν με νοιαζει η κατασταση του δισκου πια θα ειναι μετα. Αλλα απο το να δωσω 1000 ευρο οπως λες καλητερα να παρω εναν με 100 ποσο εχουνε και να κανω την τραμπα.

Βρηκα αυτο στο youtube

[γιουτιουμποβίντεο]http://www.youtube.com/watch?v=fVyBP-A7tsQ&feature=related[/γιουτιουμποβίντεο]

Απο οσο εψαξα πρεπει να βρω εναν ιδιο σκληρο με σχεδον παρομοιο partnumber χρειαζεται να κοιταξω και κατι αλλο η απλα να βρω ενα ιδιο μοντελο με ιδιο μεγεθος?

^ Η αλήθεια δεν βρίσκεται στους Σεξ Πίστολς ούτε σε άλλες τέτοιες αηδίες...Η αλήθεια, βρίσκεται στην παρακάτω πρόταση :

Ειμαι λιγο βιαστικος :-)

(διότι) :

Θελω κανω απλα back up δεν με νοιαζει η κατασταση του δισκου πια θα ειναι μετα. Αλλα απο το να δωσω 1000 ευρο οπως λες καλητερα να παρω εναν με 100 ποσο εχουνε και να κανω την τραμπα

...Oh, the fail...!

[...ό,τι ακριβώς σου είπε ο PCHaron. Ιn other words, μην ενοχλείς άλλο τον δίσκο, προσπαθώντας να τον κάνεις να ξαναζήσει...: θα χάσεις τον καιρό σου (και τα 100 Ευρώ σου) - και θα ενοχλείς και τον δίσκο]

* (επειδή δεν υπάρχει μόνο το Youtube) Bonus :

Σιγά τα ωά...;

Τράμπα...μια κουβέντα είναι

Ευαγγέλιον (Το κατά Stanislav Korb προς Νιουφάδες)

(κι άμα τελικά είσαι πιο πολύ του οπτικοακουστικού, ορίστε κάτι που αξίζει τον κόπο...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...