LeoNaXe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 χάλασε το λάπτοπ μια φίλης μου και είπα να πάρω τον σκληρό της που είναι εσωτερικός και πήρα μια θήκη και το έκανα εξωτερικό, το θέμα έχει ώς εξής: ο σκληρός ήταν χωρισμένος στα 2 και εγώ με διάφορα προγράμματα κατάφερα και τον έκανα ένα αλλά δεν ξέρω άν τα έκανα σωστά σε μια φάση ο σκληρός ήταν μια χαρά αλλα τώρα ενώ συνδέετε και το βλέπει στην γραμμή εργαλείων στον υπολογιστή δεν βγάζει το εικονίδιο.... μήπως ξέρετε κάποια λύση ώστε να γίνει μια πολύ καλή εκκαθάριση και να μην μου βγάζει τέτοια προβλήματα? ---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:43 ---------- καλά ρε μάγκες ούτε ένας να μπορέσει να απαντήσει?
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αλλα τώρα ενώ συνδέετε και το βλέπει στην γραμμή εργαλείων στον υπολογιστή δεν βγάζει το εικονίδιο.... Αν εννοείς το βελάκι κάτω δεξιά (windowsxp έχεις; ),αυτό απλά σου λέει ότι συνδέθηκε η θήκη.Ξανά έλεγξε όλες της επαφές/βύσματα κάνε κατάργηση υλικού και ξανά πέρασε το.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 δεν υπάρχει πρόβλημα την θήκη, στην διαχείριση συσκευών το βγάζει κανονικά, και με πρόγραμμα το βλέπει όπος partition manager. εγώ θέλω να γίνει σάν να το είχα πάρει καινούριο και δεν έχει κανένα αρχείο μέσα
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Από το patition manager απλά διαγράφεις ότι διαμέρισμα έχει,μένεις με ένα ενιαίο κομμάτι,το οποίο κάνεις full format(πλήρες διαμόρφωση) και τέλος.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 μπορείς να μου προτείνεις ένα καλό partition manager?
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 gparted Αξιόπιστο και τρέχει από cd usb οπότε δεν χρειάζεται καν λειτουργικό.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 thanks man θα το δοκιμάσω ---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ---------- το έκανα και πάλη δεν μου το έβγαλε, μετά είπα να δοκιμάσω να βγάλω το σκηρό απο το κουτί και να το ξαναβάλω καλύτερα και έγινε, τώρα μου το βγάζει κανονικά και του κάνω πλήρες format. εύχομαι να μην μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πάλη όταν θα το γεμίσω και χάσω τα αρχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.