Προς το περιεχόμενο

DVD Αυτοκινήτου

Thodoris_ink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

θέλω να αγοράσω ένα DVD για το αυτοκίνητό μου. ένα που να πιάνει 2 θέσεις ώστε η οθόνη να είναι εμφανείς και οθόνη αφής. Θα ήθελα να έχει usb εισαγωγή για ταινίες και mp3, τηλεόραση, ράδιο και να μπορώ να βάλω πίσω στην πινακίδα κάμερα ώστε να βλέπω μέσω της οθόνης. αυτά.... έχει κανείς κάτι να προτείνει?

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2din λεγονται οι 2 θεσεις και τα υπολοιπα εν ολιγης τα υποστηριζουν το 99% των οθονων.

αυτο που θα επρεπε να κοιταξεις ειναι η αποσπωμενη προσοψη για να μην στην κλεψουν.

top του ειδους ειναι h pioneer και μετα ακολοθουν οι υπολοιπες kenwood κτλ.

τιμες απο 500ε για οθονη,κανα 500ε για navibox ,500ε για tv tuner(ρωτα για ψηφιακη αν εισαι σε πολη που υποστηριζει),καμερα για πισω απο 100ε

http://www.skroutz.gr/c/499/multimedia-car-audio.html?price_max=700.0&price_min=400.001

Υπαρχουν και πολλα κινεζικα τα οποια ειναι παμθηνα και κανουν τα παντα

Για τι αμαξι ειναι? Για μενα καλυτερη aftermarket λυση ειναι καποιο zenec

Εχω τετοια οθονη την Kenwood 8022BT με tv , dvd , tuner και εχω συνδεσει και συστημα πλοηγησης navibox με destinator 7.Εχει οθονη αφης και λειτουργει με τα χειρηστηρια του τιμονιου του civic.

Πολυ καλο συστημα αλλα κοστιζει....Μαζι με το navibox που κανει καπου στα 500 ευρω να το υπολογιζεις στα 1600 ευρω.

Τα κινεζικα all in one ειναι πολυ αμφιβολο αν σου δουλεψουν.

Κατι σαν το δικο μου αλλα με αποσπωμενη προσοψη που λεει ο φιλος kage δεν νομιζω να υπαρχει.

Κατι σαν το δικο μου αλλα με αποσπωμενη προσοψη που λεει ο φιλος kage δεν νομιζω να υπαρχει.

υπαρχουν..

http://www.google.gr/#hl=el&biw=1020&bih=593&&sa=X&ei=9IWfTMyuItO44AbEzMCVDQ&ved=0CBYQBSgA&q=2+din+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%88%CE%B7&spell=1&fp=93dfdde32cd10bd4

Οκ...Δεν το ηξερα.Σε πιο "επωνυμες" δεν νομιζω ή τουλαχιστον δεν εχω δει με αποσπωμενη προσοψη.

μπα ολες βγαζουν απλα ειναι πιο ακριβα ή πιο καινουργια μοντελα..

Μαλλον πιο καινουργια.Οταν εβαλα εγω πριν 20 μηνες μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν.

.

Τα κινεζικα all in one ειναι πολυ αμφιβολο αν σου δουλεψουν.

Για τα VWgroup που εχω ψαξει υπαρχουν αρκετα κινεζικα τα οποια ειναι δοκιμασμενα με πολυ μικρο κοστος (και παλι εχει το ρισκο να μην παιζει αλλα με αυτα τα λεφτα αγοραζεις 5-6 επωνυμα)

Αλλα εκτος απο τα no name κινεζικα που ουτε εγω θα αγοραζα υπαρχουν τα zenec με γυρω στα 1000 ευρω που κανουν τα παντα και δουλευουν αψογα

Εγώ στο αυτοκίνητο έχω την caska, κινέζικο νομίζω είναι.. αλλά είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν... αν και σε μερικά videos κολλούσε, ίσως να μην έκανα εγώ σωστό encoding - έπαιζε και HD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...