savarel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αρχικα να καλησπερίσω τους συμφορουμήτες/μήτισσες. Ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή και έχοντας διαβάσεις αρκετές σελίδες με διάφορα threads για pc που απλά χτίζονται για πασιέντζες αλλά και για ιερά τέρατα που το budget τους πιάνει το μηνιαίο εισόδημα οδηγού στον ΟΣΕ (no offense ;-)) .Έχοντας ψιλοκαταλήξει στον 955 (παίζει και ο 1055 λογω value for money) θέλω να ρωτήσω το εξής : Επειδή τα έχω ψιλοπάρει τα τελευταία χρόνια με τα 2 μεγάλα καταστήματα υπολογιστών (ξέρετε πια λέω) θα ήθελα να μάθω για την αξιοπιστία του visionstudio. Τι γίνεται απο άποψη service και εγγυήσεων? Η εξυπηρέτηση είναι αξιόπιστη και γρήγορη η θα πρέπει πάλι να βρίζω υπεύθυνους καταστημάτων που μιλάνε σπαστά ελληνικά? Και κάτι τελευταίο , το κατάστημα απο ότι είδα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη , εγω μένω αθήνα , σε περίπτωση ελλατωματικού προιόντος τι κάνουμε? Ευχαριστώ προκαταβολικά Ο καμμένος σας συμφορουμίτης
sentoner Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και γω ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για το εν λογω καταστημα,ακριβως για τους ιδιους λογους... Χωρις υπερβολη,και στις 8 τελευταιες παραγγελιες μου στο πλαισιο εμφανιστηκε προβλημα διαθεσιμοτητας,παρολο που παντα το προιον ηταν αμεσα διαθεσιμο... Τα μικροπραγματα(fans π.χ) τα παιρνω απο ebay,για τα υπολοιπα ψαχνω να βρω ενα αξιοπιστο ελληνικο καταστημα...
The_Judas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλό κατάστημα και αξιόπιστο, τόσο για αγορές όσο και για σερβις. Είμαι τυχερός γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου... και αποτελεί από τις πρώτες επιλογές μου. Το ότι μένεις στην Αθήνα είναι αρνητικό, μόνο από την άποψη ότι θα χρεώνεσαι κατά πάσα πιθανότητα τα μεταφορικά όταν στέλνεις προϊόν στο σέρβις.
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 +1 κι από μένα που μένω Αθήνα. Σε μια 1-2 παραγγελίες που χα κάνει στο παρελθόν όλα κύλησαν ομαλά. Δεν ξέρω σε περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση τι παίζει.
sistah Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα παρει πριν 3 χρονια σχεδον, εναν επεξεργαστη intel και δεν ηταν διαθεσιμος. Με καλεσαν και μου ειπαν οτι τον περιμενουν σε 3 ή 5 μερες (δεν θυμαμαι) και οντως ετσι εγινε. Τωρα που ειδα την αποδειξη κοστισαν 6euro τα μεταφορικα. (μονο αυτο πηρα) Καλη και γρηγορη εξυπηρετηση. Δεν εχει κατσει να αγορασω κατι αλλο απο εκει γιατι δεν χρειαζομαι ακομα αλλα σιγουρα θα το ξανα επελεγα..! Τωρα απο κει και περα δεν ξερω τι εχει αλλαξει μεσα στα 3 χρονια (προς το καλο η το κακο) Μπορεις να δεις reviews στο skroutz. :-)
WoodSell3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 έχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο εκεί και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, με εγγυηση δεν ξέρω τι παίζει καθώς ακόμα δεν μου έχει χαλάσει τίποτα.. Πάντως οι τιμές τους μερικές φορές αλλάζουν όταν παραγγέλνεις.. Μου έχει τύχει να παραγγείλω προιόν που θα ήταν διαθέσιμο σε 5 μέρες, ήρθε - πήραν τηλέφωνο και πριν ξεκινήσω για το μαγαζί κοιτάζω στο site να σιγουρευτώ για την τιμή και υπήρχε νέα που ήταν +2 ευρώ.. Δεν λέω, πάλι άξιζε σε τέτοια τιμή αλλα όπως και να έχει η τιμή άλλαξε επειδή το αγόρασα εγώ και όχι στα καλά καθούμενα.. Βέβαια πλήρωσα τη νέα τιμή και όχι αυτή με την οποία είχα παραγγείλει.. Όπως και να έχει όπως λες και εσύ με αυτά που μας έχουν κάνει οι 2 μεγάλες αλυσίδες αυτά που σου λέω είναι ψιλολόγια απλά για να ξέρεις αν σου έρθει άλλη τιμή θα είναι για αυτό..
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα μου ήρθε σήμερα (μία μέρα μετά) κάτι που παρείγγειλα... έχω καιρό να πάρω κάτι και να μην πάει κάτι στραβά μέχρι να μου φτάσει στο σπίτι.. οπότε απο θέμα εξυπηρέτησης παίρνουν άριστα.. κάτι που με χάλασε είναι το σύστημα που έχουν για χρέωση πιστωτικής.. πολύ πρόχειρο και αν δεν ήταν το visa verified θα φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω. πάντως όπως και να χει αντε παμε όλοι μαζι να μαυρίσουμε το πλαίσιο... αρκετά πιά...
vasman15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το μεγαλητερο προβλημα του ειναι η διαθεσημοτητα των προιοντων παλιοτερα παρεγγειλα μια μητρικη που εγραφε παραδοση σε 2-10 εργασιμες και μου ηρθε μετα απο ενα μηνα φυσικα ειχα παρει αλλη απο αλλου γιατι βιαζομουνα ,προσφατα αγορασα εναν σκληρο που ευτυχως ηταν διαθεσημος σε μια μερα αλλα η θυκη εγραφε σε 2-10 εργασιμες και την παρελαβα σε 3 εβδομαδες....φυσικα σε ενημερωνουν αλλα τι να το κανεις,και το πλαισιο σε ενημερωνει για τις πατατες που κανει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.