aledjo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Προσφατα ανανεωσα Vivodi (ΟΝ) για τριτο χρονο, 2 τηλεφωνα (νουμερα) + απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και στα 2 + εως 24/1 internet = ενα 20ρικο το μηνα. Μαζι με τα κινητα ερχεται ~ 23 ευρω που ειναι αυτο και δε το εχω δει? κανενα λινκ?
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 που ειναι αυτο και δε το εχω δει?κανενα λινκ? οντως για δωσε και σε μας ενα 20αρικο για ιντερνετ και τηλεφωνο? τι ταχυτητες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 τι ταχυτητες? είπε έως 24/1
barbamar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιζε κάποτε μια προσφορά στη Βίβο,που αυτοί που πρόλαβαν την κρατάνε με νύχια και με δόντια μη τους φύγει. Ξέρω άνθρωπο που πληρώνει πάγιο Βίβο σε σπίτι που το κρατάει κλειστό (προσωρινή μετακόμιση αλλού,για δουλειές) μην τυχόν και χάσει τη γραμμή τους.
johnykim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει να είναι το MaXx24 ; http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=434 http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=125 Λέει και για DSLphone. Σχετικά με το What's Up, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει,αλλά Vodafone και Wind(F2G) δίνουν καλύτερες προσφορές στα καρτοκινητά
windshear Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Epic τιγκάρισμα στις γραμμές, καταβρόχθιση του ανταγωνισμού και αύξηση τιμών! Συγχώνευση εταιριών - απόλυση υπαλλήλων λόγω ένωσης τμημάτων που θα κάνουν την ίδια δουλειά. Σας θυμίζει κάτι; Τα έχω ξαναζήσει αυτά και σε προσωπικό επίπεδο - Dejavu.
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Σχετικά με το What's Up, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει,αλλά Vodafone και Wind(F2G) δίνουν καλύτερες προσφορές στα καρτοκινητά Παίζει να έχω μείνει πίσω, αλλά νομίζω η Vodafone έχει ακριβώς την ίδια προσφορά στο καρτοκινητό της με την Cosmote. Δηλαδή 5€ για 1500' + 1500 SMS. Μόνο η Wind ζητάει λιγότερα (1€) αλλά... ζήτημα να έχει το 10% του πληθυσμού.
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί ρε παιδιά να φύγετε απο την forthnet??τι σας έκαναν? και εγώ forthnet ειμαι(adsl,phone,nova sports+value).μια χαρά ίντερνετ
johnykim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει να έχω μείνει πίσω, αλλά νομίζω η Vodafone έχει ακριβώς την ίδια προσφορά στο καρτοκινητό της με την Cosmote. Δηλαδή 5€ για 1500' + 1500 SMS. Μόνο η Wind ζητάει λιγότερα (1€) αλλά... ζήτημα να έχει το 10% του πληθυσμού. Με Vodafone,όταν βάζω κάρτα έχω 1500'+1500 sms για ένα μήνα προς καρτοκινητά και συμβόλαια Vodafone.Το What's Up αν δεν κάνω λάθος, τα δωρεάν λεπτά και sms είναι προς What's Up μόνο.
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Για να είναι προς καρτοκινητά αλλά και συμβόλαια πρέπει να κάνεις ανανέωση από 10€, τα διπλά δηλαδή. Με ανανέωση 5€ και οι δύο εταιρείες δίνουν τα ίδια... ήτοι 1500' συν 1500 SMS προς καρτοκινητά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί ρε παιδιά να φύγετε απο την forthnet??τι σας έκαναν? και εγώ forthnet ειμαι(adsl,phone,nova sports+value).μια χαρά ίντερνετ γιατί από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τώρα έχουν πέσει καμιά 30αρια φορές τα κυκλώματά της με εξωτερικό και έχουν κοπεί 4-5 φορές οπτικές της ίνες εντός Ελλάδας...
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Την κάτσαμε...Αυτές οι συγχωνεύσεις δεν είναι καλές.. Όπως aegena-ολυμπιακή,βασικά διαφέρει,γιατί είναι μόνο δύο αεροπορικές,και ένα σορό τηλεφωνίες..Αλλά και πάλι,ελπίζω να μην πέσουν καμπανιές στις τιμές.
manosmod Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εχω hol και ειχα forthnet που μου ειχε σπασει τα νευρα για κατι συγκεκριμενο. ομως σημερα ειδα με τα ματια μου κατι απιστευτο. πελατης της forthnet ξαφνικα δεν ειχε internet και αφου το ψαχναμε με το μοντεμ κλπ παιρνουμε και τηλ την εταιρια και μας λεει οτι επειδη χρωσταγε 65 λεπτα του ευρω το συστημα του εκλεισε την γραμμη. μεγαλειο!!@!
flik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Hol εδώ, Θεσσαλονίκη. Δεν είχα ποτέ αποσύνδεση, μόνο μια φορά στα δύο χρόνια. Ταχύτητες καλές, τηλέφωνο κανονικά, αλλά το κυριότερο: το έχουμε αφήσει πάνω απο 3-4 μήνες απλήρωτο και δεν είχε κοπεί. Όταν (και αν) γίνει η συγχώνευση, θα δούμε. Δεν ήθελα καθόλου να αλλάξω όμως. Στα επόμενα χρόνια, λογικά θα έχουν μείνει μόνο ΟΤΕ+2 εναλλακτικοί. Δεν γίνονται περισσότεροι. Έτσι πρέπει να γίνει.
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγω που εχω υπογραψει συμβολαιο στη φορθνετ 19ευρω/μηνα Double play + Κινητα 1ωρα +υπεραστικα (προσφορα που ειχε βγει μονο Ηρακλειο Κρητης τον ιουνιο) υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν ισχυει και παω στα 38ευρω/μηνα???και αν μου το κανουν 38 ευρω εφοσον αλλαζουν οι οροι που υπεγραψα μπορω να ακυρωσω το συμβολαιο πριν το κλεισιμο των 12 μηνων χωρις προστιμο?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα