Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Quiz:

Τι θα προκύψει αν συνενωθούν δυο μικρομεσαίοι οίκοι ανοχής ??

α. Μια υγιής επιχείρηση

β. Ένας Υπέρ οίκος υπηρεσιών

γ.Τίποτα θα τα κάνουν μπ*****λο

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άρα εσύ από αυτό συμπεραίνεις ότι πρέπει να στηρίξεις τον ΟΤΕ???

Για αυτό πάμε για το λούτσο σαν χώρα.......γιατί υπάρχουν άτομα που στηρίζουν τη λαμογια.....

Μία άποψη είναι αυτή.

Η άλλη άποψη είναι ότι αν θέλει μια νέα εταιρία να μπει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, να προσπαθήσει και με δικό της δίκτυο να το παλέψει και όχι να πατάει πάνω στο δίκτυο του ΟΤΕ και μετά να κλαίγονται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ή όπως λέγεται τέλοσπάντων. Αν είσαι μάγκικη εταιρία με ..... τότε κάνε δικό συο δίκτυο και είμαι σίγουρος ότι ο Έλληνας Καταναλωτής θα σε προτιμήσει. Άμα είσαι μέτριος όμως...

Να υπενθυμίσω και τη ΦΗΜΗ (δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κιόλας) ότι πολλές εταιρίες χρωστούν στον ΟΤΕ για τη χρήση του δικτύου και δεν πληρώνουν μία.

Τέλος, ναι, ευχαρίστως θα άλλαζα δίκτυο αν οι παρεχόμενες υπηρεσίες ήταν μακράν καλύτερες και οικονομικότερες. Αν δηλαδή αντι για "έως 24 mpbs" μου έλεγαν από "8" ή από "24" ή καλύτερο service ή καλύτερη τεχνολογία και προσφορές. Τότε μάλιστα, δεν έχω κανένα "δέσιμο" με τον ΟΤΕ αλλά από ό,τι βλέπω και οι άλλοι πάροχοι δεν τα καταφέρνουν καλύτερα. Παντού για μετριότητα και προχειροδουλειές διαβάζω (και για τον ΟΤΕ) και από ό,τι φένεται κανείς δεν έχει αγοράσει ικανοποιητικό bandwith με εξωτερικό (δεν τα ξέρω και καλά, ό,τι γράφεται εδώ μέσα). Ας βγει μια εταιρία να προσφέρει κάτι πιο δυνατό και διαφορετικό. Γιατί μόνο χαμηλότερες τιμές σε υπηρεσίες ίδιας (έως 24 mpbs) ή χειρότερης ποιότητας δεν είναι αρκετά για να σε ξεκολλήσουν από την ασφάλεια του OTE που καλώς ή κακώς σου παρέχει. Τουλάχιστον για εμένα.

Δημοσ.

βασικα το οτι χρωστανε μονο φημη δεν ειναι...

Πριν λιγο καιρο ο ΟΤΕ απειλησε να τους κοψει την προσβαση στο δικτυο επειδη χρωστουσαν υπερογκα ποσα...

Μετα ηρθε η επιτροπη ανταγωνισμου και λεει δωστε ενα μερος των χρηματων για να μην γινει διακοπη, και το απαγορευει στον ΟΤΕ.

Αν καποιοι θελουν να κανουν μαγκες καποια ατομα (γιατι δεν φταινε οι εταιρειες, αυτοι που τις διοικουν φταινε) με το να μην τους νοιαζει που χρωστανε δικαιωμα τους, εγω μια φορα δεν μπορω τις λαμογιες.

Δημοσ.
Μετα ηρθε η επιτροπη ανταγωνισμου και λεει δωστε ενα μερος των χρηματων για να μην γινει διακοπη,.

Για να μην χάσουν οι εναλακτικοί τρομάρα τους...:mad:

Δημοσ.
Άρα εσύ από αυτό συμπεραίνεις ότι πρέπει να στηρίξεις τον ΟΤΕ???

Για αυτό πάμε για το λούτσο σαν χώρα.......γιατί υπάρχουν άτομα που στηρίζουν τη λαμογια.....

Φίλε Jimara αν εσύ θέλεις να δώσεις κ:Xο (χωρίς παρεξήγηση) για να στηρίξεις εναλλακτικούς, ακόμα και αν χάνεις λεφτά επειδή δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, είναι επιλογή σου και μαγκιά σου.

Εγώ έδωσα αρκετό, χωρίς να είναι επιλογή μου, και στη Vivodi παλιότερα, και στην ON πιο πρόσφατα, και αφού έφαγα το καψώνι της αρκούδας,

αποφάσισα ότι είναι προτιμότερο να πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ και να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, παρά να πληρώνω λίγα και να μην έχω τίποτα...

Δουλειά μου δεν είναι να ξημεροβραδιάζομαι στα τηλέφωνα (και μάλιστα από το κινητό) για να μιλήσω με κάποιο support της κακιάς ώρας .

Αν δεν μπορεί κάποιος εναλλακτικός να με προστατέψει από τα σαμποτάζ και τις καθυστερήσεις του ΟΤΕ, και να μου παρέχει κάποιες υπηρεσίες που να μην χαρακτηρίζονται άθλιες, τότε δεν μπορώ να παίζω με τη δουλειά μου για να τον στηρίξω..

Το ότι ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να "εκβιάζει" με τον τρόπο αυτούς τους πολίτες που απλά δεν τον επέλεξαν για πάροχό τους, αποτελεί πολύ βασικό λόγο για όλους μας να αναπτύξουμε αυτό που λέγεται καταναλωτική συνείδηση.

Και να κάνουμε τι δηλαδή?

Να πάμε στον πιο φτηνό ή σε αυτόν που έχεις καλύτερο support?

Αυτά θα έπρεπε να τα χειριστούν οι εναλλακτικοί, και να καταγγείλουν τις πρακτικές του ΟΤΕ. Αλλά επειδή όλοι του χρωστάνε, το βουλώνουν και δεν κάνουν τίποτα..

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σε αυτά τα πράγματα. Όλοι κοιτάνε τις τσέπες τους.

Και εδώ που τα λέμε, οι επενδύσεις των εναλλακτικών είναι αστείες, και όλοι μπήκαν στο παιχνίδι για αρπαχτές.

Δημοσ.
Quiz:

Τι θα προκύψει αν συνενωθούν δυο μικρομεσαίοι οίκοι ανοχής ??

α. Μια υγιής επιχείρηση

β. Ένας Υπέρ οίκος υπηρεσιών

γ.Τίποτα θα τα κάνουν μπ*****λο

Δεν είναι έτσι..

Nova-Fortnet-HOL είναι ένα ελκυστικό πακέτο για επένδυση..

Αυτό που νομίζω εγώ ότι θα είναι το business plan τους , είναι να επεκτείνουν την οπτική ίνα, και να μπουν σε υπηρεσίες cableTV και video on demand .

Και μετά να την πέσουν στην πιάτσα και να αγοράσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για οτιδήποτε αξίζει..

Θα δούμε βέβαια..

Δημοσ.

Μπα.Το πολύ-πολύ να χώσουν τα νύχια τους ακόμα περισσότερο πάνω στις γραμμές του πΟΤΕ,φεσώνοντας αβέρτα την ανταποδοτικότητα των φόρων μας και περιμένοντας την ξεπουλημένη αρχή να γλυκάνει τις αιχμές.

Σιγά μην επενδύσουν-lol

Δημοσ.
Φίλε Jimara αν εσύ θέλεις να δώσεις κ:Xο (χωρίς παρεξήγηση) για να στηρίξεις εναλλακτικούς, ακόμα και αν χάνεις λεφτά επειδή δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, είναι επιλογή σου και μαγκιά σου.

Εγώ έδωσα αρκετό, χωρίς να είναι επιλογή μου, και στη Vivodi παλιότερα, και στην ON πιο πρόσφατα, και αφού έφαγα το καψώνι της αρκούδας,

αποφάσισα ότι είναι προτιμότερο να πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ και να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, παρά να πληρώνω λίγα και να μην έχω τίποτα...

Δουλειά μου δεν είναι να ξημεροβραδιάζομαι στα τηλέφωνα (και μάλιστα από το κινητό) για να μιλήσω με κάποιο support της κακιάς ώρας .

Αν δεν μπορεί κάποιος εναλλακτικός να με προστατέψει από τα σαμποτάζ και τις καθυστερήσεις του ΟΤΕ, και να μου παρέχει κάποιες υπηρεσίες που να μην χαρακτηρίζονται άθλιες, τότε δεν μπορώ να παίζω με τη δουλειά μου για να τον στηρίξω..

Και να κάνουμε τι δηλαδή?

Να πάμε στον πιο φτηνό ή σε αυτόν που έχεις καλύτερο support?

Αυτά θα έπρεπε να τα χειριστούν οι εναλλακτικοί, και να καταγγείλουν τις πρακτικές του ΟΤΕ. Αλλά επειδή όλοι του χρωστάνε, το βουλώνουν και δεν κάνουν τίποτα..

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σε αυτά τα πράγματα. Όλοι κοιτάνε τις τσέπες τους.

Και εδώ που τα λέμε, οι επενδύσεις των εναλλακτικών είναι αστείες, και όλοι μπήκαν στο παιχνίδι για αρπαχτές.

Δηλαδή καήκαμε από έναν εναλλακτικό της λύτσας και αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι άσχετοι. Δηλαδή οι 500.000 πελάτες της Hol και της Forthnet είναι λαλάκες, χάνουν λεφτά και καταστρέφονται??

Δημοσ.

Βασικα 9 στους 10 που βρισκονται σε Ενναλακτικους δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και το κανουν επειδη ακουν πως θα πληρωνουν τα μισα απο οτι στον ΟΤΕ....Τωρα αν δεν εχουν και ποτε Ιντερνετ δεν χαθηκε ο κοσμος, δεν ειναι λες και το χρειαζονται για δουλεια η το λειτουργουν ολη μερα......

Δημοσ.
Βασικα 9 στους 10 που βρισκονται σε Ενναλακτικους δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και το κανουν επειδη ακουν πως θα πληρωνουν τα μισα απο οτι στον ΟΤΕ....Τωρα αν δεν εχουν και ποτε Ιντερνετ δεν χαθηκε ο κοσμος, δεν ειναι λες και το χρειαζονται για δουλεια η το λειτουργουν ολη μερα......

Οι 9 στους 10 εεεε; !! Πραγματικά με εντυπωσίασες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
[...] Δηλαδή οι 500.000 πελάτες της Hol και της Forthnet είναι λαλάκες, χάνουν λεφτά και καταστρέφονται??

Δε χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες το internet και για τη δουλειά τους. Κάποιοι το κάνουν όμως. Και όχι δεν είναι λύση να βάλουν μισθωμένη γραμμή...

Δημοσ.
Δε χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες το internet και για τη δουλειά τους. Κάποιοι το κάνουν όμως. Και όχι δεν είναι λύση να βάλουν μισθωμένη γραμμή...

Sorry, αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρουνε είναι για τα σπίτια, για την εργασία το διαφημίζουνε κιόλας "ειδικά" πακέτα (Μισθωμένη, Συμμετρική τι στο καλό άλλο έχουν κλπ)...

Με 40 ευρώ το μήνα μην περιμένεις να έχεις αξιόπιστο ίντερνετ για εργασία...

Δημοσ.

@athenslb Γιατι σου κανει εντυπωση ? Οταν παιρνουν στα σπιτια οι Ενναλακτικοι (οπως και στο δικο μου απειρες φορες.) το πρωτο που λενε ειναι "τι εταιρεια εχετε?" και αν πεις ΟΤΕ/CONNEX σου λενε το κλασσικο "μα ειναι ακριβος γιατι εν ερχεστε σε εμας με τα μισα χρηματα?". Ξερεις ποσες φορες εχουν παρει την μητερα μου στο σπιτι της και την εχουν πεισει σχεδον να αλλαξει ΟΤΕ και να βαλει αλλη εταιρεια ? Αν δεν ειμουν εγω θα το ειχε κανει μονο για το κοστος τπτ αλλο.

@Michael92 Εγω που δινω 29ε τον μηνα για CONNEX ζητημα αν εχω δει 4 disconnect τον τελευταιο χρονο και για λιγα λεπτα συνολικα, αυτο για μενα ειναι αξιοπιστο Ιντερνετ.

Δημοσ.

Σχετικό Δελτίο τύπου

Νέο - Έγγραφο WordPad.doc

Δημοσ.
Sorry, αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρουνε είναι για τα σπίτια, για την εργασία το διαφημίζουνε κιόλας "ειδικά" πακέτα (Μισθωμένη, Συμμετρική τι στο καλό άλλο έχουν κλπ)...

Με 40 ευρώ το μήνα μην περιμένεις να έχεις αξιόπιστο ίντερνετ για εργασία...

Προφανώς δεν έχουμε στο γραφείο ADSL. Στο σπίτι όμως που έχω και χρειάζομαι να το χρησιμοποιήσω για τη δουλειά μια φορά τον μήνα και αν, είναι ενοχλητικό πρέπει να σηκωθώ στις 3 το χάραμα και να πάω με τ αυτοκίνητο μια ώρα δρόμο επειδή η forthnet έτυχε εκείνο το βράδυ να μην την παλεύει. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις την οικονομική δυνατότητα για leased line @ home αλλά εγώ δεν.

Ναι ADSL είναι και είναι λογικό να μην είναι κι υπόδειγμα αξιοπιστίας αλλά με τη forthnet παραγίνεται το θέμα. Ναι το ξέρω ότι μπορώ ν αλλάξω ISP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...