SKRUTZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 το δίκτυο οπτικών ινών της HOL και της Forthnet είναι μέχρι τα dslam (Αστικά Κέντρα) και αυτοί οι 2 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα km οπτικών ινών μεταξύ τους, όσο για την εκμετάλλευσή του για FTTH απλά γελάω διότι ακόμα και να είχαν δίκτυο οπτικών ινών ως "last mile" δεν βάζουν τα λεφτά στη τσέπη για να πάρουν links με εξωτερικό... Αν αναγκάσουν αυτοί οι 2 τον ΟΤΕ να προχωρήσει σε FTTH και να ακυρώσει το VDSL2 τότε εγώ θα γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος... Δεν είναι παντού χάλια το δίκτυο χαλκού πάντως, υπάρχουν αρκετοί που παίζουν μια χαρά τώρα... FTTH δεν βλέπουμε στην Ελλάδα ούτε σε 20-40 χρόνια. Ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει ήδη να περνάει οπτικές ίνες για το vdsl. Μια μικρή βόλτα από του Ζωγράφου που πέρασα εχθές θα σας πείσει. όπως και να έχει συμφωνώ απόλυτα με το ''απλά γελάω διότι ακόμα και να είχαν δίκτυο οπτικών ινών ως "last mile" δεν βάζουν τα λεφτά στη τσέπη για να πάρουν links με εξωτερικό...'' Αν δεν αγοράσουν bandwidth για το εξωτερικό δεν γίνεται δουλειά.... Τι να το κάνω να έχω ταχύτητες 30-40 και 50Mbps μέσα στην Ελλάδα και έξω να βγαίνω με 5-10????????? BOTLE NECK ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον η συγχώνευση άρχισε....το internet εδω κανα 2ωρο σέρνεται και το 13831 δεν λειτουργει για τεχνικούς λόγους , τουλάχιστον το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά.Τυχαίο δεν νομίζω Πάντως προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο forthnet μεχρι στιγμής και σήμερα ειναι η μοναδική μέρα που αντιμετωπίζω πρόβλημα ας ελπίσουμε οτι είναι τυχαίο
jimarass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 που είδες ότι η HOL έχει κέρδη? link plz... http://news.pathfinder.gr/finance/business/650474.html ..。 λειτουργικά βέβαια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 http://news.pathfinder.gr/finance/business/650474.html ..。 λειτουργικά βέβαια... ah βέβαια [/b]Πάντως προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο forthnet μεχρι στιγμής και σήμερα ειναι η μοναδική μέρα που αντιμετωπίζω πρόβλημα ας ελπίσουμε οτι είναι τυχαίο μάλλον δεν ήσουν online κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου και σίγουρα δεν παίζεις online games που είναι απαιτητικά σε latency...
dream21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 σερνωμαστε εδω και 2 ωρες αμα μπει και η hol τον πο&&*ο κλεγανε
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 'Επρεπε να το θέσω διαφορετικά οτι απο θέμα downloading ειμαι ευχαριστημένος. Είχα ακούσει οτι έχει πρόβλημα με το latency στα online games αλλά ήλπιζα οτι με το fast path κάπως θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση,θα το ανακαλύψω απο νοέμβριο οταν θα ξανά αρχίσω να παίζω online. Οσό αναφορά την συγχώνευση (αν γίνει) ας μην βιαζόμαστε και ας ελπίσουμε οτι κάτι καλό θα βγεί απο ολη αυτήν την ιστορία πρός όφελως του καταναλώτη δύσκολο βέβαια γιατι στην ελλάδα δυστηχώς ολοι κινούνται με βάση το συμφέρον τους, μακάρι να ξεκινήσει κατι καλό.
ChocoBanana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά ο ΠΟΤΕ στηρίζεται στο γεγονός ότι οι εναλλακτικοί δεν έχουν λεφτά και πως κανείς, με εξαίρεση την hol, δεν έχει κέρδη. Για αυτό και δεν επενδύει σε οπτικές, διότι απλά, όπως έκανε παλια με την isdn εις βλάρος του adsl, θέλει τα εύκολα και τα γρήγορα και παράλληλα να διατηρήσει το καρπούζι και το πεπόνι.Τρεχάτε μετά εσείς και βαλτε connx για το δήθεν σταθερό internet και στηρείξτε ΠΟΤΕ..... Σωστά, πρέπει να βάλουμε forthnet να σερνόμαστε για να μαστε επαναστάτες και να μη στηρίζουμε τον ΟΤΕ που έχει 15 φορές καλύτερο internet απ τους υπόλοιπους.. Και δεν έχει δήθεν σταθερό Internet, έχει σταθερότατο internet.
Orion_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ εδώ και 1 ώρα περίπου σέρνομαι (κάτοχος forthnet). Ας ελπίσουμε να μην γίνεται η συγχώνευση ή κάτι τέτοιο.
bigsmall Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ εδώ και 1 ώρα περίπου σέρνομαι (κάτοχος forthnet). Ας ελπίσουμε να μην γίνεται η συγχώνευση ή κάτι τέτοιο. Η συγχώνευση δε γίνεται στα δίκτυα. 'Οσο εύρος υπήρχε θα υπάρχει.
kfyros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά ο ΠΟΤΕ στηρίζεται στο γεγονός ότι οι εναλλακτικοί δεν έχουν λεφτά και πως κανείς, με εξαίρεση την hol, δεν έχει κέρδη. Για αυτό και δεν επενδύει σε οπτικές, διότι απλά, όπως έκανε παλια με την isdn εις βλάρος του adsl, θέλει τα εύκολα και τα γρήγορα και παράλληλα να διατηρήσει το καρπούζι και το πεπόνι.Τρεχάτε μετά εσείς και βαλτε connx για το δήθεν σταθερό internet και στηρείξτε ΠΟΤΕ..... ίσως με μια ενδεχόμενη συγχώνευση να βρεθούν κεφάλαια (οι άραβες της forthnet και οι Ρώσοι της HOL-INTRACOM-SISTEMA). Για αυτό λέω ότι δεν είναι ενδεχόμενα κακή. Υπάρχει και το τυράκι της Nova που μπορεί να γίνει καλωδιακή αν φτιάξουν σοβαρό επίγειο δίκτυο. Καθολου δεν με ενδιαφερει.Και η Vivodi επι 5 ετη για φουντο ηταν και με τραγικα ελλειμματα, αλλα εγω μια χαρα ενα 20ρικο το μηνα πληρωνω εδω και 3 χρονια και μια χαρα υπηρεσιες απολαμβανω. Τυχεράκια. το δίκτυο οπτικών ινών της HOL και της Forthnet είναι μέχρι τα dslam (Αστικά Κέντρα) και αυτοί οι 2 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα km οπτικών ινών μεταξύ τους, όσο για την εκμετάλλευσή του για FTTH απλά γελάω διότι ακόμα και να είχαν δίκτυο οπτικών ινών ως "last mile" δεν έχουν τα λεφτά στη τσέπη για να πάρουν links με εξωτερικό... Αν αναγκάσουν αυτοί οι 2 τον ΟΤΕ να προχωρήσει σε FTTH και να ακυρώσει το VDSL2 τότε εγώ θα γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος... Δεν είναι παντού χάλια το δίκτυο χαλκού πάντως, υπάρχουν αρκετοί που παίζουν μια χαρά τώρα... Ελπίζω να προχωρήσουν και σε επενδύσεις δικτύου αν συγχωνευθούν. Και για το εξωτερικό (αν και πιστεύω ότι τέτοιο δίκτυο θα το χρησιμοποιήσουν για video-tv on demand). επειδή εμένα με ενδιαφέρει .. (αν και είναι off topic).. ποιος "φταίει" για το οτι πάει για φούντο? διαβάζω οτι όλοι εδω μέσα έχετε 5 χρόνια HoL 4 χρόνια Forthnet... και είμαι σίγουρος οτι ειναι γενικό αυτό το φαινόμενο. εγώ έχω 6 χρόνια vivodi.. δίνω όλα αυτά τα χρόνια 19 ευρώ για internet (20down/1up) και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό.. είχα 20mbit σύνδεση όταν οι περισσότεροι στην ελλάδα παλεύαν για τα 2mbit.. δεν λέω, ίσως είμαι τυχερός και μένω κοντά σε καλό dslam κτλπ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. αλλα μήπως αυτές οι εταιρίες πέφτουν θύματα του καλού marketing άλλων εταιριών και της αδιαφορίας των χρηστών να δοκιμάσουν κάτι "διαφορετικό" ..?? γιατι έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να λές οτι πάει για φούντο γιατι σαν εταιρία δεν είναι καλή και δεν προσφέρει αυτό που διαφημίζει.. η για κάποιον άλλο σοβαρό λόγο. προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια είναι οτι κάθε δεκέμβριο ξεχνάνε να μου στείλουν τον λογαριασμό και ξεχνάω να τον πληρώσω και με παίρνουν και με "απειλούν" για να πληρώσω.. φυσικά γελάω με τα χάλια τους αλλα ώς εκεί.. ακόμα και το vood (ψιλοάθλιο router) έχει αποδειχτεί αθάνατο.. Εγώ πάλι είμαι άτυχος. Είχα και VIVODI και ON και έφυγα και από τις δύο γιατί είχα υποφέρει απίστευτα από βλάβες (σε γραμμή του γραφείου). Αφού είδα κι αποείδα ξαναγύρισα στον ΠΟΤΕ και πληρώνω τα κέρατα μου. Σκέφτομαι να το αλλάξω στο σπίτι , αλλά δεν θέλω να τραβάω τα βυζιά μου σε ενδεχόμενη βλάβη. Είπαμε : Βλάβεις δικτύου συνδρομητών ΟΤΕ : επισκευή σε 2 μέρες max. Βλάβεις δικτύου συνδρομητών εναλλακτικών : επισκευή σε 15 μέρες και πάνω. (Τη συντήρηση του δικτύου την έχει ο ΟΤΕ και τις βλάβες του τις φτιάχνει αμέσως, ενώ τις βλάβες των εναλλακτικών τις δίνει σε εργολάβους-συνεργεία με lead times του αγίου π..... ). Αν κάποιος συνδρομητής εναλλακτικού είναι κωλόφαρδος και στο ίδιο καλώδιο υπάρχει και βλάβη συνδρομητή ΟΤΕ, τότε θα του τη φτιάξουν κι αυτουνού. Αλλιώς , κλάφτα Χαράλαμπε..
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οτι χειροτερο για την Ελλαδα !! ΧΑΛΙΑ και οι 2 εταιρειες.
jimarass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Είπαμε : Βλάβεις δικτύου συνδρομητών ΟΤΕ : επισκευή σε 2 μέρες max. Βλάβεις δικτύου συνδρομητών εναλλακτικών : επισκευή σε 15 μέρες και πάνω. (Τη συντήρηση του δικτύου την έχει ο ΟΤΕ και τις βλάβες του τις φτιάχνει αμέσως, ενώ τις βλάβες των εναλλακτικών τις δίνει σε εργολάβους-συνεργεία με lead times του αγίου π..... ). Αν κάποιος συνδρομητής εναλλακτικού είναι κωλόφαρδος και στο ίδιο καλώδιο υπάρχει και βλάβη συνδρομητή ΟΤΕ, τότε θα του τη φτιάξουν κι αυτουνού. Αλλιώς , κλάφτα Χαράλαμπε.. Άρα εσύ από αυτό συμπεραίνεις ότι πρέπει να στηρίξεις τον ΟΤΕ??? Για αυτό πάμε για το λούτσο σαν χώρα.......γιατί υπάρχουν άτομα που στηρίζουν τη λαμογια.....
ariadgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οτι χειροτερο για την Ελλαδα !! ΧΑΛΙΑ και οι 2 εταιρειες. Δεν θα το έλεγα...
bigsmall Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το ότι ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να "εκβιάζει" με τον τρόπο αυτούς τους πολίτες που απλά δεν τον επέλεξαν για πάροχό τους, αποτελεί πολύ βασικό λόγο για όλους μας να αναπτύξουμε αυτό που λέγεται καταναλωτική συνείδηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα