Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρέπει να κατανοήσουμε πως οι απόψεις που εκφράζονται από εδώ μέσα είναι λίγο υποκειμενικές...Δηλαδή, έχουμε προβλήματα φταίει ο πάροχός μας, ενώ δεν είναι αναγκαστικά πάντα έτσι...

Όντως μπορεί να φταίει η καλωδίωση αν και τις περισσότερες φορές όχι, τα έχουμε πει άλλωστε αυτά σε άλλο φόρουμ (που οι διαχειριστές του συγκεκριμένου φόρουμ νομίζουν πως έχουν πιάσει το Θεό από τα @@ και την έχουν δει λες και είναι ανεξάρτητη αρχή τηλεπικοινωνιών ένα πράμα - ότι να ναι, πολύ φασισμός )

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπεροχα... Πηγα hol και γλυτωσα απο την slothnet (ετσι επρεπε να λεγεται η ακατανομαστη στην κρητη) και τωρα θα την φαω παλι στην μαπα. Τουλαχιστον στην συγχωνευση μακαρι να μην κρατησουν το λογιστηριο της forth...

Δημοσ.
Προπερσυνη προσφορα, την οποια το μηνα που ληγει καθε χρονο με ενημερωνουν οτι μπορω να ανανεωσω για ακομη εναν χρονο στην ιδια τιμη.

Εννοειται πως συνεχιζω για τριτο πλεον ετος. :-)

@JohnyKim: Εχεις δικιο οτι Wind + Voda εχουν καλυτερες προσφορες, αλλα οταν η κοπελα σου και το 80% των φιλων εχει το ιδιο (What's up), απλα δεν υπαρχει κατι αλλο για να επικοινωνεις φθηνα.

PS: Σορρυ για την αργοπορια.

Πραγματικά η comsote εχει καταφέρει οι περισσότεροι γνωστοί σου να χουν whatsup, σε ποιον θα κάνω callme back τωρα? :P

Αν ξαναπαίξει προσφορά double play με 23€ πείτε το να παμε ολοι vivody :lol:

Πάντως περίεργο να σου δίνουν την επιλογή να κρατας αυτή την τιμή κάθε χρόνο, φαίνεται σαν να παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τους συνδρομητές τους. (θα μου πεις και όταν οι αλλες εταιρίες δινουν 3 μηνες δωρεάν κόβουν 10€ το μήνα)

Δημοσ.
Ακριβώς, διότι άν η ΕΕΤΤ άφηνε τον ΟΤΕ να κατεβάσει τις τιμές, οι ενναλακτικοί θα πεινούυσαν...

Δεν θα πεινούσαν απλώς... θα έκλειναν!

Έτσι θα επιστρέφαμε στο παλιό "καλό' μονοπώλειο του ΟΤΕ και vDSL θα βλέπαμε το 2035.

• Moderators
Δημοσ.
Πραγματικά η comsote εχει καταφέρει οι περισσότεροι γνωστοί σου να χουν whatsup, σε ποιον θα κάνω callme back τωρα? :P

Αν ξαναπαίξει προσφορά double play με 23€ πείτε το να παμε ολοι vivody :lol:

20 :P

Και με 2 τηλεφωνικους αριθμους.

23 παει σε εμενα μαζι με τα κινητα :lol:

Ναι μια εποχη προσπαθουσε, μετα χρεωκοπησε και εξαγοραστηκε απο ON.

Εμενα ποσως με ενδιαφερει, εφοσον εχω την ιδια υπηρεσια με την ιδια τιμη και μου ξαναεκαναν προταση. :-)

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να το μπλοκάρει η ΕΕΤΤ γιατί πλήτει τον ανταγωνισμό,αλλά μπαααααα,μόνο ο ΟΤΕς την νοιάζει

Δημοσ.
Και κάπως έτσι πεθαίνει ο ανταγωνισμός και οδηγούμαστε σε καρτέλ τύπου κινητής

Έτσι κι αλλιώς η οικονομία της "ελεύθερης" αγοράς οδηγείται σε μονοπώλια - ολιγοπώλια.

Καπιταλισμός 1-0-1.:-)

Το κακό είναι όταν μιλάμε για "ασύδοτη" αγορά που δεν έχει καμιά σχέση με την ελεύθερη.

Κανονικά πρέπει να το μπλοκάρει η ΕΕΤΤ γιατί πλήτει τον ανταγωνισμό,αλλά μπαααααα,μόνο ο ΟΤΕς την νοιάζει

Καλά κάνει και τη νοιάζει μόνο ο ΟΤΕ (αν και δεν ισχύει αυτό), γιατί ο ΟΤΕ έχει ένα βασικό πλεονέκτημα που δεν έχει κανένας άλλος, και το χρησιμοποιεί σε βάρος των άλλων.

Έχει το δίκτυο.

Βλάβες δικτύου σε συνδρομητές ΟΤΕ : 2 μέρες για επισκευή

Βλάβες δικτύου σε συνδρομητές εναλλακτικών : 15 μέρες για επισκευή.

Καλά κάνει και τον γ:X:X συνέχεια η ΕΕΤΤ..

Πέραν αυτού, η ΕΕΤΤ απλώς δεν επιτρέπει στον ΟΤΕ να πουλήσει στη λιανική, κάτω από την χονδρική που πουλάει στους εναλλακτικούς + κάποιο λογικό margin.

Με τις διάφορες εξυπνάδες που κάνουν στα προγράμματα τους προσπαθούν να μασκαρέψουν τις μειώσεις τιμών, αλλά δεν τους έχει περάσει μέχρι τώρα...

20 :P

Και με 2 τηλεφωνικους αριθμους.

23 παει σε εμενα μαζι με τα κινητα :lol:

Ναι μια εποχη προσπαθουσε, μετα χρεωκοπησε και εξαγοραστηκε απο ON.

Εμενα ποσως με ενδιαφερει, εφοσον εχω την ιδια υπηρεσια με την ιδια τιμη και μου ξαναεκαναν προταση. :-)

Το γεγονός ότι και η ON είναι για φούντο εδώ και 3 χρόνια δεν σε ενδιαφέρει , έτσι ?

Έχει κάνει ήδη 2 αναχρηματοδοτήσεις δανείων (η τελευταία πέρσυ).

Τρίτη δεν υπάρχει...

Ή εξαγορά ή Altec..

Δημοσ.

Ενδεχόμενη συγχώνευση HOL - Forthnet πάντως δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακή.

Αρκεί να προχωρήσει η υλοποίηση του δικτύου οπτικών ινών γρηγορότερα (της HOL και το ελάχιστο που έχει φτιάξει η forthnet) και η εκμετάλλευση του ακόμα και για υπηρεσίες Fiber to Home.

Και να αναγκάσει και τον ΟΤΕ να προχωρήσει σε οπτική ίνα και όχι στο ελεεινό VDSL, το οποίο θα "καθήσει" πάνω στο άθλιο και αρχαίο δίκτυο χαλκού (το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει 8άρα adsl στο 1,5 χιλιόμετρο με τα χάλια που έχει)..

Δημοσ.

Το γεγονός ότι και η ON είναι για φούντο εδώ και 3 χρόνια δεν σε ενδιαφέρει , έτσι ?

Τρίτη δεν υπάρχει...

Ή εξαγορά ή Altec..

επειδή εμένα με ενδιαφέρει .. (αν και είναι off topic).. ποιος "φταίει" για το οτι πάει για φούντο? διαβάζω οτι όλοι εδω μέσα έχετε 5 χρόνια HoL 4 χρόνια Forthnet... και είμαι σίγουρος οτι ειναι γενικό αυτό το φαινόμενο. εγώ έχω 6 χρόνια vivodi.. δίνω όλα αυτά τα χρόνια 19 ευρώ για internet (20down/1up) και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό.. είχα 20mbit σύνδεση όταν οι περισσότεροι στην ελλάδα παλεύαν για τα 2mbit.. δεν λέω, ίσως είμαι τυχερός και μένω κοντά σε καλό dslam κτλπ και δεν έχω κανένα πρόβλημα..

αλλα μήπως αυτές οι εταιρίες πέφτουν θύματα του καλού marketing άλλων εταιριών και της αδιαφορίας των χρηστών να δοκιμάσουν κάτι "διαφορετικό" ..?? γιατι έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να λές οτι πάει για φούντο γιατι σαν εταιρία δεν είναι καλή και δεν προσφέρει αυτό που διαφημίζει.. η για κάποιον άλλο σοβαρό λόγο.

προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια είναι οτι κάθε δεκέμβριο ξεχνάνε να μου στείλουν τον λογαριασμό και ξεχνάω να τον πληρώσω και με παίρνουν και με "απειλούν" για να πληρώσω.. φυσικά γελάω με τα χάλια τους αλλα ώς εκεί.. ;) ακόμα και το vood (ψιλοάθλιο router) έχει αποδειχτεί αθάνατο..

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ενδεχόμενη συγχώνευση HOL - Forthnet πάντως δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακή.

Αρκεί να προχωρήσει η υλοποίηση του δικτύου οπτικών ινών γρηγορότερα (της HOL και το ελάχιστο που έχει φτιάξει η forthnet) και η εκμετάλλευση του ακόμα και για υπηρεσίες Fiber to Home.

Και να αναγκάσει και τον ΟΤΕ να προχωρήσει σε οπτική ίνα και όχι στο ελεεινό VDSL, το οποίο θα "καθήσει" πάνω στο άθλιο και αρχαίο δίκτυο χαλκού (το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει 8άρα adsl στο 1,5 χιλιόμετρο με τα χάλια που έχει)..

το δίκτυο οπτικών ινών της HOL και της Forthnet είναι μέχρι τα dslam (Αστικά Κέντρα) και αυτοί οι 2 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα km οπτικών ινών μεταξύ τους, όσο για την εκμετάλλευσή του για FTTH απλά γελάω διότι ακόμα και να είχαν δίκτυο οπτικών ινών ως "last mile" δεν έχουν τα λεφτά στη τσέπη για να πάρουν links με εξωτερικό...

Αν αναγκάσουν αυτοί οι 2 τον ΟΤΕ να προχωρήσει σε FTTH και να ακυρώσει το VDSL2 τότε εγώ θα γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος...

Δεν είναι παντού χάλια το δίκτυο χαλκού πάντως, υπάρχουν αρκετοί που παίζουν μια χαρά τώρα...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Moderators
Δημοσ.

Τρίτη δεν υπάρχει...

Ή εξαγορά ή Altec..

Καθολου δεν με ενδιαφερει.

Και η Vivodi επι 5 ετη για φουντο ηταν και με τραγικα ελλειμματα, αλλα εγω μια χαρα ενα 20ρικο το μηνα πληρωνω εδω και 3 χρονια και μια χαρα υπηρεσιες απολαμβανω. :-)

Δημοσ.

Απλά ο ΠΟΤΕ στηρίζεται στο γεγονός ότι οι εναλλακτικοί δεν έχουν λεφτά και πως κανείς, με εξαίρεση την hol, δεν έχει κέρδη. Για αυτό και δεν επενδύει σε οπτικές, διότι απλά, όπως έκανε παλια με την isdn εις βλάρος του adsl, θέλει τα εύκολα και τα γρήγορα και παράλληλα να διατηρήσει το καρπούζι και το πεπόνι.

Τρεχάτε μετά εσείς και βαλτε connx για το δήθεν σταθερό internet και στηρείξτε ΠΟΤΕ.....

• Super Moderators
Δημοσ.
Απλά ο ΠΟΤΕ στηρίζεται στο γεγονός ότι οι εναλλακτικοί δεν έχουν λεφτά και πως κανείς, με εξαίρεση την hol, δεν έχει κέρδη.

που είδες ότι η HOL έχει κέρδη? link plz...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...