Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και αλλες καμπανες αντε παλι και ειχα πει να βαλουμε forthnet (φτου φτου σκορδα) και τωρα αποκλειεται να πεσουν οι τιμες με νοιαζει (αν πεσουν ισως ........λεμε τωρα)

Δημοσ.

Γιατί τόσο μίσος με την hol; :P

Είμαι περίπου 2.5 χρόνια με hol @ double play.Στις αρχές υπήρχαν προβλήματα με το τηλέφωνο, αλλά μετά από κάποιους μήνες ,όλα μια χαρά :-)

Για να είναι προς καρτοκινητά αλλά και συμβόλαια πρέπει να κάνεις ανανέωση από 10€, τα διπλά δηλαδή. Με ανανέωση 5€ και οι δύο εταιρείες δίνουν τα ίδια... ήτοι 1500' συν 1500 SMS προς καρτοκινητά.

ok.Είχα μείνει στα παλιά :P

Δημοσ.
εχω hol και ειχα forthnet που μου ειχε σπασει τα νευρα για κατι συγκεκριμενο.

ομως σημερα ειδα με τα ματια μου κατι απιστευτο.

πελατης της forthnet ξαφνικα δεν ειχε internet και αφου το ψαχναμε με το μοντεμ κλπ παιρνουμε και τηλ την εταιρια και μας λεει οτι επειδη χρωσταγε 65 λεπτα του ευρω το συστημα του εκλεισε την γραμμη.

μεγαλειο!!@!

Σιγά. Σε φίλη το χαν κόψει για 15cent, τα οποία τα χε πληρώσει εν τω μεταξύ απλά δεν φαινόταν ακόμα στο σύστημά τους. Αν ήταν σε μένα διέκοπτα επιτόπου.

Δημοσ.
Γιατί τόσο μίσος με την hol;

Πρέπει να κατανοήσουμε πως οι απόψεις που εκφράζονται από εδώ μέσα είναι λίγο υποκειμενικές...Δηλαδή, έχουμε προβλήματα φταίει ο πάροχός μας, ενώ δεν είναι αναγκαστικά πάντα έτσι...

• Super Moderators
Δημοσ.
τι λέμε τώρα, είναι σαν να συγχωνεύεται το ΤΣΜΕΔΕ με το ΙΚΑ

η HOL θα καταστρέψει τη Forthnet :(

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά :P

Δημοσ.

Αν γίνει η συγχώνευση , θα γίνει σε επιχειρησιακό επίπεδο. Ούτε οι πελάτες της forthnet θα επιβαρυνθούν από την HOL ούτε το ανάποδο. Πάλι θα είναι Χ πελάτες να μοιραστούν Υ εύρος δικτύου. Ίσα ίσα που θα δημιουργηθεί ένας αντιίθετος πόλος για τον ΟΤΕ και τότε ίσως δούμε να κάνει καμιά κίνηση προς τα μπρος.

Δημοσ.
Μας βλεπω να την κανουμε ολοι προς cyta μερια σιγα σιγα.

Εισαι σιγουρος ότι η Cyta είναι οντως καλύτερη ή/φθηνότερη απο τις άλλες 2.Νομίζω πως όχι.

Δημοσ.
Ίσα ίσα που θα δημιουργηθεί ένας αντιίθετος πόλος για τον ΟΤΕ και τότε ίσως δούμε να κάνει καμιά κίνηση προς τα μπρος.

Δεν είναι ο ΟΤΕ που δεν κάνει κινήσεις προς τα εμπρός. Κάνει, πάρα πολλές κι όλας. Η ΕΕΤΤ τα χαλάει όλα πάντα.

Δημοσ.
Δεν είναι ο ΟΤΕ που δεν κάνει κινήσεις προς τα εμπρός. Κάνει, πάρα πολλές κι όλας. Η ΕΕΤΤ τα χαλάει όλα πάντα.

Ακριβώς, διότι άν η ΕΕΤΤ άφηνε τον ΟΤΕ να κατεβάσει τις τιμές, οι ενναλακτικοί θα πεινούυσαν...

Δημοσ.

Προφανώς και απαιτείται κάποιος έλεγχος. Αλλά έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ ζημιά κάνει η ΕΕΤΤ παρά καλό.

Από την άλλη το να δημιουργηθεί ένας δεύτερος πόλος στην αγορά θα είναι όντως καλό. Υπάρχει η πιθανότητα με τη συγχώνευση των πελατολογίων των δύο εταιρειών να ξεχάσουμε τη «δεσπόζουσα θέση» που έχει ως τώρα ο ΟΤΕ... και μαζί με αυτήν και την δυσκινησία από την μεριά της ΕΕΤΤ.

;)

• Moderators
Δημοσ.
οντως για δωσε και σε μας ενα 20αρικο για ιντερνετ και τηλεφωνο? τι ταχυτητες?

Προπερσυνη προσφορα, την οποια το μηνα που ληγει καθε χρονο με ενημερωνουν οτι μπορω να ανανεωσω για ακομη εναν χρονο στην ιδια τιμη.

Εννοειται πως συνεχιζω για τριτο πλεον ετος. :-)

@JohnyKim: Εχεις δικιο οτι Wind + Voda εχουν καλυτερες προσφορες, αλλα οταν η κοπελα σου και το 80% των φιλων εχει το ιδιο (What's up), απλα δεν υπαρχει κατι αλλο για να επικοινωνεις φθηνα.

PS: Σορρυ για την αργοπορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...