ariadgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Η Hellas on Line και η Forthnet θα αποφασίσουν σύντομα αν θα συγχωνευθούν, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HOL Αντώνης Κεραστάρης. Ενδεχόμενη επιτυχής κατάληξη των συζητήσεων θα οδηγήσει στη δημιουργία του μεγαλύτερου εναλλακτικού παρόχου υπηρεσιών internet και σταθερής τηλεφωνίας στη χώρα. «Η αίσθηση όλων μας είναι ότι αρκετά γρήγορα θα μάθουμε εάν θα υπάρχει συμφωνία ή όχι» ανέφερε ο κ. Κεραστάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters. Πηγή: naftemporiki.gr Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2010 από parsifal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εμπρός για ένα legendary πιτάρισμα!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εμπρός για ένα legendary πιτάρισμα! αυτο ακριβως θα ελεγα κ εγω...
lexmark Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μας βλεπω να την κανουμε ολοι προς cyta μερια σιγα σιγα.
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι Forthnet εδώ και 5-6 χρόνια. (μόνο Ιντερνετ - τηλεφωνία έχω στον ΟΤΕ) Αν γίνει αυτή η αλλαγή, δεύτερη μέρα έφυγα για ΟΤΕ.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μπορει καποιος να μου εξηγησει τι "πλεονεκτηματα" θα υπαρξουν με αυτη τη συγχωνευση;
ariadgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να μας πεί καποιος...Την ίδια απορια έχω... Οικονομικά λόγω κρίσης...;;;
GabrielConnor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μπορει καποιος να μου εξηγησει τι "πλεονεκτηματα" θα υπαρξουν με αυτη τη συγχωνευση; Πολύ μικρότερο λειτουργικό κόστος για την επιχείρηση. Μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων. Για τον τελικό καταναλωτή, μάλλον τίποτα
opera Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 έφυγα από τη hol για να γλυτώσω και πάλι μπροστά μου τη βρίσκω έλεος. πάει το youtube,πάνε τα streaming videos άντε να δούμε τι θα γίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 έφυγες από την HOL για να γλυτώσεις και πήγες Forthnet? LOL!
ariadgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 έφυγες από την HOL για να γλυτώσεις και πήγες Forthnet? LOL! Ανάλογα με τα προβλήματα ο καθένας πράττει...Όντως όμως χειρότερα θα μπλεχτεί... Ουps μεταφερθήκαμε...Ευχαριστούμε
efo355 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Και κάπως έτσι πεθαίνει ο ανταγωνισμός και οδηγούμαστε σε καρτέλ τύπου κινητής
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ κάθε φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο παρακαλάω να μην πάθει τίποτα η vivodi/on φτου φτου μην την ματιάσω τόσα χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα... και μόνο 19ευρώ τον μήνα internet + τηλέφωνο... :p:p όσο για τον οτε... η μόνη σχέση μαζί του που έχω είναι το whats up
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ κάθε φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο παρακαλάω να μην πάθει τίποτα η vivodi/on φτου φτου μην την ματιάσω τόσα χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα... και μόνο 19ευρώ τον μήνα internet + τηλέφωνο... :p:p όσο για τον οτε... η μόνη σχέση μαζί του που έχω είναι το whats up Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ηθελα να γραψω! Πώς το πετυχες; Προσφατα ανανεωσα Vivodi (ΟΝ) για τριτο χρονο, 2 τηλεφωνα (νουμερα) + απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και στα 2 + εως 24/1 internet = ενα 20ρικο το μηνα. Μαζι με τα κινητα ερχεται ~ 23 ευρω Ping ~14-25 ms, αναλογα τα κεφια. Και κινητο What's Up φυσικα Για ολες μου τις επικοινωνιες (πανω απο 1000 μηνυματα, 300GB down, 300 λεπτα ομιλιας στο κινητο και αλλα τοσα στο σταθερο), δεν δινω πανω απο 35 ευρω το μηνα ποτέ. Και λιγο στο θεμα: Καλα παμε, η Ελλαδα δεν "σηκωνει" οικονομικα πανω απο 3-4 παροχους. OTE-ON/Vivodi-Forthnet/HOL/Vodafone-Wind/Tellas-Cyta. Και παλι 4 πολλοι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα