Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Hellas on Line και η Forthnet θα αποφασίσουν σύντομα αν θα συγχωνευθούν, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HOL Αντώνης Κεραστάρης.

Ενδεχόμενη επιτυχής κατάληξη των συζητήσεων θα οδηγήσει στη δημιουργία του μεγαλύτερου εναλλακτικού παρόχου υπηρεσιών internet και σταθερής τηλεφωνίας στη χώρα.

«Η αίσθηση όλων μας είναι ότι αρκετά γρήγορα θα μάθουμε εάν θα υπάρχει συμφωνία ή όχι» ανέφερε ο κ. Κεραστάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters.

Source.png Πηγή: naftemporiki.gr

Επεξ/σία από parsifal
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδες μπορει καποιος να μου εξηγησει τι "πλεονεκτηματα" θα υπαρξουν με αυτη τη συγχωνευση;

Πολύ μικρότερο λειτουργικό κόστος για την επιχείρηση.

Μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Για τον τελικό καταναλωτή, μάλλον τίποτα:)

Δημοσ.

έφυγα από τη hol για να γλυτώσω και πάλι μπροστά μου τη βρίσκω έλεος.

πάει το youtube,πάνε τα streaming videos άντε να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.
έφυγες από την HOL για να γλυτώσεις και πήγες Forthnet? LOL! :o

Ανάλογα με τα προβλήματα ο καθένας πράττει...Όντως όμως χειρότερα θα μπλεχτεί...

Ουps μεταφερθήκαμε...Ευχαριστούμε

Δημοσ.

Και κάπως έτσι πεθαίνει ο ανταγωνισμός και οδηγούμαστε σε καρτέλ τύπου κινητής

Δημοσ.

εγώ κάθε φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο παρακαλάω να μην πάθει τίποτα η vivodi/on φτου φτου μην την ματιάσω τόσα χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα... και μόνο 19ευρώ τον μήνα internet + τηλέφωνο... :P:p:p όσο για τον οτε... η μόνη σχέση μαζί του που έχω είναι το whats up :lol:

• Moderators
Δημοσ.
εγώ κάθε φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο παρακαλάω να μην πάθει τίποτα η vivodi/on φτου φτου μην την ματιάσω τόσα χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα... και μόνο 19ευρώ τον μήνα internet + τηλέφωνο... :P:p:p όσο για τον οτε... η μόνη σχέση μαζί του που έχω είναι το whats up :lol:

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ηθελα να γραψω! Πώς το πετυχες;

Προσφατα ανανεωσα Vivodi (ΟΝ) για τριτο χρονο, 2 τηλεφωνα (νουμερα) + απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και στα 2 + εως 24/1 internet = ενα 20ρικο το μηνα.

Μαζι με τα κινητα ερχεται ~ 23 ευρω :-D

Ping ~14-25 ms, αναλογα τα κεφια.

Και κινητο What's Up φυσικα :-D

Για ολες μου τις επικοινωνιες (πανω απο 1000 μηνυματα, 300GB down, 300 λεπτα ομιλιας στο κινητο και αλλα τοσα στο σταθερο), δεν δινω πανω απο 35 ευρω το μηνα ποτέ. :-)

Και λιγο στο θεμα: Καλα παμε, η Ελλαδα δεν "σηκωνει" οικονομικα πανω απο 3-4 παροχους.

OTE-ON/Vivodi-Forthnet/HOL/Vodafone-Wind/Tellas-Cyta. Και παλι 4 πολλοι ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...