cookie Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 an kai iparxei kai sto software to idio thema to vazo ki edo giati mou exei spasei ta nevra: kanei search ( sto skliro) mono an eimai online (xp-pro en) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IGITIHI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Παρατήρησα όμως ότι, αν δεν είμαι on-line, εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: "A file that is required to run search companion cannot be found. You may need to run setup again". Έπειτα, μου ζητάει να συνδεθεί στο internet και αν το κάνω λειτουργεί κανονικά. Αν όχι, το παράθυρο για search ανοίγει αλλά στο αριστερό μέρος εμφανίζεται μόνο το σκυλάκι και τίποτα άλλο, οπότε είναι πρακτικά άχρηστο. Λίγη βοήθεια; Μήπως μαντεύετε ποιό αρχείο μπορεί να λείπει και πώς το διορθώνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 gia koita edw http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=110697&highlight=search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IGITIHI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 tipota file :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.