Προς το περιεχόμενο

9800gt sli

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια δευτερη καρτα 9800gt για να κανω sli με μια msi που εχω τωρα... Δυστηχως δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα.. μπορειται εσεις να μου πειτε αν και ποσο μεγαλυτερη διαφορα επρεπε να εχω δει. να ενημερωσω οτι τις τρεχω 1920x1080 και καπου διαβασα οτι μαλλον για αυτο δεν εγινε κατι τρομερο... στο call το 6 ασ πουμε επαιζε με 54-60 fps στο assasin's to 2 35-45.. δηλαδη λιγα πραγματα... για πειτε μου τις γνωμες σας

Δημοσ.

Εκανες SLI καρτες που πλεον ειναι για PhysX.....:o

Γνωμη μου,περιμενε να βγουν οι HD6000 της Ati πουλα τες και χτυπα καμια 5850 αν πεσουν οι τιμες.

Δοκιμασε ενα format στο PC μηπως και γινει κατι πιο αξιολογο,αλλα δεν το βλεπω.

Δημοσ.
Εκανες SLI καρτες που πλεον ειναι για PhysX.....:o

Λες εεε? :-(

Γνωμη μου,περιμενε να βγουν οι HD6000 της Ati πουλα τες και χτυπα καμια 5850 αν πεσουν οι τιμες.

Δοκιμασε ενα format στο PC μηπως και γινει κατι πιο αξιολογο,αλλα δεν το βλεπω.

Η mobo που εχω δεν υποστηριζει πληρως τις ati.. :fear:

παρολο αυτα δενε επρεπε να εχω καλυτερα αποτελεσματα??? εγω ειχα βρει στο net οτι 9800γτ sli χτυπανε 280..

Δημοσ.

Latest drivers + patches στα παιχνίδια και πρέπει να δεις κάποιο scalάριμα - δώσε και κανένα μεγάκυκλο στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας σου :lol:

Δημοσ.
Latest drivers + patches στα παιχνίδια και πρέπει να δεις κάποιο scalάριμα - δώσε και κανένα μεγάκυκλο στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας σου :lol:

drivers εχω περασει ηταν το πρωτο που σκεφτηκα.. Δεν εχω καταλαβει ακομη τι ειναι το scalαρισμα :-( και γιατι να δωσω hz στο cpu? ειναι quad με 2,66 ghz... υπερ αρκετα δεν ειναι? παντως στο vantage ολο το pc παιρνει 12600 και η gpu (τωρα με sli) βγαζει 10500

Δημοσ.

Όταν βάζεις δεύτερη κάρτα και βλέπεις αύξηση επιδόσεων 10% σημαίνει πως το παιχνίδι ή οι drivers ή η ίδια η κάρτα δεν κάνει καλό scaling. Αν δεις 50-80% αύξηση σημαίνει πως κάνει. Οι αριθμοί στο περίπου.

Όσο πιο δυνατό σύστημα γραφικών έχεις τόσο πιο δυνατό επεξεργαστή χρειάζεσαι (οκ εντός λογικών ορίων) ώστε να μην κρατάει τις κάρτες πίσω. Φυσικά κι αυτό εξαρτάται κι απ το παιχνίδι και το επίπεδο των λεπτομερειών στα γραφικά.

Δημοσ.
Όταν βάζεις δεύτερη κάρτα και βλέπεις αύξηση επιδόσεων 10% σημαίνει πως το παιχνίδι ή οι drivers ή η ίδια η κάρτα δεν κάνει καλό scaling. Αν δεις 50-80% αύξηση σημαίνει πως κάνει. Οι αριθμοί στο περίπου.

Όσο πιο δυνατό σύστημα γραφικών έχεις τόσο πιο δυνατό επεξεργαστή χρειάζεσαι (οκ εντός λογικών ορίων) ώστε να μην κρατάει τις κάρτες πίσω. Φυσικά κι αυτό εξαρτάται κι απ το παιχνίδι και το επίπεδο των λεπτομερειών στα γραφικά.

Αρα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.. αν φταιει η καρτα φταιει η καρτα και αν ειναι ετσι το παιχνιδι φτιαγμενο ειναι ετσι... δεν λυνεται τοτε το προβλημα απλα συμβιβαζομαι.. το cpu μου δεν ειναι αρκετο λες θελει oc? αλλα αναροτιεμαι quad στα 2,66 και θελει oc? αν ναι παντως ευκολα γιατι εχω και υδροψυξη οποτε.. το cpu στο vantage παιρνει 31000 και το gpu 10500. να το κανω oc λες? (το μετραει αλλιως η ver. 1.0.2 vantage. στην 1.0.1 το cpu επαιρνε 11600 και η gpu παλι 10500)

Δημοσ.

Νομίζω ( πέρα από κάποια λεπτά) δε χάνεις και τίποτα να τον ανεβάσεις. Το ότι είναι quad δεν είναι πανάκεια*, go for higher clocks, εύκολα τα έχεις ούτως ή άλλως ;).

Άντε και πες μας και αν δεις πρόοδο στα γραφικά, περιμένουμε αναφορά :P :-).

*Πάντως για να "σπρώξεις" πχ, 2 5850 ακόμα και να έχεις i7 920/930, δεν έχεις την πολυτέλεια να τον αφήσεις στοκ. Ανεβαίνεις και μάλιστα πολύ και βλέπεις τις κάρτες σου και τις θαυμάζεις :-D

Δημοσ.
Νομίζω ( πέρα από κάποια λεπτά) δε χάνεις και τίποτα να τον ανεβάσεις. Το ότι είναι quad δεν είναι πανάκεια*, go for higher clocks, εύκολα τα έχεις ούτως ή άλλως ;).

Άντε και πες μας και αν δεις πρόοδο στα γραφικά, περιμένουμε αναφορά :P :-).

*Πάντως για να "σπρώξεις" πχ, 2 5850 ακόμα και να έχεις i7 920/930, δεν έχεις την πολυτέλεια να τον αφήσεις στοκ. Ανεβαίνεις και μάλιστα πολύ και βλέπεις τις κάρτες σου και τις θαυμάζεις :-D

οκ θα τον ανεβασω και θα δω παντως δεν ξερω αν ειδες ανοιξα και αλλο topic.. συφιλλιαστηκα και παω για sli με δυο GTX460!!! :P (BTW με τις δυο 9800 στο Vantage επαιρνα 11500 και οταν εβγαλα την μια πηγε 5600 :P αρα τελικα υπηρχε διαφορα απλα επαιζα παλιο παιχνιδι μαλλον... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...