S.M.Greek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά!!Ανανεώνω μέσω internet φυσικά τον καιρό του iphone την ημέρα πολλές φορές.Πριν δυο λεπτά πήγα να τον ξανα ανανεώσω και την πόλη μου (Ξάνθη) την είχε ως Eskije (η τούρκικο ή βουλγάρικο όνομα).Ως γνωστών η Ξάνθη είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την επίσημη ονομασία της: Xanthi Ο καιρός είναι της Yahoo...τι παίζει ξέρει κανείς γιατί μου την σπάει να μη βλέπω την πόλη μου με το όνομα της
kostastnt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τον τελευταίο καιρό τα έχει παίξει... Εμένα μου το κάνει σε 5-10 περιοχές... Κάτι θα αλλάζουν μάλλον...
arxaggelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι θα αλλάζουν μάλλον... .....ίσως, αλλά ποιοί;.....:X:X
michailovits Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εε ρε τρομπες μη πω τίποτα...δεν είναι δυνατόν να έχει την ονομασία που χρησιμοποιούν προκλητικά οι μειονοτικοι...κανένα email για τον καιρό της yahoo ξέρετε να τους τα πουμε ένα χεράκι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.