Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Σκαρλετ Δεν διαφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου. Οι θεατες -και δη στην Ελλαδα- ειναι κατα μεσο ορο κλειστοι σε καινουρια πραγματα (εκτος κι αν τους τρελανεις στη διαφημιση) κι ετσι το εργο των συντελεστων του ΟΥΚ (και οποιουδηποτε project ασυνηθιστου για τα Ελληνικα δεδομενα) ειναι ετσι κι αλλιως δυσκολο.

Αλλα αυτο δε δικαιολογει το σαχλο χιουμορ. Μπορεις να πεις οτι εχει μετριο animation γιατι ειναι απειροι και δικαιολογουνται, οκ. Ή οτι δεν εχουν εμπειρια σε τετοιου ειδους πραγματα και πρεπει να παρουν μπρος, αλλα οση εμπειρια κι αν δεν εχεις, αν υπαρχει ταλεντο αυτο θα φανει. Και στην πρεμιερα δε φανηκε.

Αλλα παραδεχομαι οτι κρινω αυστηρα. Θα δω αλλα δυο επεισοδια ετσι για να 'μαι σιγουρος.

@Yannis27 Εχεις δικιο στο οτι εχουμε συνηθισει στην πρωτη θεση και τωρα μας φαινεται χαλια η οικονομικη. Αλλα ειναι πολυ καλυτερα, στην προκειμενη περιπτωση, απο το να ειχαμε συνηθισει στην οικονομικη και να μας φαινοταν καλουτσικα πραγματα σκαρτα.

Η γενια των 592 παιζει να 'ναι ο,τι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελ. tv. Ειχε τυχει να παρακολουθησω λιγο και κρατιομουν για να μη τραβηξω τα μαλλια μου.

Δημοσ.
Η γενια των 592 παιζει να 'ναι ο,τι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελ. tv. Ειχε τυχει να παρακολουθησω λιγο και κρατιομουν για να μη τραβηξω τα μαλλια μου.

Άρα αν σε έβαζαν να διαλέξεις ανάμεσα σε γενιά των 592/ΟΥΚ και Ζωή της άλλης/Τατιάνα/Πρωινάδικα/Λαμπίρη/Κωστόπουλο/Big Brother κτλ θα διάλεγες τα δεύτερα.

I like your taste very much. Ίσως έτσι εξηγείται κι αυτή η απέχθεια στο ελληνικό animation.

• Moderators
Δημοσ.

Το ειδα σημερα. Συμπαθητικο. Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα δεν ειναι και για θαψιμο. Βλεποταν ανετα.

Συμφωνω πως η ομιλιες δεν ηταν σε αρμονια με το animation αλλα αυτο μπορει και να διορθωθει φανταζομαι.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται τοσο επαναστατικο, δεν εχει και το τοσο καυστικο/προσβλητικο για καποιους χιουμορ, μαλλον νορμαλ το βρηκα με εξαιρεση δυο ή τριων σκηνων...

Μαλλον θα το βλεπω οταν βαριεμαι πολυ, αλλα δεν θα ειμαι standby.

Τελικα ο Μπιμπιλας δεν παιζει woo hoo :lol:

Δημοσ.
Άρα αν σε έβαζαν να διαλέξεις ανάμεσα σε γενιά των 592/ΟΥΚ και Ζωή της άλλης/Τατιάνα/Πρωινάδικα/Λαμπίρη/Κωστόπουλο/Big Brother κτλ θα διάλεγες τα δεύτερα.

I like your taste very much. Ίσως έτσι εξηγείται κι αυτή η απέχθεια στο ελληνικό animation.

Εσυ ρωτας εμενα και απαντας για 'μενα ο ιδιος; Βολικο.

I like your way very much. Εγω παντως δεν ειπα ποτε οτι θα διαλεγα τη Λαμπιρη ή την Τατιανα ή το BB ή ο,τι αλλο ανεφερες εναντι του ΟΥΚ. Μονος σου το ειπες, και μονος σου εβαλες στο ιδιο σακι το ελληνικο animation και την αθλιοτητα των (ουτε) 592Ε.

Επισης σε παρακαλω να μου δειξεις που βρηκες την "απεχθεια" αυτη (για το ΟΥΚ παντα). Εγω απλη αρνητικη κριτικη εκανα, σε κατι δυστυχως εκ πρωτης οψεως απογοητευτικο. Εκτος κι αν μπερδευτηκες και ειδες posts που δεν ηταν δικα μου.

edit: Διαβασε το post #122 και πες μου αν αυτο μπορει σε οποιαδηποτε περιπτωση να μεταφραστει σε απεχθεια για το εγχωριο animation. Σιριουσλι.

Δημοσ.

@marantoni έβαλα το 592 πρώτο για κάποιο λόγο. Χωρίς να το θεωρώ εξαιρετικό ή έστω καλό, χαρακτηρισμός "ο,τι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελ. tv" δικαιολογείται μόνο αν:

1) "Βλακεία μου, υπερέβαλλα λίγο παραπάνω από το κανονικό"

2) "Όντως το θεωρώ ό,τι πιο άθλιο υπάρχει", άρα οτιδήποτε άλλο θεωρείται καλύτερο του, άρα αν σε έβαζαν με το ζόρι να παρακολουθήσεις αυτό ή τα άλλα που ανέφερα, θα διάλεγες τα άλλα.

Τέλος πάντων χρησιμοποίησα και το post σου ως το τελευταίο από μια σειρά υπερβολικά κακές κριτικές, γιατί βαριόμουν να κάνω ένα ένα quote. Νέα επίπεδα πάτου διάβασα, άθλιο που δεν αντέχεται μετά τα πρώτα πέντε λεπτά διάβασα, λέω θα δω κάτι χειρότερο από μεταμεσονύχτια εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν είδα. Συμφωνώ με klainmain και sugata και περιμένω να δω που θα το πάνε κι ας το βλέπω on demand σε άσχετες ώρες.

Δημοσ.

Δεν ξερω μου εχει κολλησει οτι για να τραβηξει αυτο το πραγμα πρεπει να εχει πιο τσαμπουκα,πιο προκληση.Να ειναι πιο αιχμηρο,να μιλαει για την συγχρονη νεοελληνικη πραγματικοτητα πιο αμεσα.Κ τα γαμωσταυριδια του να τα εχει σε μεγαλυτερο βαθμο κ να μην αφηνει ορθιο κανεναν θεσμο κ κανενα δημοσιο προσωπο οπως κ επισης ειδα οτι δεν υπαρχουν κ μερικα ιστορικα προσωπα σημαντικα για την Ιστορια της Ελλαδας

Που ειναι ο Ανθιμος πχ,ο Κουγιας,η Τατιανα,Μενεγακη,καμια Πανια να γουσταρουμε η καμια Λουκα?Γιατι δεν εχει κανενα χαρακτηρα απο την Ελληνικη Επανασταση?Ο Μεγας Αλεξανδρος?κτλ κτλ κτλ.

Απο πολιτικους παλι?Ουτε μιση αναφορα.Δεν θα τραβηξει αμα συνεχισει ετσι βασικα

Δημοσ.

υπαρχει το simpsons που χει στο εξωτερικο 22seasons και αρκετες χρονιες επαιζε prime time!εδω οσες φορες προσπαθησαν να το περασουν φαγαν χ.

το ιδιο και με southpark απο gr mtv.

Mην ξεχναμε τους ραδιο αρβυλα και λαζοπουλο που παιζαν για κανα χρονο με κατω απο 10% ακροαματικοτητα...και τωρα τους θεωρουν το καλυτερο προγραμμα 10ετιας.

ειμαστε περιεργοι στις ακροαματικοτητες...

εγω αν ειμουν σε καναλι δεν θα εκοβα πετυχημενες εκπομπες οσο cult ,καταντια ειναι.Μετα βγαινουν και κλαιγονται γιατι δεν εχουν δουλεια παρουσιαστες/στριες και ηθοποιοι;P

(δεν το χω δει καν το ουκ αν λαβοις παρα του μη εχoντος)

Δημοσ.
@marantoni έβαλα το 592 πρώτο για κάποιο λόγο. Χωρίς να το θεωρώ εξαιρετικό ή έστω καλό, χαρακτηρισμός "ο,τι πιο αθλιο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελ. tv" δικαιολογείται μόνο αν:

1) "Βλακεία μου, υπερέβαλλα λίγο παραπάνω από το κανονικό"

2) "Όντως το θεωρώ ό,τι πιο άθλιο υπάρχει", άρα οτιδήποτε άλλο θεωρείται καλύτερο του, άρα αν σε έβαζαν με το ζόρι να παρακολουθήσεις αυτό ή τα άλλα που ανέφερα, θα διάλεγες τα άλλα.

Τέλος πάντων χρησιμοποίησα και το post σου ως το τελευταίο από μια σειρά υπερβολικά κακές κριτικές, γιατί βαριόμουν να κάνω ένα ένα quote. Νέα επίπεδα πάτου διάβασα, άθλιο που δεν αντέχεται μετά τα πρώτα πέντε λεπτά διάβασα, λέω θα δω κάτι χειρότερο από μεταμεσονύχτια εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν είδα. Συμφωνώ με klainmain και sugata και περιμένω να δω που θα το πάνε κι ας το βλέπω on demand σε άσχετες ώρες.

3. Ειχα στο μυαλο μου αποκλειστικα τα σιριαλ οταν το ειπα.

Δημοσ.

Πάντως για πρεμιέρα δεν τα πήγε και πολύ καλά, και καλώς η κακώς η πρεμιέρα θεωρείται συνήθως πιο boostαρισμένη λόγω περιέργειας του κοινού.

Το πολυδιαφημισμένο «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» έκανε το όχι και τόσο καλό 16,5%

Πηγή

Πρεμιέρα χθες στο MEGA για την ελληνική σειρά animation «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Κι η αλήθεια της AGB αποδεικνύει ότι η σειρά… δεν έλαβε τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο από τις 12 έως τη μία παρά τέταρτο που μεταδόθηκε αφού ο μέσος όρος είναι 14,1 ενώ απέναντί της το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ALPHA κατάφερε την ίδια ώρα (00:00 έως 01:44) να σημειώσει μέσο όρο 21,4 στο γενικό σύνολο.

Αντίθετα όμως, στο νεανικό κοινό, που φαίνεται ότι είναι και το άμεσα ζητούμενο του MEGA, το «Ουκ» έκανε μέσο όρο 22,9 ενώ το «Βράδυ» του ALPHA 17,5 και το αθλητικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σημείωσε 17,8.

Πηγή

/offtopic

3. Ειχα στο μυαλο μου αποκλειστικα τα σιριαλ οταν το ειπα.

Άρα:

Καλύτερο

Καλύτερο

Καλύτερο

αλλά ας το σταματήσουμε εδώ.

Δημοσ.

Μολις το ειδα κι εγω. Νταξει οχι τιποτα φοβερο αλλα δε βαρεθηκα κιολας, ειχε κανα 2 στιγμες που εσκασα χαμογελακι. Μακαρι να βελτιωθει, να γινει και λιγο πιο καυστικο οπως λετε και θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Σοβαρα βρε μαραντόνα, βρήκες αξιόλογη προσπάθεια τον Κυνόδοντα κι όχι αυτή τη σειρά; Παράξενα γούστα έχεις αδερφάκι μου ;)

Για ελληνική κωμική σειρά, είναι καλή.

Δημοσ.
Σοβαρα βρε μαραντόνα, βρήκες αξιόλογη προσπάθεια τον Κυνόδοντα κι όχι αυτή τη σειρά; Παράξενα γούστα έχεις αδερφάκι μου ;)

Για ελληνική κωμική σειρά, είναι καλή.

Παλι με τον Κυνοδοντα ρε; Αρχισα να βαριεμαι:-)

Παντως αλλιως θα κρινω μια κωμικη σειρα, αλλιως ενα δραμα, αλλιως μια ταινια δρασης κ.ο.κ. Εδω το χιουμορ μου φανηκε κακιστο για αρχη, δε λεω, μακαρι να βελτιωθει, αλλα με ξενερωσε. Καλη Ελληνικη προσφατη (σχετικα) σειρα ηταν το παρα πεντε. Μαλλον οχι το ΟΥΚ (ουτε φυσικα η γενια των 592).

ΥΓ. Μιλας εσυ για το γουστο μου στις κωμικες σειρες, εσυ που εχεις κραξει How I met your mother?:P:p

Δημοσ.
ΥΓ. Μιλας εσυ για το γουστο μου στις κωμικες σειρες, εσυ που εχεις κραξει How I met your mother?:P:p

Εννοείς ότι το himym ΔΕΝ είναι αξιοκατάκριτο? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...