Kasrith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Να βγάλω τα μαστίγια συνάδελφε; Ναι, μην χάσεις εσύ
Evgenios1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα το πρωτο επ. και εχω να πω οτι μου αρεσε.
jakegate7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 χαχα είδα 5 λεπτά,δε άντεξα παραπάνω . ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του southpark δε φτάνει. ευτυχώς έχω άλλες δύο season southpark να δω,για να το ευχαριστηθώ!
Kasrith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του southpark δε φτάνει. ευτυχώς έχω άλλες δύο season southpark να δω,για να το ευχαριστηθώ! Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κάνετε αυτό... Τι περιμένατε δηλαδή?? Δεκτή η κριτική και η κάθε γνώμη, αλλά γιατί αναγκαστικά σύγκριση με South Park?
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτή την απορία είχα, αλλά αφού στο διαφημιστικό λεγόταν ότι "το south park συναντά τον καραγκιόζη" η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Εκτός και αν ήθελαν να το συγκρίνουμε με τον καραγκιόζη..
traganeus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή με το πρώτο επεισόδιο του southpark λιώσατε στα γέλια???
yannis27gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή με το πρώτο επεισόδιο του southpark λιώσατε στα γέλια??? +1 Είμαστε κομματάκι μίζεροι σαν ελληναράδες
marantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Απο τη μια οι συντελεστες τα 'θελαν και τα 'παθαν, γιατι εγραφε στο site του mega για south park (αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Προσεξτε τις φωτογραφιες με τον σαμαρα, την τζουλια κλπ που πεταγονται στο animation, τα οτιναναι splatters..., αυτα ειναι ξεκαθαρα στοιχεια του S.P. Κι αλλα παρομοια σατιρικα-κωμικα animation υπαρχουν αλλα εχουν δικο τους χαρακτηρα, πχ futurama). Απο την αλλη, η συγκριση με ενα απο τα πιο γαματα πραγματα στον πλανητη παραμενει λανθασμενη. Εγω δεν το ειδα περιμενοντας να δω το νεο south park και παλι απογοητευτηκα. Και για να μη με πει κι εμενα μιζερο ο yannis27: Μακαρι να βλεπεται στη συνεχεια, για την ωρα ηταν μια μαλακια και μιση. Αν και δε νομιζω να φτασει ενα αξιοπρεπες επιπεδο, γιατι μου δινεται η εντυπωση πως οι δημιουργοι ουτε το θαρρος εχουν ουτε το ταλεντο που χρειαζεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή με το πρώτο επεισόδιο του southpark λιώσατε στα γέλια??? Φυσικά! Ήταν 1997 όταν πρωτοβγήκε! ΟΚ, εγώ το είδα το 2000, αλλά και πάλι, ήταν εντελώς πρωτοποριακό και υστερικό χιούμορ.
akpe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μόλις το είδα στη σελίδα του mega. Σαν πρώτη προσπάθεια ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά. Γέλασα πολύ περισσότερο απ'όσο γελάω με άλλες και καλά κωμικές σειρές. Ας δούμε και πως θα εξελιχθεί, όσοι περιμένουν πάντως να πιάσει επίπεδα SP ή FG είναι βαθιά νυχτωμένος. ps: τραγικό overcompensating με το god boat. Και γενικώς τράβηξαν αρκετά περισσότερο απ'όσο έπρεπε. Λιγότερη επιμονή σε καταστάσεις και περισσότερη καφρίλα/splatter (όχι απαραίτητα βρισίδια) χρειαζόταν. (αν και εδώ στην Ελληνική τηλεόραση καταδικάζουμε καφρίλες και αποθεώνουμε Τατιάνες... but that's another story alltogether ) Tελικα ειναι απυθμενος ο πατος της ελληνικης τηλεορασης.. Εσύ το Ουκ περίμενες για να το καταλάβεις αυτό;
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ειναι ιδεα μου ή οι φωνες δεν ταιριαζουν με το concept? Οκ εχω συνηθισει με αυτα του εξωτερικου, αλλα θα ηθελα οι πρωταγωνιστες να εχουν πιο αστειες και περιεργες φωνες. Σε πρωτη φαση αυτο με χαλασε περισσοτερο απο τα υπολοιπα. Φωναρα ο Μουζουρακης και τον παω πολυ, αλλα δεν μου κολλαγε. Ουτε οι αλλοι δυο.
ScarletK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω "σκουπίδι" είναι κάπως υπερβολικό. Εδώ υπάρχει ένας κοινός τόπος. Έχει ενδιαφέρουν να βλέπεις από ελληνικά χέρια, να δημιουργείται κάτι με το ιντερνετικό-geek-χωρίς όρια χιούμορ. Αυτά που κουβεντιάζουμε 300-400 άτομα σε ένα forum (ελληνικό) να γίνονται mainstream ξαφνικά. Όταν καταλαβαίνεις πολλά είδη χιούμορ, και βλέπεις ότι μπορείς να σατυρίζεις ακόμα και πράγματα που αγαπάς, δεν βλέπεις με καλύτερο μάτι τον εαυτό σου; Δε χαίρεσαι που είσαι τόσο ευέλικτος στο τι θεωρείς αστείο; Οπότε τι κακό μπορεί να κάνει το ουκ, προωθεί ένα στυλ κωμωδίας που μόνο σε ξένα show βλέπουμε ή στο internet. Και αυτό στην ελληνική tv, σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια. Δε ξέρω γιατί πρέπει να βαράμε με μπαλτά. Για να φτάσουμε κάποτε να έχουμε παραγωγή διαφορετικών ταινιών-σειρών-για να ανέβει το επίπεδο της υποκριτικής, πρέπει κάποιος να κάνει την αρχή. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις άποψη, απλά ούτε σημαίνει ότι πρέπει να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα επειδή δοκίμασαν. Κι εγώ δουλεύω άγρια σκηνές πχ στον Κόκκινο Κύκλο όπου τραβάω τα μαλλιά μου γιατί έχω επαφή με το (hbo) αλλά διατηρώ μια ματιά trial and error γενικά στις ελληνικές προσπάθειες. Και μετά βάζω να δω τίποτα άλλο. Όταν ο Έλληνας πάει να κάνει ταινία με πιστολίδια και απαγωγές και βγει μούφα λες "εντάξει προσπάθησε" όταν το κάνει αμερικάνος λες "he should know better". Ούτε την ίδια αγορά έχουμε, ούτε τα budget, ούτε τους ίδιους επαγγελματίες. Γιατί να ασχοληθείς τότε (σαν Έλληνας); Είναι άλλο ένα μέσο έκφρασης, ένας τρόπος να παίξεις με την δημιουργικότητα σου, γιατί άλλο; Τώρα για αρνητικά κτλ, θα συμφωνήσω για την περίεργη ροή σε κάποιους διαλόγους. Κάποιοι δεν ήταν καλογραμμένοι ενώ σε κάποιους άλλους οι καημένοι οι ηθοποιοί δεν είχαν ξαναπεί τέτοια πράγματα και απλά δεν τα ένιωθαν (υποθέτω). Όσο για το animation-γενική εικόνα, με χάλασε στα μεγάλης διάρκειας zoom in (5-6 secs) αφού δεν υπάρχει και τίποτα να δεις - δεν κινείται κάτι. Στα γενικά πλάνα, υπήρχαν πινελιές στο βάθος να χαζέψεις. Εντάξει δεν γέλασα, αλλά που και που πρόβαλε ένα χαμόγελο. (στην σκηνή ας πούμε που λενε ότι το κλειδί "παίρνει τη μορφή του πράγματος που κάνει ευτυχισμένο τον άνθρωπο που το κρατάει" και δείχνει την Τζούλια με τη σαμπάνια . Δε μπορώ να πω ότι θα τρέχω να δω το επεισόδιο μόλις βγει, αλλά θα του ρίχνω μια ματιά όταν έχω όρεξη, όπως κάνω και με τις υπόλοιπες ελληνικές. Που και που, σπάει ο διάολος το πόδι του και μένεις έκπληκτος. Όποιος έχει δει "Άμυνα Ζώνης" μάλλον θα συμφωνήσει .
marantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Με λιγα λογια, οσο βλακεια κι αν ειναι κατι θα προσπαθεις να εστιαζεις στην παραμικρη υπονοια θετικου στοιχειου απλα και μονο επειδη προκειται για Ελληνικη προσπαθεια. Καλα καταλαβα;
ScarletK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Περίπου, γιατί είμαι πολύ περίεργος να δω την ελληνική πραγματικότητα μέσω τέτοιων φίλτρων, άρα υποστηρίζω ότι πρέπει να συνεχίσουν να δοκιμάζουν. Φυσικά δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να το δω με το ζόρι. Κάτι που λέω και στην τελευταία παράγραφο. Για να ολοκληρώσεις ένα επεισόδιο, μια σειρά, ένα παιχνίδι, όσο κακό κι αν είναι, πρέπει να υπάρχει κάποιο στοιχείο που μπορεί να σε κρατήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν 1) το πρώτο επεισόδιο 2) για να δούμε την επόμενη αναφορά που κάνουν (vader, χιονάτη κτλ). Θα σου πω στο δεύτερο ep αν το έκλεισα ή οχι .
marantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μα γιατι τοση επιεικεια; Εγκεφαλικα αναπηροι ειναι οι "δικοι μας" και πρεπει να τους αντιμετωπιζεις τοσο διαφορετικα; Δε μιλαω για τα θεματα μπατζετ. Κυριως για σεναριο/σκηνοθεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.