NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μιά χαρά βλέπεται και έχει και στιγμές γέλιου. Τώρα όσοι είστε συνηθισμένοι στο south park λογικό να μην σας αρέσει και να γελάτε περισσότερο με τις κλανιές του south park.
bnvdarklord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πως γινεται στο site του mega να μην εχει ουτε ενα αρνητικό σχολιο ;
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Απορείς ειλικρινά? Γράψε ένα εσύ και θα καταλάβεις..
bnvdarklord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οχι δεν απορώ καθόλου. Επρεπε να βαλω emoticon
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οχι και καθόλου. 2-3 ''μαλάκα'' νομίζω τα άκουσα αλλά ως εκεί. Δύο-τρία; Έχω πει πάνω από 50 σε θεατρική παράσταση [Καλιφόρνια Ντρίμιν]. Τι να κλ...ν δύο τρία; Ίσως γι' αυτό δεν άρεσε. Οι Αθηναίοι έχω παρατηρήσει ότι σπάνια γελάνε με ανέκδοτα που δεν έχουν βρισιές. Συνηθίζω να τις προσθέτω με το ζόρι (ακόμα και αν δεν ταιριάζουν στο ανέκδοτο) και παρατηρώ ότι τότε το ανέκδοτο πάντα λειτουργεί. που στην θέση της Μάρθα Στιούαρτ να είναι π.χ η Μενεγάκη ή Κορομηλά? Όποτε βλέπω South Park, πάντα ονειρεύομαι ότι στη θέση των δικών τους "διάσημων" μπαίνουν άνετα οι δικοί μας. Πχ στο επεισόδιο Coon (το παλιό), το έβλεπα πρόσφατα με έναν φίλο και στο σημείο όπου στη σπηλιά του Professor Chaos έχει ύποπτους για Coon τον Cartman και κάτι άλλους χοντρούς, γυρνάω στον φίλο μου και του κάνω "Στα Ελληνικά θα είχε έναν τοίχο ύποπτους για τον Coon όπου θα ήταν στη μέση ο Cartman και από τη μια ο Πάγκαλος και από την άλλη ο Βενιζέλος".
anthony_88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μιά χαρά βλέπεται και έχει και στιγμές γέλιου. Τώρα όσοι είστε συνηθισμένοι στο south park λογικό να μην σας αρέσει και να γελάτε περισσότερο με τις κλανιές του south park. Σαν τη σατυρα του South Park δεν υπαρχει καμια. Ναι οκ, εχει βρισιες, κλανιες και τα συναφη, αλλα το χιουμορ ειναι μακραν το εξυπνοτερο και το IQ των δημιουργων ιδιαιτερα υψηλο και φαινεται. Αμφιβαλλω αν εχεις δει πανω απο εναμισι επεισοδιο. Φιλικα Στα του θεματος τωρα, το περιμενα και εγω με ανυπομονησια, αλλα δεν το ειδα ακομα. Παντως, η συγκριση με το South Park οντως το αδικει. Οπως και να το κανουμε, δεν ειναι ευκολο να φτασει σε τετοια επιπεδα ουτε καν να τα πλησιασει.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η σύγκριση από που και ως που ξεκίνησε βασικά?
anthony_88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Απο τους ιδιους τους δημιουργους (ή μηπως το καναλι) που σε κειμενο παρουσιασης της σειρας, μεταξυ αλλων εγραφαν, "το south park συναντα τον Καραγκιοζη". Επισης, προφανως λογω animation και βεβαια λογω θεματολογιας, μιας και οπως το south park, και το ελληνικο σκοπευει να σατυρισει. (την ελληνικη πραγματικοτητα) Πιστευω οτι ειναι αδικο παντως να μπαινουν στη ζυγαρια και οσοι το παρακολουθησουν, να μην εχουν στο μυαλο τους οτι μπορει εστω να πλησιασει το south park.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σατυρίζει τα πάντα επιφανειακά, δεν χώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο όπως κάνει το South Park. Εκτός όμως απο αυτό, οι διαλόγοι είναι ασύνδετοι μεταξύ τους, κάμποσα αχρείαστα "μαλάκα" που ούτε το κάνουν πιο αστείο, αντιθέτως το κάνουν να φαίνεται πιο γελοίο. Όλο το εγχείρημα είναι μια απίστευτη μπούρδα.
traganeus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σαν τη σατυρα του South Park δεν υπαρχει καμια. Ναι οκ, εχει βρισιες, κλανιες και τα συναφη, αλλα το χιουμορ ειναι μακραν το εξυπνοτερο και το IQ των δημιουργων ιδιαιτερα υψηλο και φαινεται. Αμφιβαλλω αν εχεις δει πανω απο εναμισι επεισοδιο. Φιλικα Στα του θεματος τωρα, το περιμενα και εγω με ανυπομονησια, αλλα δεν το ειδα ακομα. Παντως, η συγκριση με το South Park οντως το αδικει. Οπως και να το κανουμε, δεν ειναι ευκολο να φτασει σε τετοια επιπεδα ουτε καν να τα πλησιασει. Έχω δει South Park την πρώτη σεζόν, δεν λέω καλό ήταν, αλλα δεν με κράτησε επειδή έλεγε για πράγματα της τότε επικαιρότητας και δεν καταλάβαινα μερικά αστεία. Εγω πιστεύω οτι ουτε καν πρέπει να υπάρχει σύγκριση με το South Park είναι σίγουρο κατώτερό του, αλλα για την Ελλάδα μου άρεσε πάρα πολύ. Ας του δώσουμε μερικά επεισόδια περιθώριο να δούμε πως θα εξελιχθεί! Το οτι αμέσως βγήκαν όλοι να πουν οτι μλκία και αντιγραφεί απο south park και χάλια διάλογοι και χάλια animation ντάξει.... μπορεί να μην σας αρέσει αλλα πιο χαλαρά ρε παλικάρια (δεν αναφέρομαι σε εσένα anthony) Είμαι τις άποψεις απο το τίποτα καλό και αυτό όπως είναι! Προσωπικά άνοιγα την tv μόνο για Ράδιο Αρβύλα, τώρα θα βλέπω και αυτό.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γούστα είναι αυτά φίλε. Το θέμα είναι ότι όλοι περίμεναν περισσότερα λόγω promotion. Όσο για το ότι θα ανοίγεις τη τηλεόραση γι αυτό, είμασταν μαζεμένοι 7-8 άτομα και οι 5 φώναζαν "τουλάχιστον χαμηλώστε το να μην το ακούμε" lol
traganeus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γούστα είναι αυτά φίλε. Το θέμα είναι ότι όλοι περίμεναν περισσότερα λόγω promotion. Όσο για το ότι θα ανοίγεις τη τηλεόραση γι αυτό, είμασταν μαζεμένοι 7-8 άτομα και οι 5 φώναζαν "τουλάχιστον χαμηλώστε το να μην το ακούμε" lol Συμφωνώ οτι είναι γούστα, και ούτε προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη κάποιον. Αλλα πιστεύω οτι σημαντικό ρόλο σε αυτούς που δεν τους άρεσε πιστεύω παίζει οτι έχουν "κολλήσει" με το South Park. Άν κάποιος που δεν έχει δει ξανά south park έχει περισσότερες πιθανότητες να του αρέσει!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον το ειδα. Τα αρνητικα ειναι οτι θελω καυστικη σατυρα κ περισσοτερο βαρυ λεξιλογιο.2-3 μαλακας δεν λενε κατι. Επισης ΔΕΝ ειδα να σατυριζει καποια προσωπα.Ειδα κατι λιγο την Αγγελοπουλου Δασκαλακη κ κατι ψιλα Σαμαρας ,Μητσοτακης κτλ...Θελω σατυρα χοντρη κ να τα χωνουν Απο θετικα μου αρεσε το κονσεπτ κ καπως το πλοτ οτι κ καλα συνδιαζει διαφορες αποψεις απο την Ιστορια μας.Κατωτερο των προσδοκιων μου,οντως.Απο γελιο οκ απλα μπορεις να το δεις ευχαριστα αλλα θελω πολυ πιο μπρουταλ πραγματα.Να σατυριζει δημοσια προσωπα κ στα καπακια να βγαινει ο Κουγιας στο Μεγκα κ να κλαιει απειλωντας με μυνησεις.Τετοια φαση λεμε Η Υρω Μανε ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!
yannis27gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ...αλλα θελω πολυ πιο μπρουταλ πραγματα... Να βγάλω τα μαστίγια συνάδελφε;
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το είδα και γω. 25 λεπτά χαμένα και ούτε να χαμογελάσω δεν μπόρεσα. Απίστευτη παπαριά. Βρισιές δεν είχε, σάτιρα της πλάκας, και γενικά το όλο το όλο concept φάνηκε σαν μια βεβιασμένη κίνηση να κάνουν κάτι ξεχωριστό. Και απορώ γιατί το βάλαν αργά το βράδυ. Χαλαρά μπορούσε να παίζει στις 9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.