Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δε μου ταίριαζαν καθόλου οι φωνές εξαρχής. Σαν να το πήρανε αγγλικό και το μεταγλώτισαν ήταν. Καμία σχέση η εικόνα με τη φωνή. Και όσον αφορά το χιούμορ θα συμφωνήσω πως ήταν κρύο. Πάντως το θέμα φωνή-χαρακτήρας με ξενέρωσε τόσο που από την αρχή το πήρα με τελείως στραβό μάτι. Στο δεκάλεπτο νομίζω δεν αντεξα άλλο.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα δε μου ταίριαζαν καθόλου οι φωνές εξαρχής. Σαν να το πήρανε αγγλικό και το μεταγλώτισαν ήταν. Καμία σχέση η εικόνα με τη φωνή. Και όσον αφορά το χιούμορ θα συμφωνήσω πως ήταν κρύο. Πάντως το θέμα φωνή-χαρακτήρας με ξενέρωσε τόσο που από την αρχή το πήρα με τελείως στραβό μάτι. Στο δεκάλεπτο νομίζω δεν αντεξα άλλο.

Το αυτο με την μονη διαφορα οτι την εκανα στο 5λεπτο πανω!! Αδιαφορο τελειως λιαν επιεικως!

Δημοσ.
Καμία σχέση η εικόνα με τη φωνή. Και όσον αφορά το χιούμορ θα συμφωνήσω πως ήταν κρύο. Πάντως το θέμα φωνή-χαρακτήρας με ξενέρωσε τόσο που από την αρχή το πήρα με τελείως στραβό μάτι. Στο δεκάλεπτο νομίζω δεν αντεξα άλλο.

Στο θέμα της φωνής, πιστεύω ότι φταίει το ότι είναι αρχή ακόμα. Και μένα δεν μου έκατσαν καθόλου καλά οι φωνές στους χαρακτήρες, αλλά ΑΝ (λέω ΑΝ) το παρακολουθούσα κάθε φορά στο τέλος θα τους συνήθιζα.

Αλλά νταξει δεν παλεύεται. Το χιούμορ ήταν υπερβολικά κρύο.

Δημοσ.
Καλα,μιλαμε μπαινω εδω για ενημερωθω κ ολο επικ φαεηλ ακουω για τα ΠΑΝΤΑ ελληνικα,φαση Κυνοδοντας κτλ το οποιο ΛΑΤΡΕΨΑ.

Το λεπον,δεν το ειδα,αλλα μολις ανεβει στο σιτε του Μεγκα θα το δω κ ΕΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,μιλαμε θα πεσει τρελο κραξιμο στους νεοελληνες επικοφεηλιστες!!

Ρε φλουφλη τοξοβολε (:P) στην προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι ο προκατειλημμενος. Ψαξε στις αρχες του τοπικ και στη μεση και θα δεις οτι κανεις δεν κραζει την σειρα. Ποτε ηρθε το κραξιμο; Οταν το ειδαμε.

Οι λογοι:

-Μοναδικα κρυο χιουμορ, αδιαφορο χιουμορ, ξενερωτο και ανεμπνευστο.

-Γενικα μουφα πλοκη.

-Κακο animation. Εμενα δε με χαλασαν οι φωνες οπως ειπαν οι αλλοι, νομιζω οτι το χειροτερο στον τομεα ηταν ο συγχρονισμος με το στομα, μου 'δινε την εντυπωση οτι ηταν μεταγλωττισμενο.

Δε χρειαζεται τιποτα αλλο. Δε βλεποταν η πρεμιερα.

Δημοσ.

Να υποθέσω - μαντέψω; Το χιούμορ ήταν απλά βρισιές και οι φωνές των χαρακτήρων μιλούσαν σαν να είναι μεταγλώττιση.

edit: Δεν είχα δει ακόμη το post του από πάνω όταν το έγραψα. :P

Δημοσ.
Να υποθέσω - μαντέψω; Το χιούμορ ήταν απλά βρισιές και οι φωνές των χαρακτήρων μιλούσαν σαν να είναι μεταγλώττιση.

edit: Δεν είχα δει ακόμη το post του από πάνω όταν το έγραψα. :P

Επεσες λιγο εξω. Οχι στην μεταγλωττιση αλλα στις βρισιες. Ουτε μια βρισια δεν ειπαν.

Μου εδωσε την εντυπωση οτι πιο πολυ θ' αρεσε σε ενα παιδακι απ' οτι σε ενηλικο.

Και το βαλαν και 12 τα μεσανυχτα...

Δημοσ.

Οχι και καθόλου. 2-3 ''μαλάκα'' νομίζω τα άκουσα αλλά ως εκεί.

Πέρα απο την πλάκα όμως, φαντάζεστε ποτέ ότι μπορεί να παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση, κάτι ανάλογο με αυτό π.χ

που στην θέση της Μάρθα Στιούαρτ να είναι π.χ η Μενεγάκη ή Κορομηλά?

ή κάτι τέτοιο:

http://www.mojvideo.com/video-south-park-the-return-of-chef/e4cd4fec952262d1bed7

πάτε στο πέμπτο λέπτο ακριβώς. :cry::cry::cry:

Δημοσ.
Οχι και καθόλου. 2-3 ''μαλάκα'' νομίζω τα άκουσα αλλά ως εκεί.

Πέρα απο την πλάκα όμως, φαντάζεστε ποτέ ότι μπορεί να παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση, κάτι ανάλογο με αυτό π.χ

που στην θέση της Μάρθα Στιούαρτ να είναι π.χ η Μενεγάκη ή Κορομηλά?

ή κάτι τέτοιο:

http://www.mojvideo.com/video-south-park-the-return-of-chef/e4cd4fec952262d1bed7

πάτε στο πέμπτο λέπτο ακριβώς. :cry::cry::cry:

Εχουμε και ΕΣΡ :-(

Btw εχουμε κανα stream;

Δημοσ.

Απο τοτε που ειδα το South Park μαζευομαι συχνα σε μια γωνιτσα, κλεινω κρυφα τα ματια μου και παθαινω ονειρωξεις ονειρευομενος τις σκηνες του south park (ειδικα την θρησκευτικη σατιρα) να παιζουν στην Ελληνικη τηλεοραση:o:p

Δημοσ.

Το βασικο προβλημα ηταν οτι οι διαλογοι μου θυμησαν αποπειρες αποδοσης διαλογων νεων υποτιτλιστων, δηλαδη οι εκφρασεις, τα λογια, οι ατακες παιζει να ακουγονταν πολυ καλυτερα στα αγγλικα αλλα με την καμια δεν ηταν cool και δεν κολλαγαν στα Ελληνικα

Δεν θα γελαγα αν τα ακουγα στο δρομο, θα σκεφτομουν "Τι περιεργα που μιλαει αυτος"

Δημοσ.
Απο τοτε που ειδα το South Park μαζευομαι συχνα σε μια γωνιτσα, κλεινω κρυφα τα ματια μου και παθαινω ονειρωξεις ονειρευομενος τις σκηνες του south park (ειδικα την θρησκευτικη σατιρα) να παιζουν στην Ελληνικη τηλεοραση:o:p

Μην πας μακριά.

Θυμάσαι τι είχε γίνει τότε?

fix4x3_newm.jpg

panousis-afisa-vasileros-bromas-01.jpg

tzim-2.jpg

Δημοσ.
Εκανα υπομονη αλλα εξαντληθηκε.

Και μετά κατηγορείς εμένα όταν κλείνω νωρίς-νωρίς κάποιες ταινίες! Δάσκαλε που δίδασκες :P

Δημοσ.
Μην πας μακριά.

Θυμάσαι τι είχε γίνει τότε?

fix4x3_newm.jpg

panousis-afisa-vasileros-bromas-01.jpg

tzim-2.jpg

Στα δικαστηρια τοτε... Θυμαμαι ενα βιντεακι (υπαρχει καπου στο youtube) που δειχνει τον πανουση εξω απο το δικαστηριο και τον ρωτανε οι δημοσιογραφοι για την υποθεση ενω αυτος φωναζει "εγω τον σκοτωσα":-D Για τη σημαια αυτο.

Και ολες οι εκπομπες, τοτε με τις αγιογραφιες, ασχολουνταν 24/7 μ' αυτο, κατακρινοντας οφ κορσ.

Και μετά κατηγορείς εμένα όταν κλείνω νωρίς-νωρίς κάποιες ταινίες! Δάσκαλε που δίδασκες :P

Ειδα το μισο επεισοδιο, μη σου πω και λιγο παραπανω, αλλα δεν αντεξα. Δε σου λεω να συμπεριφερεσαι μαζοχιστικα οταν βλεπεις οτι κατι ειναι τελειως σκουπιδι.

Δημοσ.

Μιά χαρά βλέπεται και έχει και στιγμές γέλιου.

Τώρα όσοι είστε συνηθισμένοι στο south park λογικό να μην σας αρέσει και να γελάτε περισσότερο με τις κλανιές του south park.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...