bnvdarklord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να πώ οτι το ειδα με το ζόρι αλλα δεν γέλασα και ολας.
NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ντάκς εκεί που λέει για το κλειδί του παραδείσου που παίρνει την μορφή αυτού που επιθυμείς ψιλογελάς.
wgibson Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια για τα ελληνικα δεδομενα ειναι κατι... Αν σκεφτειτε οτι ο Κωστοπουλος απεναντι ειχε φερει στριπτιτζου λες και ειμαστε στα 90s με Μαστορακη... ειναι μια καλη προσπαθεια αλλα θελει ελευθερια λογου παραπανω... ιδωμεν..
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε ξερω αν ειναι 20λεπτο ή 40λεπτο, παντως μετα απο κανα τεταρτο δεν αντεξα και το 'κλεισα. Τοσο βλακεια δεν το περιμενα.
fanpan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όχι και τόσο τραγικό όσο προχωρούσε είχε κάποιες αττακες
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όχι και τόσο τραγικό όσο προχωρούσε είχε κάποιες αττακες Εκανα υπομονη αλλα εξαντληθηκε.
bnvdarklord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως θα δω κανα δυο ακομα μπας και στρώσει.
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως θα δω κανα δυο ακομα μπας και στρώσει. Εγω παντως θα περιμενω να δεις κανα δυο ακομα μπας και στρωσει και μου το πεις
PhlegethoN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ειχα σκοπο να το δω αλλα το ξεχασα. Παιζει να εχει ανεβει πουθενα σε streaming?
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Απο αδιάφορο εως σαχλό. Τραγικοί διαλόγοι, ανύπαρκτη πλοκή, κακό χιούμορ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλα,μιλαμε μπαινω εδω για ενημερωθω κ ολο επικ φαεηλ ακουω για τα ΠΑΝΤΑ ελληνικα,φαση Κυνοδοντας κτλ το οποιο ΛΑΤΡΕΨΑ. Το λεπον,δεν το ειδα,αλλα μολις ανεβει στο σιτε του Μεγκα θα το δω κ ΕΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,μιλαμε θα πεσει τρελο κραξιμο στους νεοελληνες επικοφεηλιστες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.