Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ο Μπιμπίλας τα σπάει στα παιδικά της ΕΤ 1 (ναι, έχω μικρά παιδιά κι έχω γίνει εξπέρ). Μιλάει κάνει άπαιχτη δουλειά!

Offtopic, αλλα εγω μονο που τον ακουω βγαζω φλυκταινες. Οπως επισης και την φωνη της ηθοποιου που επαιζε στους Δυο Ξενους και εκανε την φιλη της Διαβατη. Και αυτη κανει voice overs (ετσι δεν λεγεται?) συνηθως σε οτιδηποτε ειναι μικρο και χνουδωτο :lol:

Δημοσ.

Απο το site:

Με τις φωνές των: Πάνος Μουζουράκης (Μένιππος), Λευτέρης Ελευθερίου (Χάρος), Γιάννης Σαρακατσάνης (Ερμής), Σάννυ Χατζηαργύρη, Ζήσης Ρούμπος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάστια Βραχάτη

Συμμετέχουν: Γιάννης Μπέζος, Υρώ Μανέ, Σάκης Μπουλάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Καίτη Κωνσταντίνου, Μαρία Σολωμού, Ιωάννης Παπαζήσης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σε κάθε επεισόδιο και ακόμα περισσότερα guests

Δημοσ.
Πάντως το trailer φαίνεται epic για τα ελληνικά δεδομένα. Περιμένω πως και πως..

Μια απο τα ιδια.

Και στο 00.46 προσκηναμε το κασκολ στον τοιχο!!! :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Προσωπικα ελιωσα στο σημειο που η Παναγια(Ηρω Μανε νομιζω?) ξυπναει τον Χριστο και βλεπεις το δωματιου του Χριστου φαση παρταλι Κρητικος νεοελληνας με τον ΟΦΗ σε περιοπτη θεση

Παντως κ εγω ελιωσα γενικα,ελπιζω ομως να κρατηθει στο επιπεδο που ελπιζουμε κ να μην μας απογοητευσει...

Δημοσ.

δεν προκειται καν να δω την σειρα καθως οι ενναλακτικές δεν μου αφηνουν χρόνο για τιποτα made in greece. Δεν με απασχολει αν θα ειναι καλη κακη η μετρια. Αυτο που με κανει να χαίρομαι ειναι οτι καποιος προσπαθει να κοιτάξει μπροστα να κανει κατι διαφορετικό απο την σαπίλα που λεγεται greek tv.

Ας ειναι μαπα δεν πειράζει. Οταν εισαι τοσο GTP μονο το γεγονός οτι το προσπαθεις μετράει παρα πολυ.

Το tailer μου αρεσε αλλα δεν με εκανε να θελω να το δω sony και καλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Διαβασα καπου (απο ανεπισημη πηγη ομως) οτι θα παιξει στις 5 Νοεμβριου.

4/11 τελικά το 1ο επεισόδειο απο το επισημο site του mega στις 12 το βραδυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αποψε εχει πρεμιερα. Για να δουμε... ειμαι πολυ περιεργος.

Ίσως θέλουν να χτυπήσουν την αρβύλα στους γείτονες;

Στις 12 το βαλανε (το Ρ. Αρβυλα τελειωνει πλεον στις 12 και κατι ψιλα, και παιζει Δευτερα Τριτη Τεταρτη μονο, οποτε αν ειναι καθε Πεμπτη δε θα χει καν.).

Δημοσ.

τι μαλακια ειναι αυτη ρε παιδια? Με το ζορι βλεπεται. Πολυ φειλ κοπια του σαουθ παρκ. αφηστε που θυμιζει και ελληνικες τρασ κωμωδιες με μερικα υποτιθεμενα αστεια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...