slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κάντε μια σύγκριση με σειρές όπως Southpark, Simpsons, Family guy, Futurama και δείτες πόσες seasons έχουν παιχτεί. Δε ξετρελάθηκα με το trailer, μου άρεσε όμως σαν ιδέα, σαν κάτι το εναλλακτικό. Ρεαλιστικά όμως, πόσες σεζόν θα κρατήσει;
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, όχι και διαφορετικό. Το South Park υπάρχει εδώ και 14 χρόνια. Το Family Guy άλλα 8 και θα προσέθετα και τους Simpsons που έχουν 20 χρόνια, διατηρεί τη γλώσσα και το κλίμα σε επίπεδο κατάλληλο για παιδιά, αλλά απευθύνεται σαφέστατα σε ενήλικες και έκανε πάντα επαναστατική σάτιρα (μέχρι και οι Μπους βγήκαν δημόσια να κατηγορήσουν τη σειρά). ...γιατί στην Αμερική μπορείς να δείχνεις και να κάνεις τα πάντα στην TV αρκεί να μην ακούγονται βρισιές. Τους το γύρισαν μπούμερανγκ
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το South Park πέρα απο το καφριλίκι έχει και χιούμορ. Χιούμορ σε ελληνική παραγωγή έχω να δω πολύ καιρό. Τέλος πάντων, δεν θα κρίνω πριν καλά καλά αρχίσει, αλλά θέλω δεν θέλω θα το δω προκατειλημμένος.
marantonis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ...γιατί στην Αμερική μπορείς να δείχνεις και να κάνεις τα πάντα στην TV αρκεί να μην ακούγονται βρισιές. Τους το γύρισαν μπούμερανγκ Μπα.. Επισης υπαρχουν σειρες αμερικανικες που εχουν ΤΟ μπινελικι. Ρεαλιστικά όμως, πόσες σεζόν θα κρατήσει; Το κοβω για μια.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα.. Πλάκα κάνεις. Είδες πως πάτησαν πάνω σ' αυτή την απαγόρευση και φτιάξανε το επόμενο επεισόδιο με τον Μωάμεθ; Από τα πιο τέλεια επεισόδια. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QG0quz3Gu8g[/ame] Έστω και με την απαγόρευση είναι τόσο γαμάτοι που βγήκαν από πάνω
marantonis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις. Είδες πως πάτησαν πάνω σ' αυτή την απαγόρευση και φτιάξανε το επόμενο επεισόδιο με τον Μωάμεθ; Από τα πιο τέλεια επεισόδια. http://www.youtube.com/watch?v=QG0quz3Gu8g Έστω και με την απαγόρευση είναι τόσο γαμάτοι που βγήκαν από πάνω Μα για το επεισοδιο "201" λεει το κειμενο.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλοι λενε οτι το 201 το εχουν κανει ετσι επιτηδες, αλλα αν πας στο επισημο site που εχει ολα τα επισόδεια δεν το προβάλλουν, γιατι λεει δεν τους αφήνουν.
Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια South Park δεν το κοβω, αλλα οτι ειναι κατι φρεσκο για την ελληνικη τηλεοραση ειναι. Γεια να δουμε
GeorgeVls Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά οι κριτικές στο trailer είναι fake? Απλώς γράφονται άσχετες δηλώσεις και παίζονται μαζί με το trailer?
marantonis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά οι κριτικές στο trailer είναι fake? Απλώς γράφονται άσχετες δηλώσεις και παίζονται μαζί με το trailer? Οχι, δεν ειναι fake. Φαινεται απο την κριτικη του Αυτια
GeorgeVls Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι όμως έχω ξενερώσει με την όλη φάση, εδώ fake κριτικές και στο νησι κριτικές για το βιβλίο αντί για την σειρά. χαχα
Nik.K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πανε να αντιγραψουν κατι και κατεμε εχουν ηδη χασει....Και την καφριλλα του SP δεν θα εχουν και στην γλωσσα μας δεν μου καθεται καλα και και και και και.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 πάνω απο 20 επεισοδια δεν θα βγουν Και εγω προς τα κει το κοβω. Καλη σαν σκεψη και το trailer συμπαθητικο, αλλα χλωμο να δειξουν το καυστικο/ενοχλητικο/σοκαριστικο χιουμορ των αμερικανικων originals. Επισης οι φωνες με χαλασαν λιγο (εντοπισα την Υρω Μανε, να δεις που σιγουρα θα ειναι και ο Μπιμπιλας ).
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μπιμπίλας τα σπάει στα παιδικά της ΕΤ 1 (ναι, έχω μικρά παιδιά κι έχω γίνει εξπέρ). Μιλάει κάνει άπαιχτη δουλειά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.