Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάντε μια σύγκριση με σειρές όπως Southpark, Simpsons, Family guy, Futurama και δείτες πόσες seasons έχουν παιχτεί. Δε ξετρελάθηκα με το trailer, μου άρεσε όμως σαν ιδέα, σαν κάτι το εναλλακτικό. Ρεαλιστικά όμως, πόσες σεζόν θα κρατήσει;

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε, όχι και διαφορετικό. Το South Park υπάρχει εδώ και 14 χρόνια. Το Family Guy άλλα 8 και θα προσέθετα και τους Simpsons που έχουν 20 χρόνια, διατηρεί τη γλώσσα και το κλίμα σε επίπεδο κατάλληλο για παιδιά, αλλά απευθύνεται σαφέστατα σε ενήλικες και έκανε πάντα επαναστατική σάτιρα (μέχρι και οι Μπους βγήκαν δημόσια να κατηγορήσουν τη σειρά).

...γιατί στην Αμερική μπορείς να δείχνεις και να κάνεις τα πάντα στην TV αρκεί να μην ακούγονται βρισιές. Τους το γύρισαν μπούμερανγκ :mrgreen:

Δημοσ.

Το South Park πέρα απο το καφριλίκι έχει και χιούμορ. Χιούμορ σε ελληνική παραγωγή έχω να δω πολύ καιρό. Τέλος πάντων, δεν θα κρίνω πριν καλά καλά αρχίσει, αλλά θέλω δεν θέλω θα το δω προκατειλημμένος.

Δημοσ.
...γιατί στην Αμερική μπορείς να δείχνεις και να κάνεις τα πάντα στην TV αρκεί να μην ακούγονται βρισιές. Τους το γύρισαν μπούμερανγκ :mrgreen:

Μπα..

Επισης υπαρχουν σειρες αμερικανικες που εχουν ΤΟ μπινελικι.

Ρεαλιστικά όμως, πόσες σεζόν θα κρατήσει;

Το κοβω για μια.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις. Είδες πως πάτησαν πάνω σ' αυτή την απαγόρευση και φτιάξανε το επόμενο επεισόδιο με τον Μωάμεθ; :-D Από τα πιο τέλεια επεισόδια.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QG0quz3Gu8g[/ame]

Έστω και με την απαγόρευση είναι τόσο γαμάτοι που βγήκαν από πάνω

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις. Είδες πως πάτησαν πάνω σ' αυτή την απαγόρευση και φτιάξανε το επόμενο επεισόδιο με τον Μωάμεθ; :-D Από τα πιο τέλεια επεισόδια.

http://www.youtube.com/watch?v=QG0quz3Gu8g

Έστω και με την απαγόρευση είναι τόσο γαμάτοι που βγήκαν από πάνω

Μα για το επεισοδιο "201" λεει το κειμενο.

Δημοσ.

Πολλοι λενε οτι το 201 το εχουν κανει ετσι επιτηδες, αλλα αν πας στο επισημο site που εχει ολα τα επισόδεια δεν το προβάλλουν, γιατι λεει δεν τους αφήνουν.

Δημοσ.
Ρε παιδιά οι κριτικές στο trailer είναι fake? Απλώς γράφονται άσχετες δηλώσεις και παίζονται μαζί με το trailer?

Οχι, δεν ειναι fake. Φαινεται απο την κριτικη του Αυτια:-D

Δημοσ.

Πανε να αντιγραψουν κατι και κατεμε εχουν ηδη χασει....Και την καφριλλα του SP δεν θα εχουν και στην γλωσσα μας δεν μου καθεται καλα και και και και και.

• Moderators
Δημοσ.
πάνω απο 20 επεισοδια δεν θα βγουν

Και εγω προς τα κει το κοβω. Καλη σαν σκεψη και το trailer συμπαθητικο, αλλα χλωμο να δειξουν το καυστικο/ενοχλητικο/σοκαριστικο χιουμορ των αμερικανικων originals. Επισης οι φωνες με χαλασαν λιγο (εντοπισα την Υρω Μανε, να δεις που σιγουρα θα ειναι και ο Μπιμπιλας :lol:).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...