marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μετριο προς καλο. Ξεκινησε ψιλοχαλια, εγινε καλο, μετα καλουτσικο, μετα ετσι κι ετσι, και τελειωσε.
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τι εννοείς τελείωσε? Το έκοψαν? Εδιτ: άκυρο, για το επεισόδιο μιλάς. Νόμιζα για την σειρά γενικότερα.
Catalyst Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το χθεσινό μου άρεσε πολύ. Αν και δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, η σειρά αξίζει και θα είναι κρίμα για την ελληνική τηλεόραση να κοπεί.
ravend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως δεν βλέπω ούτε νύξη ούτε και την παραμικρή αναφορά στα εγχώρια δεδομένα και γεγονότα,τσάμπα hype. ευχάριστο μεν αλλά δεν το λες σάτυρα των γεγονότων..
ravend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως δεν βλέπω ούτε νύξη ούτε και την παραμικρή αναφορά στα εγχώρια δεδομένα και γεγονότα,τσάμπα hype. ευχάριστο μεν αλλά δεν το λες σάτυρα των γεγονότων..
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μετριο προς καλο. Ξεκινησε ψιλοχαλια, εγινε καλο, μετα καλουτσικο, μετα ετσι κι ετσι, και τελειωσε. Ακριβώς τα ίδια.
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο κρύο humor ρε παιδιά.. Είπα κι εγώ να το δω μια που το πέτυχα αφού αρέσει σε μερικούς.. Δεν παλεύεται
becausE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καταντάει ψιλοβαρετό ώρες ώρες αλλά οι ατάκες του Μένιππου είναι θεϊκές Πάντως μαλακία κάνετε, αρνάκι σούβλας έχετε δοκιμάσει;
Greekchaosman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από parsifal, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Πολιτικό μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Πολιτικό μήνυμα Άλλη μια σειρά που στοχεύει την ορθόδοξη πατριωτική μεριά. Ας πάνε τώρα οι ρουφιάνοι να πούνε ότι στην τηλεόραση παίζει μόνο η ακροδεξιά, αλλά θα μου πεις εδώ στην ίδια την βουλή είναι μέσα το ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ η Μπακογιάννη, και άλλα άθεα, εθνοπροδοτικά σκουλήκια, τα Κεντρο-ακροαριστερά ΜΜΕ σε πειράζουν?
tritonas00 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Οταν οι αετοι πετουν ψηλα.....η κουτσουλια ποναει! :lol: :lol:
tsifotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τι απεγινε αυτο; κοπηκε; πανω που αρχισε να στρωνει ρε γμτ
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 απο μαρτη τα νεα επισοδεια. τουλαχιστον ετσι λενε στην σελιδα.
saya Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Επιστρεφει τον Μαρτιο .Πως σου ηρθε οτι κοπηκε;Χτες ειχε τρεηλερ.Που το εδειχνε .΅Ετσι ξεκινανε οι αστηριχτες φημες.Γραφει ενας οτι κοπηκε πανω που αρχισε να στρωνει ;Ε ,μαλιστα..
tsifotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Επιστρεφει τον Μαρτιο .Πως σου ηρθε οτι κοπηκε;Χτες ειχε τρεηλερ.Που το εδειχνε .΅Ετσι ξεκινανε οι αστηριχτες φημες.Γραφει ενας οτι κοπηκε πανω που αρχισε να στρωνει ;Ε ,μαλιστα.. Δεν ειδα το τρειλερ, να μαι ειλικρινης δεν βλεπω τηλεοραση μονο απο stream, θειο (γκουχ γκουχ), ντιβιντια κλπ. Αλλα απο το Νοεμβρη 6 επεισοδια ολα κι ολα (συμφωνα με το MEGA) κ εχουμε Φλεβαρη, τι να υποθεσω; Γι αυτο ρωτησα... Αντε ωραια! Νομιζω εχει πολλα να δωσει. EDIT: A ναι, το αναφερει κ στο site (στραβωμαρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.