Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το χθεσινό μου άρεσε πολύ. Αν και δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, η σειρά αξίζει και θα είναι κρίμα για την ελληνική τηλεόραση να κοπεί.

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν βλέπω ούτε νύξη ούτε και την παραμικρή αναφορά στα εγχώρια δεδομένα και γεγονότα,τσάμπα hype.

ευχάριστο μεν αλλά δεν το λες σάτυρα των γεγονότων..

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν βλέπω ούτε νύξη ούτε και την παραμικρή αναφορά στα εγχώρια δεδομένα και γεγονότα,τσάμπα hype.

ευχάριστο μεν αλλά δεν το λες σάτυρα των γεγονότων..

Δημοσ.

Μετριο προς καλο. Ξεκινησε ψιλοχαλια, εγινε καλο, μετα καλουτσικο, μετα ετσι κι ετσι, και τελειωσε.

Ακριβώς τα ίδια.

Δημοσ.

Καταντάει ψιλοβαρετό ώρες ώρες αλλά οι ατάκες του Μένιππου είναι θεϊκές

Πάντως μαλακία κάνετε, αρνάκι σούβλας έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Πολιτικό μήνυμα
Κρυμμένο από parsifal, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Πολιτικό μήνυμα

Άλλη μια σειρά που στοχεύει την ορθόδοξη πατριωτική μεριά. Ας πάνε τώρα οι ρουφιάνοι να πούνε ότι στην τηλεόραση παίζει μόνο η ακροδεξιά, αλλά θα μου πεις εδώ στην ίδια την βουλή είναι μέσα το ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ η Μπακογιάννη, και άλλα άθεα, εθνοπροδοτικά σκουλήκια, τα Κεντρο-ακροαριστερά ΜΜΕ σε πειράζουν?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιστρεφει τον Μαρτιο .Πως σου ηρθε οτι κοπηκε;Χτες ειχε τρεηλερ.Που το εδειχνε .΅Ετσι ξεκινανε οι αστηριχτες φημες.Γραφει ενας οτι κοπηκε πανω που αρχισε να στρωνει ;Ε ,μαλιστα..

Δημοσ.

Επιστρεφει τον Μαρτιο .Πως σου ηρθε οτι κοπηκε;Χτες ειχε τρεηλερ.Που το εδειχνε .΅Ετσι ξεκινανε οι αστηριχτες φημες.Γραφει ενας οτι κοπηκε πανω που αρχισε να στρωνει ;Ε ,μαλιστα..

Δεν ειδα το τρειλερ, να μαι ειλικρινης δεν βλεπω τηλεοραση μονο απο stream, θειο (γκουχ γκουχ), ντιβιντια κλπ.

Αλλα απο το Νοεμβρη 6 επεισοδια ολα κι ολα (συμφωνα με το MEGA) κ εχουμε Φλεβαρη, τι να υποθεσω;

Γι αυτο ρωτησα... Αντε ωραια! Νομιζω εχει πολλα να δωσει.

EDIT: A ναι, το αναφερει κ στο site (στραβωμαρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...