Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νταξει τα παιδιά χρειαστηκαν μια βδομαδα παραπάνω για να φτιαξουνε ολα αυτα που κραζουμε εδω μέσα :lol:

Ελπίζω να μην ισχύει η φήμη παντως γιατι δεν ειναι ασχημη σειρα.

Δημοσ.

παιδιά εγώ είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και δε μου άρεσε. Εξυπνακίστικη παπαριά που αντιγράφει σε στυλ το Σάουθ Παρκ (άλλη εξυπνακίστικη παπαριά που θεωρώ σκουπίδι). Κλάιν μάιν...

Το μόνο θετικό ήταν ότι πρόκειται για καρτουν. Γι αυτό καλό θα ήταν να είχε κάποια ανταπόκριση μπας και υπάρξουν καλύτερες προσπάθειες στο μέλλον...

Δημοσ.

παρα πολυ ωραιο. εξυπνο και με χιουμορ.

τωρα αν ειναι αντιγραφη οπως λετε ειναι ενα αλλο θεμα.

καλο ειναι να υπαρχουν τετοιες σειρες στην TV.

εχουμε πηξει στα ιδια και τα ιδια . :D

Δημοσ.

Τωρα που φαγαμε ταπα απο τις ξενες σειρες (εκτος απο Dexter και Walking Dead) λεω να κατσω να δω τα 4 επεισοδια του ΟΥΚ. Για να δουμε...

Δημοσ.

Τωρα που φαγαμε ταπα απο τις ξενες σειρες (εκτος απο Dexter και Walking Dead) λεω να κατσω να δω τα 4 επεισοδια του ΟΥΚ. Για να δουμε...

Ωρε τι λες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε κανονικά επεισόδια

Δημοσ.

Ωρε τι λες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε κανονικά επεισόδια

Ουτε How I met your mother, ουτε Modern Family, ουτε House, ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει).

Δημοσ.

Ουτε How I met your mother, ουτε Modern Family, ουτε House, ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει).

Ούτε Supernatural πρέπει να είχε. :P

Δημοσ.

...ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει).

Α! Επειδή το είπες χθες μου φάνηκε παράξενο ;P

Δημοσ.

Εκατσα και ειδα ξανα το πρωτο επεισοδιο, κι εφτασα μεχρι το τελευταιο διαθεσιμο, δηλαδη το 4ο. Αναθεωρω. Μπορει να μην ειναι και τοσο πρωτοτυπο (δεν αναφερομαι στα ελληνικα δεδομενα αλλα γενικως) και να μην κινδυνευει να κατηγορηθει για αποπειρες ανθρωποκτονιας μεσω γελιου αλλα μου φανηκε σιγουρα αστειο σε αρκετες στιγμες (εχω σταμπαρει καμποσα highlights ως τωρα), ευχαριστο την περισσοτερη ωρα. Γουσταρα τα σατιρικα κοινωνικοπολιτικα σχολια του, ειναι κατι που χρειαζεται να υπαρχει στην τηλεοραση. Σηκωνει βελτιωση αρκετη αλλα ειναι ηδη ικανοποιητικο και θα 'ναι μεγαλη μαλακια αν κοπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...