tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Tι αυτο ηταν? Το κοψαν? Δειχνει το προηγουμενο επεισοδιο..
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 μπα οκ μολις εδειξαν το trailer του επομενου ...ok
bnvdarklord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Νταξει τα παιδιά χρειαστηκαν μια βδομαδα παραπάνω για να φτιαξουνε ολα αυτα που κραζουμε εδω μέσα Ελπίζω να μην ισχύει η φήμη παντως γιατι δεν ειναι ασχημη σειρα.
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Θα ναι αποτυχία έτσι και τους το κόψουν απο τώρα...
Chewbacca Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά εγώ είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και δε μου άρεσε. Εξυπνακίστικη παπαριά που αντιγράφει σε στυλ το Σάουθ Παρκ (άλλη εξυπνακίστικη παπαριά που θεωρώ σκουπίδι). Κλάιν μάιν... Το μόνο θετικό ήταν ότι πρόκειται για καρτουν. Γι αυτό καλό θα ήταν να είχε κάποια ανταπόκριση μπας και υπάρξουν καλύτερες προσπάθειες στο μέλλον...
mabprits Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 παρα πολυ ωραιο. εξυπνο και με χιουμορ. τωρα αν ειναι αντιγραφη οπως λετε ειναι ενα αλλο θεμα. καλο ειναι να υπαρχουν τετοιες σειρες στην TV. εχουμε πηξει στα ιδια και τα ιδια .
marantonis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα που φαγαμε ταπα απο τις ξενες σειρες (εκτος απο Dexter και Walking Dead) λεω να κατσω να δω τα 4 επεισοδια του ΟΥΚ. Για να δουμε...
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα που φαγαμε ταπα απο τις ξενες σειρες (εκτος απο Dexter και Walking Dead) λεω να κατσω να δω τα 4 επεισοδια του ΟΥΚ. Για να δουμε... Ωρε τι λες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε κανονικά επεισόδια
marantonis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ωρε τι λες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε κανονικά επεισόδια Ουτε How I met your mother, ουτε Modern Family, ουτε House, ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει).
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ουτε How I met your mother, ουτε Modern Family, ουτε House, ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει). Ούτε Supernatural πρέπει να είχε.
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ...ουτε Supernatural, ουτε Fringe και Supernatural (την προηγουμενη, τωρα εχει). Α! Επειδή το είπες χθες μου φάνηκε παράξενο ;P
marantonis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εκατσα και ειδα ξανα το πρωτο επεισοδιο, κι εφτασα μεχρι το τελευταιο διαθεσιμο, δηλαδη το 4ο. Αναθεωρω. Μπορει να μην ειναι και τοσο πρωτοτυπο (δεν αναφερομαι στα ελληνικα δεδομενα αλλα γενικως) και να μην κινδυνευει να κατηγορηθει για αποπειρες ανθρωποκτονιας μεσω γελιου αλλα μου φανηκε σιγουρα αστειο σε αρκετες στιγμες (εχω σταμπαρει καμποσα highlights ως τωρα), ευχαριστο την περισσοτερη ωρα. Γουσταρα τα σατιρικα κοινωνικοπολιτικα σχολια του, ειναι κατι που χρειαζεται να υπαρχει στην τηλεοραση. Σηκωνει βελτιωση αρκετη αλλα ειναι ηδη ικανοποιητικο και θα 'ναι μεγαλη μαλακια αν κοπει.
kk1991 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 χαχα!!!!!!κορυφαιο το σημερινο-και ακομα δεν εχει τελειωσει!!!!!!!!!!1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.