FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Πραγματι αυτο με τα αγγλικα ειναι σπαστικό. Ειδικα στο τελος το λογοπαιγνιο με την λεξη change αλλαγη-ψιλά που δεν ειχε ο ομπάμα και καλα αν και καλό λογοπαιχνιο δεν κολλαει σε ελληνική σειρα... αυτο δε το καταλαβα. πιο ηταν το λογοπαιγνιο ακριβως? ζητανε οι αλλοι κερματα για το μηχανημα και ο προεδρος λεει οτι δεν εχει....
bnvdarklord Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 αυτο δε το καταλαβα. πιο ηταν το λογοπαιγνιο ακριβως? ζητανε οι αλλοι κερματα για το μηχανημα και ο προεδρος λεει οτι δεν εχει.... δεν εχω greeklish γαμωτοκερατομου
ScarletK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το σύνθημα του Ομπάμα στις εκλογές ήταν "we want change" , "we can change".
mrfan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Πιαδια δε ξερω αν το μαθατε αλλα το ΟΥΚ εχει κανει συμφωνια για 12 επεισοδεια που θα ολοκληρωθουν τους επομενους 2 μηνες και το MEGA απο τωρα σκεφτεται να το κοψει
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το σύνθημα του Ομπάμα στις εκλογές ήταν "we want change" , "we can change". α καλα....ουτε που το γνωριζα. μουφα λογοπαιγνιο.
mavlamemos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Πιαδια δε ξερω αν το μαθατε αλλα το ΟΥΚ εχει κανει συμφωνια για 12 επεισοδεια που θα ολοκληρωθουν τους επομενους 2 μηνες και το MEGA απο τωρα σκεφτεται να το κοψει Αν ισχυει αυτο ειναι ζωα. Κριμα γιατι η σειρα ειναι πολυ καλη.
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Πιαδια δε ξερω αν το μαθατε αλλα το ΟΥΚ εχει κανει συμφωνια για 12 επεισοδεια που θα ολοκληρωθουν τους επομενους 2 μηνες και το MEGA απο τωρα σκεφτεται να το κοψει Πηγη?
wgibson Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εαν ισχυει τοτε, δεν εχω να πω κατι αλλο, και πολυ κρατησε με το π...ρο ελληνικο τηλεοπτικο κοινο. Ολοι τελικα θελουν κουτσομπολιο, αντε γεια Greek TV
Sadako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλά, δεν πιστεύω πως είναι κριτήριο αυτό.. Τα τελευταία δεν τα είδα, αλλά αυτό που λέτε με το λογοπαίγνιο από το σύνθημα του Ομπάμα είναι ένα ακόμα δείγμα πως πρόκειται για ξεπατίκωμα από αμερικάνικη σειρά. Δεν ξέρω κιόλας αν έχουν πάρει τις ατάκες αυτούσιες.. Τι νόημα έχει ένα τέτοιο λογοπαίγνιο σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ σειρά; Θα τους παραδεχόμουν αν έβγαζαν από το μυαλό τους κανένα λογοπαίγνιο με το "λεφτά υπάρχουν".. Ή έστω το "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά"..
mrfan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πηγη? Το διαβασα σε ενα ενθετο της Κυριακατικης Real News,σε ενα ενθετο ελαφρως κουτσομπολιστικο που μιλαει για διαφορες εκπομπες της τηλεορασης.Εκει διαβασα οτι ειχαν συμφωνησει για 12 επεισοδεια.Το MEGA σκεφτεται να το κοψει ή στην καλυτερη αφου τελειωσουν τα 12 επεισοδεια να μην υπαρξει συνεχεια λογω οικονομικης κρισης. Δηλαδη ενταξει.ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ.Ειναι πιο ακριβο απο μια σειρα με κανονικους ηθοποιους και σκηνικα?Το μονο ελαφρυντικο που δινω ειναι οτι το βαζουν να παιζει αναγκαστικα (λογω γλωσσας) αργα το βραδυ και οτι ισως να μην αποφερει κερδη απο διαφημισεις
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 στο site του mega το μενου εχει λισταρει 7 http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121&subid=2&pubid=18033553
wgibson Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 επανερχομαι, καλυτερα να το κοψουν, να πεσει ενδοξα και αυτη η σειρα. Αντιγραφη, Ξε αντιγραφη, αυτο εχουμε και για αρχη θα μπορουσε να ηταν χειροτερο, σεφερλικο... Ρε Τατιανα και Κουσ Κουσ 24/7 να γινει το μυαλο πουρες...αυτο γουσταρουνε τελικα
status Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ρε σεις, η σειρά είναι ακόμα σε εξέλιξη, κάτι τέτοια Project πάντα βελτιώνονται, μην ξεχνάτε ότι βασίζονται στην επικαιρότητα. Σαν προσπάθεια την βλέπω πολύ καλή (οκ δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης εκτός και αν βάλουμε μέσα τα ρώσικά ανιμέϊσιον του 70...) και για πρώτη προσπάθεια είναι άνω του μετρίου. Μου αρέσει που τα «χώνει» έτσι, άλλωστε και αυτό πρώτη φορά γίνεται στην τελεόραση μας (να ουμ!). Μπράβο τους και μαγκιά τους έστω και αν αντέξουν έστω και 12 επεισόδια λοιπόν σε αυτή την τηλεοπτική ανακύκλωση. Είναι κάτι το διαφορετικό και ίσως σας ξενίζει, αλλά γιατί γελάτε με το αμερικανικό ποπ colture και δε γελάτε με το εγχώριο; Σας πονάει η αλήθεια μήπως;
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καλά, δεν πιστεύω πως είναι κριτήριο αυτό.. Τα τελευταία δεν τα είδα, αλλά αυτό που λέτε με το λογοπαίγνιο από το σύνθημα του Ομπάμα είναι ένα ακόμα δείγμα πως πρόκειται για ξεπατίκωμα από αμερικάνικη σειρά. Δεν ξέρω κιόλας αν έχουν πάρει τις ατάκες αυτούσιες.. Τι νόημα έχει ένα τέτοιο λογοπαίγνιο σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ σειρά; Θα τους παραδεχόμουν αν έβγαζαν από το μυαλό τους κανένα λογοπαίγνιο με το "λεφτά υπάρχουν".. Ή έστω το "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά".. Αυτο δεν μου άρεσε καθόλου ούτε εμένα. Και έκσασε μύτη και ο Μπιν Λάντεν αν είδα καλά έτσι όπως την είχα ανοιχτή. Δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός είναι τόσο στενά συνδεδεμένος με τον Λαντεν και τον Οσάμα έτσι ώστε να γελάσει στην σάτυρα αυτών των προσώπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.