Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό South Park: Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μολις ειδα κ εγω το δευτερο επεισοδιο.Ηταν ολα τα λεφτα λεμε!!Τι Κολωνακια,Εξαρχεια,Διακαναλικες,Μνημονεια,Χριστοι κ Παναγιες,Αγγελοι του Τσαρλυ,Μικυ,Πρισον μπρεηκ,Λασυ,Κουγιας,Παπαντρεου,Καραμανλης,Αγγελοπουλου-Δασκαλακη,Μακης Τριανταφυλοπουλος.Ολα τα σατυρισε!!Πολυ καλυτερο απο το πρωτο ασυζητητι!!

Θελω πιο τρελο βρισιδι ομως.Η γιαγια μου πιο πολυ ηξερε να βριζει

Τώρα εσένα να σ' εμπιστευτώ ή ου; :P

Δημοσ.
Μολις ειδα κ εγω το δευτερο επεισοδιο.Ηταν ολα τα λεφτα λεμε!!Τι Κολωνακια,Εξαρχεια,Διακαναλικες,Μνημονεια,Χριστοι κ Παναγιες,Αγγελοι του Τσαρλυ,Μικυ,Πρισον μπρεηκ,Λασυ,Κουγιας,Παπαντρεου,Καραμανλης,Αγγελοπουλου-Δασκαλακη,Μακης Τριανταφυλοπουλος.Ολα τα σατυρισε!!Πολυ καλυτερο απο το πρωτο ασυζητητι!!

Ωραιες μου ακουγονται οι αναφορες. Για να δουμε...

Δημοσ.

Βρήκα αρκετά προκλητική τη σάτιρα για τον Χριστό στο πρώτο επεισόδιο. Φέρτε το 12θεο πίσω λέμε!

Δημοσ.

Πολυ πολυ καλυτερο μου φανηκε το 2ο. Αν και μερικα πραγματα ακομα με ενοχλουν και μου φαινονται βεβιασμενα, γελασα αρκετες φορες.

Ειδικα στο σημειο που προτεινουν στην Σκοτεινη Αορατη Παρουσια που Κρυβεται Πισω απ'Ολα να το αλλαξει σε Κωστας γιατι ειναι πιο ευκολο κατευθειαν το μυαλο μου πηγε στον Sellers(ξερει αυτος) και οχι φυσικα στον γνωστο κωστακη.Χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Μια χαρά έξυπνες ιδέες έχει.

Αν δεν τραβούσανε κάποια πράγματα απο τα μαλλιά (εσπρέσο) και αν μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα εκφράσεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αντιδράσεις του καθενός θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο. Τώρα έχουν μια φάτσα 24/7.

Δημοσ.

Μωρε ιδεες εξυπνες εχει, δε λεω.

Απλα υποφερει απο το 1ο επισοδειο απο την ασθενεια που υπεφερε το Southpark απο την 10η σεζον

Δεν ειναι αστεια αυτα που λενε

Εξυπνα ειναι, σατυρικα ειναι, αστεια δεν ειναι και με ενοχλει φοβερα οτι τα περισσοτερα θα ειναι είτε απευθειας μεταφραση στα ελληνικα αγγλικων χιουμοριστικων ατακων είτε βλεπεις απο μιλια μακρια το κλισε να ερχεται (πχ στο χθεσινο που σατυριζαν το κολωνακι, ενω η σκεψη δεν ηταν κακη, οι διαολογοι θα μου ειχαν φανει αστειοι μαξιμουμ αν πηγαινα Β' Γυμνασιου)

• Moderators
Δημοσ.

Ενα επεισόδιο ειδα κατα τυχη, αλλα καλουτσικο μου φανηκε.

Εχουν δανειστεί πραγματα και απο family guy παντως. Ο μορφασμος "δυσπιστιας"/ειρωνείας ειναι καρμπόν απο εκει. :) (οπως και ο χαρακτηρας του χαρου)

επισης η γραφή ειναι αγγλικη. Σε σημειο καποιες προτασεις να ακουγονται πιο χιουμοριστικες αν σκεφτεις την απευθειας μεταφραση στα αγγλικα. Εχω και ενα θεμα με το γρηγορο/αγχωτικο "γυρισμα" των ιστοριων -ειδικα κατα την εισαγωγή τους με καποια γρηγορα πλανα, που δεν το βρισκω απαραιτητο.

Ειχε παντως την πλακα του, απλα οχι οσο συχνα οσο θα ηθελε. Θα το ξανατιμησω παντως, αν το πετυχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...