finch Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κάποιο λινκ για εμάς τους υπερατλαντικούς? http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116 από φίλους πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα. Θα το δω στο σπίτι, είμαι περίεργος να δω πως είναι
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τα έχουν στο σιτε του Mega? Thnx for the info
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τα έχουν στο σιτε του Mega? Αστα, Καναδάς γίναμε.
yannis27gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα κ εγω το δευτερο επεισοδιο.Ηταν ολα τα λεφτα λεμε!!Τι Κολωνακια,Εξαρχεια,Διακαναλικες,Μνημονεια,Χριστοι κ Παναγιες,Αγγελοι του Τσαρλυ,Μικυ,Πρισον μπρεηκ,Λασυ,Κουγιας,Παπαντρεου,Καραμανλης,Αγγελοπουλου-Δασκαλακη,Μακης Τριανταφυλοπουλος.Ολα τα σατυρισε!!Πολυ καλυτερο απο το πρωτο ασυζητητι!! Θελω πιο τρελο βρισιδι ομως.Η γιαγια μου πιο πολυ ηξερε να βριζει Τώρα εσένα να σ' εμπιστευτώ ή ου;
marantonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα κ εγω το δευτερο επεισοδιο.Ηταν ολα τα λεφτα λεμε!!Τι Κολωνακια,Εξαρχεια,Διακαναλικες,Μνημονεια,Χριστοι κ Παναγιες,Αγγελοι του Τσαρλυ,Μικυ,Πρισον μπρεηκ,Λασυ,Κουγιας,Παπαντρεου,Καραμανλης,Αγγελοπουλου-Δασκαλακη,Μακης Τριανταφυλοπουλος.Ολα τα σατυρισε!!Πολυ καλυτερο απο το πρωτο ασυζητητι!! Ωραιες μου ακουγονται οι αναφορες. Για να δουμε...
slygeo87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα αρκετά προκλητική τη σάτιρα για τον Χριστό στο πρώτο επεισόδιο. Φέρτε το 12θεο πίσω λέμε!
ScarletK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μου πετάει ένα error στο site του mega για το δεύτερο επεισόδιο. Εναλλακτική: http://veevr.com/videos/hBXQFtTX
sheik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πολυ πολυ καλυτερο μου φανηκε το 2ο. Αν και μερικα πραγματα ακομα με ενοχλουν και μου φαινονται βεβιασμενα, γελασα αρκετες φορες. Ειδικα στο σημειο που προτεινουν στην Σκοτεινη Αορατη Παρουσια που Κρυβεται Πισω απ'Ολα να το αλλαξει σε Κωστας γιατι ειναι πιο ευκολο κατευθειαν το μυαλο μου πηγε στον Sellers(ξερει αυτος) και οχι φυσικα στον γνωστο κωστακη.Χαχαχαχαχαχα
alexzzz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σε μερικά σημεία ήταν υπερβολικό αλλά γενικά μου άρεσε. Θα το συνεχίσω
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λιγο που ειδα παντως στη αρχη μου φανηκε το χιουμορ του εντελως Σταθης Ψαλτης
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά έξυπνες ιδέες έχει. Αν δεν τραβούσανε κάποια πράγματα απο τα μαλλιά (εσπρέσο) και αν μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα εκφράσεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αντιδράσεις του καθενός θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο. Τώρα έχουν μια φάτσα 24/7.
alexzzz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 στο "ο Χρηστός και η Παναγία" με την Παναγία να μπαίνει να ξυπνήσει τον Χρηστό ξεράθηκα
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μωρε ιδεες εξυπνες εχει, δε λεω. Απλα υποφερει απο το 1ο επισοδειο απο την ασθενεια που υπεφερε το Southpark απο την 10η σεζον Δεν ειναι αστεια αυτα που λενε Εξυπνα ειναι, σατυρικα ειναι, αστεια δεν ειναι και με ενοχλει φοβερα οτι τα περισσοτερα θα ειναι είτε απευθειας μεταφραση στα ελληνικα αγγλικων χιουμοριστικων ατακων είτε βλεπεις απο μιλια μακρια το κλισε να ερχεται (πχ στο χθεσινο που σατυριζαν το κολωνακι, ενω η σκεψη δεν ηταν κακη, οι διαολογοι θα μου ειχαν φανει αστειοι μαξιμουμ αν πηγαινα Β' Γυμνασιου)
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ενα επεισόδιο ειδα κατα τυχη, αλλα καλουτσικο μου φανηκε. Εχουν δανειστεί πραγματα και απο family guy παντως. Ο μορφασμος "δυσπιστιας"/ειρωνείας ειναι καρμπόν απο εκει. (οπως και ο χαρακτηρας του χαρου) επισης η γραφή ειναι αγγλικη. Σε σημειο καποιες προτασεις να ακουγονται πιο χιουμοριστικες αν σκεφτεις την απευθειας μεταφραση στα αγγλικα. Εχω και ενα θεμα με το γρηγορο/αγχωτικο "γυρισμα" των ιστοριων -ειδικα κατα την εισαγωγή τους με καποια γρηγορα πλανα, που δεν το βρισκω απαραιτητο. Ειχε παντως την πλακα του, απλα οχι οσο συχνα οσο θα ηθελε. Θα το ξανατιμησω παντως, αν το πετυχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.