GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω κρατουσα πολλες φορες το λαπτοπ της αδελφης μου με την ιδια ακριβος καρτα και ξερω παρα πολυ καλα μεχρι που ειναι τα ορια της και τα προβληματα με Drivers και θερμοκρασιες,οταν την ζορισεις λιγο!Και αν οι καρτες γραφικων ηταν προορισμενες μονο για παιχνιδια,τοτε θα εβγαζαν μονο high end και low end gpu! Δε πιεσα κανενα να παρει οτιδοιποτε.Γι'αυτο τον ξαναρωτησα,ποσα πραγματικα θελει να διαθεση,για να ξαναδουμε τι αλλες επιλογες,εχει! ---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ---------- και κατεμενα,τις καλυτερες ενσωματομενες,τις εχει η ATI! εχετε μπλεξει τις ιντελ. αλλο gma αλλο Χ3100 αλλο Χ4500MHD και αλλο Ιntel HD. οι δυο τελευταιες εκτος απο βαρυ gaming ειναι πολυ καλες γιατι αριστα DXVA (1080p decoding σε mkv m2ts BRiso μεχρι 60GB) δεν καινε καθολου μπαταρια και δεν ζεσταινονται (στο acer 3810TZ με emulator Ν64 ή μετα απο 2ωρη προβολη 1080p BRiso 46 GB ειχα θερμοκρασιες 52 βαθμους). και εχω δουλεψει σχεδον ολες τις ενσωματωμενες της Intel τα τελευταια χρονια και για την δουλεια τους ειναι αριστες. οποτε αν δεν χρειαζεται gaming και καποιο ποιο φθηνο τοσιμπα ή ντελλ με ενσωματωμενη gpu ειναι οτι πρεπει. μακρια απο ΗΡ ομως... ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- (απο τις κορυφαιες της class 2) μπροστα στην intel GMA(απο τις τελευταιες της class 4,ισοδυναμη με καρτες της class5)! εδω καλο θα ηταν να δωσεις λινκ για το notebookcheck και την λιστα με τις καρτες γραφικων (ασχετα απο το λινκ στην προηγουμενη σελιδα) για να καταλαβουν ολοι που αναφερεσε. φιλικα παντα. οχι σαν παρατηρηση.
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εδω καλο θα ηταν να δωσεις λινκ για το notebookcheck και την λιστα με τις καρτες γραφικων (ασχετα απο το λινκ στην προηγουμενη σελιδα) για να καταλαβουν ολοι που αναφερεσε. φιλικα παντα. οχι σαν παρατηρηση. Τι περισσοτερο επρεπε κατ'εσενα να δωσω? οφειλει ο ιδιος να το κοιταξει,οπως και οι αλλοι που παρακολουθουν το θεμα,απ'την αρχη!
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τι περισσοτερο επρεπε κατ'εσενα να δωσω?οφειλει ο ιδιος να το κοιταξει,οπως και οι αλλοι που παρακολουθουν το θεμα,απ'την αρχη! να γραψεις οτι αναφερεσαι στο notebookcheck γιατι ακομα και καποιος που διαβαζει το θεμα ολο αν δει μια φορα την σελιδα ειναι δυσκολο να συγκρατησει ολες τις λεπτομερειες και την κατηγοριοποιηση. φιλικα παντα.
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι οπως το θετεις,πρεπει να γινει ολοκληρη αναλυση και οχι απλα να ξανα αναφερθω στο notebookcheck! αλλα αν εχει καποιες αποριες,να το κανω!
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι οπως το θετεις,πρεπει να γινει ολοκληρη αναλυση και οχι απλα να ξανα αναφερθω στο notebookcheck!αλλα αν εχει καποιες αποριες,να το κανω! δεν εχω αποριες διαβαζω πολυ καιρο το site αυτο, το λεω γι αυτους που δεν το ξερουν. γιατι δεν εχει νοημα να μιλαμε και να καταλαβαινουμε εγω και συ και 2-3 αλλοι.
ektor7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δε μιλαω για σενα!!! ξερω πολυ καλα οτι τα γνωριζεις! καλο θα ηταν,να το ψαξου και λιγο μονοι τους και να μην τα περιμενουν ολα ετοιμα στο πιατο! Ετσι δε παμε μπροστα,αλλα φερνουμε τους αλλους πισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.