Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία για το www.axd.gr

teen_spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών http://www.axd.gr όπου έχω στείλει ένα σκληρό δίσκο με εγγύηση για service, τον έχουν παραλάβει από τις 27 Αυγούστου, στο τηλέφωνο μου λένε θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο αλλά έχουν περάσει μέρες, παίρνω τηλεφωνά και μου λένε το ίδιο, στις 9 Σεπτέμβρη (νομίζω τότε ήταν) ζήτησα να μιλήσω με έναν υπεύθυνο, κύριο Β. , δεν μου τον έδωσαν εκείνη τη στιγμή, μου είπαν θα επικοινωνήσει αυτός μαζί μου αλλά τίποτα ως τώρα. Δεν μπορώ να πάω εκεί γιατί εγώ μένω Αθήνα και το κατάστημα είναι στην Αλεξανδρούπολη, προφανώς είδαν ότι μένω μακριά αλλά με βλέπω να για ταξιδάκι αν το συνεχίσουν...

Από εδώ δυστυχώς το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι να τους κράζω για τον αντιεπαγγελματισμό τους και το θράσος τους, γιαυτό όποιος αγοράσει από εκεί να ξέρει ότι από κει και πέρα τον έχουνε γραμμένο

---------- Προσθήκη 17-09-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 16-09-2010 στις 17:29 ----------

απ ότι φαίνεται σήμερα 16/09 κάποιος διάβασε τα παράπονα και αποφάσισαν να επικοινωνήσουν και να με ενημερώσουν, δεν είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση αλλά τουλάχιστον έδειξαν ενδιαφέρον να δικαιολογηθούν

Δημοσ.
Έχω πρόβλημα με ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών http://www.axd.gr όπου έχω στείλει ένα σκληρό δίσκο με εγγύηση για service, τον έχουν παραλάβει από τις 27 Αυγούστου, στο τηλέφωνο μου λένε θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο αλλά έχουν περάσει μέρες, παίρνω τηλεφωνά και μου λένε το ίδιο, στις 9 Σεπτέμβρη (νομίζω τότε ήταν) ζήτησα να μιλήσω με έναν υπεύθυνο, κύριο Β. , δεν μου τον έδωσαν εκείνη τη στιγμή, μου είπαν θα επικοινωνήσει αυτός μαζί μου αλλά τίποτα ως τώρα. Δεν μπορώ να πάω εκεί γιατί εγώ μένω Αθήνα και το κατάστημα είναι στην Αλεξανδρούπολη, προφανώς είδαν ότι μένω μακριά αλλά με βλέπω να για ταξιδάκι αν το συνεχίσουν...

Από εδώ δυστυχώς το μόνο που μπορώ να του κάνω είναι να τους κράζω για τον αντιεπαγγελματισμό τους και το θράσος τους, γιαυτό όποιος αγοράσει από εκεί να ξέρει ότι από κει και πέρα τον έχουνε γραμμένο

---------- Προσθήκη 17-09-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 16-09-2010 στις 17:29 ----------

απ ότι φαίνεται σήμερα 16/09 κάποιος διάβασε τα παράπονα και αποφάσισαν να επικοινωνήσουν και να με ενημερώσουν, δεν είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση αλλά τουλάχιστον έδειξαν ενδιαφέρον να δικαιολογηθούν

Αλλαγή δίσκου ε; Καλά είσαι!!!! Έχω ενα laptop και χτύπησε ο δίσκος το δίνω για αλλαγή (με εγγύηση εννοείτε) και πάω στρατό όταν απολύθηκα ήρθε και το λαπτοπ επιδιορθωμένο. B)

Δημοσ.

Επειδή η καταχώρηση αδικεί τα πραγματικά γεγονότα και λόγω του ότι το axd.gr από το 2003 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πραγματική υποστήριξη μετά την πώληση και με ενδιαφέρον για τον κάθε πελάτη του. Εγγραφήκαμε στο Forum για να εκφέρουμε την άποψη μας :

- Από παραγγελία δυο δίσκων (5/2006), επιστράφηκε στις 28/8/2010 στο τεχνικό μας τμήμα ο ένας δίσκος Seagate.

- Μετά το έλεγχο από το τεχνικό τμήμα μας ο δίσκος ακολούθησε διαδικασία RMA

(κυρίως λόγω της παλαιότητας πέραν του έτους -διαφορετικά θα υπήρχε άμεση αντικατάσταση-)

- Λόγω αλλαγής των διανομέων-τμημάτων Service της Seagate στην Ελλάδα εντός του 2010, κάτι τέτοιο θα έπαιρνε σημαντικό χρόνο και καθυστέρησε.

- Για να μην καθυστερήσει περισσότερο από το τεχνικό μας τμήμα δόθηκε εντολή στις 16/9 να αποσταλεί νέος σκληρός δίσκος και να αποσταλεί με ACS Courier στο συγκεκριμένο πελάτη.

Ενημερωτικά όλες οι παραπάνω ενέργειες γίνανε πριν την δημοσιοποίηση του παραπάνω θέματος (σύμφωνα και με την απόδειξη Voucher της Courier) , άρα δεν έγιναν σε καμία περίπτωση λόγω έκφρασης παραπόνων.

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα από τις προσδοκίες του μέλους teen_spirit , τον ενημερώσαμε επίσης ότι η τηλεφωνική επικοινωνία με διάφορα τμήματα της εταιρίας που ενδεχόμενα είναι αναρμόδια με την παρακολούθηση ενός θέματος δεν μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτερη επίλυσή του και ότι η καλύτερη επικοινωνία είναι η απλή αποστολή ενός mail μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματος http://www.axd.gr/contact_us.php .

Ευχαριστούμε και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση,

Alpha Webteam

www.axd.gr

www.a-shop.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...