elven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν είναι μαθηματικό τρικ τότε είναι πατατιά ε
Aztec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε παιδιά εγω το ξέρω έτσι Λές σε ένα παλικάρι να γράψει δύο τετραψήφιους αριθμούς τον έναν κάτω απο τον άλλο Μετά γράφεις εσύ έναν δικό σου Μετα γράφει αυτόν έναν δικό του Τέλος γράφεις εσύ έναν δικό σου. Και βρισκεις το αποτέλεσμα αμέσως ϊδιο δηλαδή με το παραπάνω αλλά βάζεις τους αριθμούς που θες εσυ δεν προσθέτεις. Η πρόσθεση γίνεται μια φορά στο τέλος Και φυσικά δεν είσαι συννενοημένος. Απλά επιλέγεις τους δικούς σου αριθμούς με τρόπο
Andreas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ μπορώ να κάνεω τις πράξεις σε πέντε δευτερόλεπτα αλλά είμαι και aspie... άλλα ένα άλλο πράμα δεν έιμαι όπως τον rainman να πω αμέσως χωρίς να σκεφτώ έστω και 5 δευτερόλεπτα να κάνω μια πράξη με 4ψήφιους αριθμούς αλλά μπορώ να πω αυτόματα χωρίς καμμιά σκέψη σαν το ρομποτ ολόκληρο το ροστερ π.χ.μιας ομάδας,στατιστικές παικτών ή πότε έπιασε π.χ. το balon d'or ο zidane αν με ρωτήσουν.αυτόματα δίχως σκέψη αμέσως δεν ξέρω αν είναι τίποτε σπουδαίο αυτό ή συνηθισμένο.
kk1991 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,Σήμερα στην "τάξη" τέθηκε το εξής παιχνίδι. (πρώτα δίνω τον πίνακα και μετά εξηγώ.) >Σ.[b][b][u]8[/u][/b]741[/b] Σ.[b]3244[/b] Κ.[b][color="Red"][b][u]11[/u][/b]9[b][u]8[/u][/b]5[/color][/b] Σ.[b]5214[/b] Κ.[b][color="Red"]17199[/color][/b] Κ. [b][color="Red"]463[b][u]8[/u][/b]3[/color][/b] 11888 τυχαιο;;;;;;;;;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
elven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μπας και τις πράξεις τις κάνει ο Σπύρος;
Aztec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αυτό πάει σε όλους . Όσοι το ξέρουν ας μην αρχίσουν τα spoiler 1 .Βάλτε έναν αριθμό στο μυαλό σας απο το 1 εως το 9 2. πολλαπλασιάστε τον αριθμό που βάλατε στο μυαλό σας με 9 3. Εάν το αποτέλεσμα είναι διψήφιος (πχ 15) προσθέστε τα δύο ψηφία μεταξύ τους (δηλαδή 1+5 = 6) 4. Απο το αποτέλεσμα που έχετ στο μυαλό σας αφαιρέστε 5 5. Τώρα βρείτε το αντίστοιχο γράμμα απο το Αγγλικό αλφάβητο(Α=1, Β=2 κτλ) 6. Βρείτε μια χώρα που να ξεκινάει απο αυτό το γράμμα(στα Αγγλικά) 7. Βρείτε ένα ζώο που να ξεκινάει απο το τελευτσαίο γράμμα της χώρας(στα Αγγλικά) 8. Βρείτε ένα φρούτο που να ξεκινάει απο το τελευταίο γράμμα του ζώου. Μην πείτε τι σκέφτεστε ακόμα Παλίο αλλά καλό Όταν τελειώσετε ανοιξτε το spoiler Σκέφτεστε ένα καγκουρό στην Δανία που τρώει πορτοκάλι ? ή Ένα κοάλα στην Δανία που τρώει μήλο ?
karabouzouk... Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ..Δεν ξέρω γιατί αλλα όπως είδα τους αριθμούς λέω για να είναι τόσο εύκολο θα είναι ολοφάνερο και άρχισα να κάνω την πράξη από αριστερά προς τα δεξιά και είδα ότι μόνο στην δεύτερη πρόσθεση χρειάστηκε ένα κρατούμενο... ίσως αν δεν έχεις κρατούμενα απλά προσθέτεις δυο δυο τους αριθμούς και κάνεις πολύ πιο γρήγορα... Μλκιες λέω αλλά η προσπάθεια μετράει...!!
Aztec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ..Δεν ξέρω γιατί αλλα όπως είδα τους αριθμούς λέω για να είναι τόσο εύκολο θα είναι ολοφάνερο και άρχισα να κάνω την πράξη από αριστερά προς τα δεξιά και είδα ότι μόνο στην δεύτερη πρόσθεση χρειάστηκε ένα κρατούμενο... ίσως αν δεν έχεις κρατούμενα απλά προσθέτεις δυο δυο τους αριθμούς και κάνεις πολύ πιο γρήγορα... Μλκιες λέω αλλά η προσπάθεια μετράει...!! Ναι αλλά πάλι κάνεις πράξεις και θέλει σκέψη . Το θέμα είναι οως να το κάνεις χωρίς να σκεφτείς . Δηλαδή να ακολουθήσεις ένα pattern Παράδειγμα αυτο που ξέρω εγώ Κ : 5825 K : 3761 S : 6238 K : 7463 S : 2536 --------------------------------------- 25823 Δες τώρα το σχεση έχει το αποτέλεσμα με τον πρώτο αριθμο οπότε βγαίνει χωρις σκέψη. Βάζεις ένα 2 μπροστά απο τον πρώτο αριθμό και απο το τελευταίο ψηφίο αφαιρείς 2. Το κόλπο είναι ότι κάθε αριθμός που βάζει ο Σάκης με το κόκκινο με τον προηγούμενο αριθμό έχουν αθροισμα 9.
bnvdarklord Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν τελειώσετε ανοιξτε το spoiler Εγω σκέφτηκα An Ape from Dominica eating elderberries.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 @Aztec http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf δώσε βάση..!(ξέρω πως λύνετε αλλά δεν λέω ^^) απλός αλγόριθμος είναι. Παιδία είναι αρκετά δύσκολο και μου φαίνετε αύριο θα ρωτίσω τι γίνετε δεν μπορώ άλλο θα σκάσω.
karabouzouk... Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά πάλι κάνεις πράξεις και θέλει σκέψη . Το θέμα είναι οως να το κάνεις χωρίς να σκεφτείς . Δηλαδή να ακολουθήσεις ένα pattern Παράδειγμα αυτο που ξέρω εγώ Κ : 5825 K : 3761 S : 6238 K : 7463 S : 2536 --------------------------------------- 25823 Δες τώρα το σχεση έχει το αποτέλεσμα με τον πρώτο αριθμο οπότε βγαίνει χωρις σκέψη. Βάζεις ένα 2 μπροστά απο τον πρώτο αριθμό και απο το τελευταίο ψηφίο αφαιρείς 2. Το κόλπο είναι ότι κάθε αριθμός που βάζει ο Σάκης με το κόκκινο με τον προηγούμενο αριθμό έχουν αθροισμα 9. πάλι για να το κάνεις αυτό πρέπει να είναι στημένο.. Πιστεύω ότι παιδευόμαστε για μια βλακεία λύση στο τέλος
Aztec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω σκέφτηκα An Ape from Dominica eating elderberries. Καλά τα σπας εσυ :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.