isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Να αλλάξεις τις ρουτίνες ελέγχου της javascript χρησιμοποιώντας άλλο script.
varemarious Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 την javascript την έφτιαξε το dreamweaver και εγώ δεν τα πάω τόσο καλά με την κυρία ακόμα. μήπως μπορείς να μου δώσεις μια ιδέα τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ
dewn735 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php
varemarious Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 έχω ένα νέο εμπόδιο ... έχω δύο διαφορετικές php σελίδες... πως μπορώ να μεταφέρω από την πρώτη φόρμα μια "τιμή" στην άλλη.. στην 1η.php υπάρχει μια φόρμα όπου έχει ένα text πεδίο ποσότητα .. όταν πατάει επόμενο βήμα θέλω αυτό το πεδίο να μεταφέρεται στην επόμενη 2η.php και να φαίνεται σαν πληροφορία ότι στην προηγούμενη φόρμα πληκτρολόγησε ποσότητα 100.. πως μπορώ να κάνω αυτή τη μεταφορά ; έχω ψάξει αρκετά στο google αλλά ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει αποτέλεσμα. ευχαριστώ προκαταβολικά
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 1η σελίδα > <form name="protiforma" action="2.php" method="POST"> <input name="posotita" id="posotita" type="text"> </form> και στη σελίδα 2.php > <?php $posotita = $_POST["posotita"]; $posotita = addslashes($posotita); ?> <form name="deuteriforma" action="3.php" method="POST"> <input name="posotita" id="posotita" type="text" value="<?php echo $posotita; ?>" > </form>
varemarious Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω post και get ? επίσης μου γράφεις για την 2η.php ><?php $posotita = $_POST["posotita"]; $posotita = addslashes($posotita); ?> <form name="deuteriforma" action="3.php" method="POST"> <input name="posotita" id="posotita" type="text" value="<?php echo $posotita; ?>" > </form> γιατί action="3.php" πρέπει να φτιάξω ένα νέο κενό.php και να βάλω εκεί τον κώδικα ;
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω post και get ? Αν προσέξεις τον κώδικα της 1.php γράφω method=POST επίσης μου γράφεις για την 2η.php ><?php $posotita = $_POST["posotita"]; $posotita = addslashes($posotita); ?> <form name="deuteriforma" action="3.php" method="POST"> <input name="posotita" id="posotita" type="text" value="<?php echo $posotita; ?>" > </form> γιατί action="3.php" η 3.php ειναι η σελίδα που θα πάνε τα δεδομένα ΑΠΟ τη σελίδα με τη δεύτερη φόρμα. Εσύ μπορείς να την ονομάσεις όπως θέλεις, π.χ. sendemail.php ή kotsos.php ή όπως θες πρέπει να φτιάξω ένα νέο κενό.php και να βάλω εκεί τον κώδικα ; Για ποιο κομμάτι κώδικα αναφέρεσαι; Για τα κομμάτια κώδικα που σου έδωσα Πρώτη φόρμα - όνομα αρχείου ότι θες Δεύτερη φόρμα - όνομα αρχείου 2.php
varemarious Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν προσέξεις τον κώδικα της 1.php γράφω method=POST η 3.php ειναι η σελίδα που θα πάνε τα δεδομένα ΑΠΟ τη σελίδα με τη δεύτερη φόρμα. Εσύ μπορείς να την ονομάσεις όπως θέλεις, π.χ. sendemail.php ή kotsos.php ή όπως θες Για ποιο κομμάτι κώδικα αναφέρεσαι; Για τα κομμάτια κώδικα που σου έδωσα Πρώτη φόρμα - όνομα αρχείου ότι θες Δεύτερη φόρμα - όνομα αρχείου 2.php ok θα το κοιτάξω καλύτερα αργότερα γιατί τώρα έχω ζαλιστεί .. για την ερώτηση που μου κάνεις για ποιό κώδικα ... ξέχνα το παρανόησα..
varemarious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 δε μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά μου πετάει σφάλμα.. Notice: Undefined index: posotita in ............ τα έχω προσέξει όλα και είναι ονομασμένα ίδια και στις 2 φόρμες και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες παραπάνω.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Διόρθωσα το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.