Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το pc ουτε η οθονη.

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ενα μηχανημα μητρικη msi neo-v pt8 του εχω δοκιμασει 3 επεξεργαστες και εχω το ιδιο αποτελεσμα. δεν ανοιγει η οθονη ουτε ακουω μπιπ. η καρτα γραφικων παιζει κανονικά. τι μπορεί να είναι? ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις.

Δημοσ.

Καμένη μητρική αφού "δεν ανοιγει η οθονη ουτε ακουω μπιπ" και είσαι σίγουρος ότι "η καρτα γραφικων παιζει κανονικά" σχεδόν μόνο αυτό μένει.

Δες προσεκτικά όλα αυτά τα στρόγγυλα πάνω στην δικιά σου μητρική και δες αν υπάρχουν ομοιότητες.

Δημοσ.

οχι ειναι ολα ισια

σχεδον ενα εχει μια μικρη αποκλειση

τωρα εφτιαξα τα πινακια καλυτερα ειχα καποια λαθος απο οτι φενεται ακουω ενα εξασθενισμενο μπιπ

Δημοσ.

Doutsos13

Μαλον θα χρειαστεις καινουργια μητρικη

TheElf

αν η καρτα γραφικων του ειχαι προβλημα θα ακουγε συνεχομενα "μπιπ" κατα το ανοιγμα του Η/Υ

Δημοσ.
αν η καρτα γραφικων του ειχαι προβλημα θα ακουγε συνεχομενα "μπιπ" κατα το ανοιγμα του Η/Υ

Πώς αφού έχει χαλασμένη μητρική. :-D

Δημοσ.
Πώς αφού έχει χαλασμένη μητρική. :-D

Ενοουσα πως αν η μητρικη δουλευε καλα και το προβλημα το ειχε η gpu τοτε θα ακουγε συνεχομενα μπιπ επειδη η μητρικη θα εντοπιζε προβλημα στην καρτα γραφικων

Δημοσ.

m kanei

diakekomeno

hxo

mpiiiiiiiiiip *pausi* mpiiiiiiiiiiip *pausi* mpiiiiiiiiiiiip

Long beep followed by 3 sequential short beeps.?

This issue is linked to your Graphic card configurations

Δημοσ.

Τοτε εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων.

Αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου δοκιμασε τηυν καρτα σου και σε ενα αλλο συστημα να το εξακριβωσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...