outlaw star Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα στο forum..στήνω σιγά-σιγά ένα budget μηχάνημα core i7..η μητρική που έχω πάρει είναι η foxconn flaming blade gti (99 ευρά) και θέλω να αγοράσω τώρα μνήμες..θέλω κάτι οικονομικό..θα παίξει overcloking αλλά κάτι το χαλαρό, ώστε να κερδίσω λίγο στα games..γενικά δεν είμαι benchas, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα άκρα..αυτές οι μνήμες θα κάνουν δουλειά, μιας και η τιμή είναι πολύ καλή.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/MUSHKIN-DDR3-6GB-KIT-XP3-12800-8-8-8-24-998681ES.htm ..στην ουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι απλά να μη κόψουν όταν θα ανεβάσω τον επεξεργαστή και όχι το κατά πόσο κλοκάρουν οι ίδιες.. βέβαια το bulk που λέει με φοβίζει λίγο...λέτε να έχουν περάσει απο καμιά δεκαριά χέρια??
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 killer τιμή και να δεις που δεν θα έχουν πολλά κομμάτια - βουρ
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 killer τιμή και να δεις που δεν θα έχουν πολλά κομμάτια - βουρ βουρ και απο μενα και οπως λεει και ο caution να δεις που δεν θα έχουν πολλά κομμάτια για αυτό όσο προλαβαίνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.