NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 1.και μετά η κακιά μάγισα είπε στον μαύρο ιππότη να σκοτώσει την κοκκινοσκουφίτσα2.10 λεπτά μετά,στο Mac OS 11 λεπτά μετά 3.κι αυτή την άλλαξα εγκρίνεις; δε πειράζει, δικαιολογήσε nkerouli ------------------------------------------------------------------------------------------- νταξ ρε παιδιά προφανώς λάθος παίζει με την τιμή 1. Δεν χρειάζομαι καμία άλλη απόδειξη για το οτι το κοινό που απευθύνονται οι υπολογιστές (PC) είναι ηλίθιο. Αλλά απ την αλλη δεν μπορώ να αποδείξω οτι το κοινό που αππευθύνονται τα Mac δεν είναι. 2. Εγώ πιστεύω αυτά που λές εσύ τα πιστεύεις? 3. Πώς μπορώ να εξηγήσω σε ένα 5 χρονο αγοράκι οτι οι εξωγήινοι και ο spider-man δεν υπάρχουν? Απ την μια κανείς δεν είναι σίγουρος, απ την άλλη... δεν χρειάζεται γιατί πολυ απλά δεν υπάρχει σοβαρός η μάλλον δεν υπάρχει καν λόγος να έχεις μια φάτσα εξωγήινου στο start-menu. Το σήμα της apple υποδηλώνει τον κάτοχο του OS για υτό και δεν με πειράζει. Θα έπρεπε να αφήσεις το σημαιάκι των Windows. Αλλά ως γνήσιως κάγκουρας του άλλαξες τα φώτα. Αποκαλύφθηκα, εγώ φταίω. Όμως χαίρομαι που με άκουσαν και άλλαξαν το εικονίδειο τουλάχιστον. κ το Gran Turismo και Need For Speed Hot Pursuit, oh wait... Με τα λεφτά που έδωσες έπερνες έναν MacBook Pro 15,4 και ένα PS3. Αυτό θα έκανα εγώ.
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 1. Δεν χρειάζομαι καμία άλλη απόδειξη για το οτι το κοινό που απευθύνονται οι υπολογιστές (PC) είναι ηλίθιο. [...] Το ίδιο αισθάνονται και πολλοί μετά την ανάγνωση του παραπάνω post. Confusion και μερικά χαμένα IQ points. Το Gran Turismo δεν κυκλοφορεί για την πλατφόρμα για την οποία ρώτησε ο OP.
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το ίδιο αισθάνονται και πολλοί μετά την ανάγνωση του παραπάνω post. Confusion και μερικά χαμένα IQ points. Το Gran Turismo δεν κυκλοφορεί για την πλατφόρμα για την οποία ρώτησε ο OP. Σου λέω με ειρονικο υφάκι οτι τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς αγώνων ταχύτητας δεν υπάρχουν στα Windows/Mac. Mac + PS3 είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Δεν καταλαβαίνω ποιο άλλο μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα και λειτουργικότητα των Mac? Αυτό που βλέπω είναι ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν όπως και εγώ δεν καταλάβαινα τι πάει να πεί λειτουργικότητα, τι πάει να πει καλό Interface. Απο τοτε που πήγα να ασχοληθώ με Web Design είδα μερικά Videos που μου άνοιξαν τα μάτια. http://www.smashingmagazine.com/ Γενικά δεν χρειάζεται αν και θα σου συνειστούσα να δείς όλο το Video. Δες μόνο το κομμάτι που μιλάει για την διαφορά τους εδώ 8:40 και πες μου. Ξέρω ή μάλλον φαντάζομαι πως αυτά που λεει τα διογκώνει και υπερβάλει στο τέλος για να κάνεις διαφήμιση στα Mac με λίγα λόγια αλλά το λιγότερο που θα μπορούσε να σου κάνει είναι να σε προβληματίσει. Ουσιαστικά είναι (1) εικόνα (1) πεδίο που βάζεις κείμενο και (2) κουμπιά. Το ποιο επιτυχημένο Interface και Web Design όλων των εποχών. Google.
elven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή συνέχεια,δε θα σχολιάσω κάτι,γίνεσαι ρεζίλι και χωρίς βοήθεια
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή συνέχεια,δε θα σχολιάσω κάτι,γίνεσαι ρεζίλι και χωρίς βοήθεια Γιατί πάντα πρέπει να τσακόνωμαι με κάποιον στα Forums, γιατι πάντα πρέπει να έχετε εσείς δίκιο και σε πράγματα που δεν έχετε ασχοληθεί καν και το κυριότερο όλων γιατι πρέπει κάθε φορά που κάνω ένα σοβαρό ποστ-reply σταματάτε την συζήτηση αφήνωντας υπονοούμενα?
frou-frou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω πιάσει στα χέρια μου Alienware πραγματικά η αίσθηση είναι πάρα πολύ καλή. Για όσους δεν το έχουν δεί από κοντά, ποιότητα οθόνης πληκτρολόγιο είναι σε άλλο επίπεδο.
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω πιάσει στα χέρια μου Alienware πραγματικά η αίσθηση είναι πάρα πολύ καλή. Για όσους δεν το έχουν δεί από κοντά, ποιότητα οθόνης πληκτρολόγιο είναι σε άλλο επίπεδο. To είδα απο κοντά η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητα τρομερή.
Palp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβαίνω ποιο άλλο μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα και λειτουργικότητα των Mac? Αυτό που βλέπω είναι ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν όπως και εγώ δενκαταλάβαινα τι πάει να πεί λειτουργικότητα, τι πάει να πει καλό Interface. Απο τοτε που πήγα να ασχοληθώ με Web Design είδα μερικά Videos που μου άνοιξαν τα μάτια. Συγνώμη network αλλά έχεις κάποιο Mac μηχάνημα ή όλα όσα γράφεις είναι θεωρητικά; Γιατί βλέπω σε άλλο κομμάτι του forum ότι θέλεις να αγοράσεις mac τώρα.
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη network αλλά έχεις κάποιο Mac μηχάνημα ή όλα όσα γράφεις είναι θεωρητικά; Γιατί βλέπω σε άλλο κομμάτι του forum ότι θέλεις να αγοράσεις mac τώρα. Δεν έχω δουλέψει 15 ώρες πάνω σε αυτό. Αλλά το είχα για αρκετό καιρο. Απο φίλους κυρίως και αποφάσησα να πάρω και εγώ τώρα.
panos2000gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβαίνω ποιο άλλο μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα και λειτουργικότητα των Mac? Αυτό που βλέπω είναι ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν όπως και εγώ δεν καταλάβαινα τι πάει να πεί λειτουργικότητα, τι πάει να πει καλό Interface. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι της λειτουργικότητας και της απλότητας αλλά από εκεί και πέρα το βίντεο περιέχει πολλές ανοησίες που απευθύνονται μόνο σε "Αμερικανάκια". Η αιώνια διαμάχη windows vs mac δεν θα βγάλει ποτέ νικητή γιατί πολύ απλά το κάθε λειτουργικό έχει την δική του φιλοσοφία, με τα υπέρ και τα κατά. Καλύτερο λειτουργικό είναι αυτό που βολεύει τον καθένα ξεχωριστά και του κάνει την δουλειά του γρήγορα, απλά και με ασφάλεια.
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι της λειτουργικότητας και της απλότητας αλλά από εκεί και πέρα το βίντεο περιέχει πολλές ανοησίες που απευθύνονται μόνο σε "Αμερικανάκια". Η αιώνια διαμάχη windows vs mac δεν θα βγάλει ποτέ νικητή γιατί πολύ απλά το κάθε λειτουργικό έχει την δική του φιλοσοφία, με τα υπέρ και τα κατά. Καλύτερο λειτουργικό είναι αυτό που βολεύει τον καθένα ξεχωριστά και του κάνει την δουλειά του γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Δεν ξέρω γιατί αλλα συμφωνώ.
elven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι πάντα πρέπει να έχετεεσείς δίκιο και σε πράγματα που δεν έχετε ασχοληθεί καν Συγνώμη network αλλά έχεις κάποιο Mac μηχάνημα ή όλα όσα γράφεις είναι θεωρητικά; Δεν έχω δουλέψει 15 ώρες πάνω σε αυτό epic Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι της λειτουργικότητας και της απλότητας αλλά από εκεί και πέρα το βίντεο περιέχει πολλές ανοησίες που απευθύνονται μόνο σε "Αμερικανάκια". Η αιώνια διαμάχη windows vs mac δεν θα βγάλει ποτέ νικητή γιατί πολύ απλά το κάθε λειτουργικό έχει την δική του φιλοσοφία, με τα υπέρ και τα κατά. Καλύτερο λειτουργικό είναι αυτό που βολεύει τον καθένα ξεχωριστά και του κάνει την δουλειά του γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. ωραίος και ολόσωστος(αν και διαφωνώ στο λειτουργικότητα που λες),επίσης πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό το mac lover syndrome δεν είναι ωραίο . Μη προτείνετε mac σε άσχετα θέματα (δε μιλάω για σένα ε)
Palp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω δουλέψει 15 ώρες πάνω σε αυτό. Αλλά το είχα για αρκετό καιρο. Απο φίλους κυρίως και αποφάσησα να πάρω και εγώ τώρα. Οπότε η εμπειρία σου σε Mac είναι ελάχιστη. Πως μπορείς μετά να κρίνεις ποιο είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο/λειτουργικό; Αγόρασε το mbp, παίξε μαζί του κανά δυο μήνες και μετά έλα να μας πεις την άποψή σου για το τι είναι καλύτερο μεταξύ W7 και SL10.6.4 (και όχι μεταξύ SL10.6.4 και WindowsXP που είναι μιας δεκαετίας). Τα περί ομορφιάς είναι άσχετα γιατί το γούστο είναι τελείος υποκειμενικό, ειδικά σε ένα thread για gaming laptop που δεν νομίζω ότι κάποιος το αγοράζει με πρώτο κριτήριο αν του αρέσει το χρώμα.
NetworkMeltdown Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Λέω δεν έχω δουλέψει και 15 ώρες "συνεχόμενα" ενοώντας να γράφω έντυπα και τα λοιπα. Έχω δεί ταινίες έχω κάνει Browsing και λίγο Garage Band.
Palp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Λέω δεν έχω δουλέψει και 15 ώρες "συνεχόμενα" ενοώντας να γράφω έντυπα και τα λοιπα. Έχω δεί ταινίες έχω κάνει Browsing και λίγο Garage Band. Ταινίες και browsing κάνω και στην τηλεόρασή μου, δεν δείχνει τίποτα από το λειτουργικό (ειδικά τώρα που έχουν και κοινούς browsers/players). Αγόρασε με το καλό το mbp και το ξανασυζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.