Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α. Πές μου έναν λόγο για να ανοίξω 3 video μαζί.

Β. Ποιος σου είπε οτι ένα Mac Book Pro δεν μπορεί ιδιαίρετα οταν μιλάμε για γραφικά.

Αυτό είναι το πρόβλημα με τα PC χαραμίζονται άδικα.

1 μόνο. Σύγκρινε το Interface του Task Manager των Windows και Mac. Όταν καταλάβεις την

διαφορά τους θα είσαι έτοιμος να τα αποδεκτείς. Μέχρι τότε Wax On.. Wax Off.. τα παράθυρα.

Πολύ θα μου άρεσε να τα συγκρίνεις μετα απο κανένα μήνα που τα Windows θα είναι τελείως

unstable και θα έχουν γεμίσει ιούς. Πόσες μέρες μετα που το πήρες βαρέθηκες τα εικονίδια και

τα αλλάξες? Ιδιαίτερα αυτή η μαύρη μπάλα είναι απίθανα ελκυστική.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α. Πές μου έναν λόγο για να ανοίξω 3 video μαζί.

Β. Ποιος σου είπε οτι ένα Mac Book Pro δεν μπορεί ιδιαίρετα οταν μιλάμε για γραφικά.

Αυτό είναι το πρόβλημα με τα PC χαραμίζονται άδικα.

το θεμα ειναι οτι μιλαμε σε θεμα για gaming laptop και συγκεκριμενα για το m15x τωρα το τι μπορει και τι οχι το καθε συστημα και η εμφανιση ειναι δευτερευων ζητημα.

και παλι αυτο το παραδειγμα με τα video ειναι λιγο λαθος και ακυρο.

ασχετο αλλα με αυτο τι παιζει;

http://www.skroutz.gr/s/283920/Alienware-M17x-QX9300.html

Δημοσ.

1.Πολύ θα μου άρεσε να τα συγκρίνεις μετα απο κανένα μήνα που τα Windows θα είναι τελείως unstable και θα έχουν γεμίσει ιούς.

2.Πόσες μέρες μετα που το πήρες βαρέθηκες τα εικονίδια και τα αλλάξες?

3.Ιδιαίτερα αυτή η μαύρη μπάλα είναι απίθανα ελκυστική.

1.και μετά η κακιά μάγισα είπε στον μαύρο ιππότη να σκοτώσει την κοκκινοσκουφίτσα

2.10 λεπτά μετά,στο Mac OS 11 λεπτά μετά

3.κι αυτή την άλλαξα

capturehtl.jpg

εγκρίνεις;

δε πειράζει, δικαιολογήσε nkerouli

-------------------------------------------------------------------------------------------

νταξ ρε παιδιά προφανώς λάθος παίζει με την τιμή

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ θα ντρεπόμουν να βγάλω το Alienware έξω απ το σπίτι μου. Έστω οτι σε παίρνει τηλέφωνο η καθηγήτρια

η 2μετρη και σου λέει να φέρεις την εργασία σου που έχεις στο laptop συνεπάγεται και το laptop. Τι κάνεις?

Κοίτα να δεις ότι οι κουλές διαφημήσεις του Steve Jobs, ότι παίρνοντας ένα iphone, mac ή κάτι από την apple, θα σου βρουν γυναίκα.

Η ιστορία σου έχει πολύ ενδιαφέρον. Πες μας τί έγινε τελικά με την καθηγήτριά σου? Της "εδειξες" την εργασία σου? Αν ναι πάω να πάρω και εγώ mac...

Δημοσ.

τα alienware ειναι απλα overclocked με εγγυηση αντ/πειας!

τωρα αυτα για τις καρτες που λετε γιατι δεν ρωτατε αν η οθονη ειναι full hd?

Δημοσ.
τα alienware ειναι απλα overclocked με εγγυηση αντ/πειας!

τωρα αυτα για τις καρτες που λετε γιατι δεν ρωτατε αν η οθονη ειναι full hd?

Kage, 2 ερωτήσεις:

Έχεις δει πολλά Alienware Μ15χ / M17x R2 με μη extreme CPU να είναι O/Ced?

Ρωτάς αν το συγκεκριμένο που αγόρασε ο OP είναι full HD ή γενικα?

Δημοσ.

Παιδιά κάθε φορά που ανοίγω το θέμα, βλέπω οτι γράφονται ακόμα δυο - τρεις σελίδες :) Με δυσκολία προλαβαίνω να τις διαβάσω. :) Εγώ ένα πράγμα έχω να πω, αν και δεν το έχει πάρα πολλές μέρες ο αδερφός μου και δεν το έχω δουλέψει τρελά, μόνο η εμφάνιση, η ποιότητα καταστκευής, η οθόνη και η εγγύηση της Dell έχουν σίγουρα μεγάλη βαρύτητα για κάποιον που θέλει να αγοράσει ένα gaming laptop. OK είναι σίγουρα ακριβότερο απο άλλα μηχανάκια, αλλά ότι reviews έψαξα του δίνουν πάρα πολύ καλές κριτικές, και πολύ καλύτερες από άλλα laptop της ίδιας κατηγορίας.

Τώρα στο θέμα μας :) Πείτε κανένα απαιτητικό παιχνιδάκι με αυτοκίνητα :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...