Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαφορα δυναμης,σιγουρα υπαρχει!

Αυτο που θελω να πω,ειναι οτι δε θα στερηθει τιποτα με την 260,στα παχνιδια.Ουτε σε αναλυση,ουτε σε λεπτομεριες/εφε, σε σχεση με την 5870.

Μονο μερικα fps παραπανω!

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 260 ειναι λιγο (5~10%) ποιο δυνατη απο αυτην του φορητου μου (υπογραφη).

Οταν τα frames αρχιζουν να φλερταρουν τα 25 (ειδικα στην default αναλυση των 1920χ1080) ,ελα πες μου αν θα κανει συμβιβασμους με την ποιοτητα. Εγω το εχω κανει εδω και καιρο και ειμαι στα 1680χ1050. Αλλα τον εχω εδω και 2 χρονια. Απλα ειναι κριμα να το κανεις αυτο στον καινουργιο.

Δημοσ.

το 5-10% μεταφραζεται στο crysis (1080ρ veryhigh) με 1-2fps παραπανω και 5870 να βγαλει 5fps μαξιμουμ,παραπανω!

Πιστευεις,οτι ετσι σωζεται η κατασταση!

Μονο ο stamatisx και ο sazistas εχουν την ευχερια για πιο χαλαρο παιξιμο,σ'αυτες τις ρυθμησεις!

Δημοσ.

με τα φιλτρα σ'αυτη την αναλυση,ουτε η 5870 την παλευει!

Μπες και δες στο youtube βιντακια,απο τους χρειστες του asus g73 και θα δεις οτι και οι τοπ single gpu mobility,δεν την παλευουν,στην πραγματικοτητα!

Δημοσ.

Συμφωνω. Αλλα απλα λεω οτι κριμα να το κανεις αυτο στον ολοκαινουργιο φορητο που εκανε και 2000 ευρω. Ας επαιρνε τον asus , και 400Ε θα γλιτωνε αλλα και ποιο μεγαλα ορια συμβιβασμου.

Μα ειναι δυνατον να μην συμφωνεις με αυτο?

Δημοσ.

και οι καρτες μας δεν ειναι τοσο υποδιεστερες μεσα στα παιχνιδια,οσο τις παρουσιαζουν τα διαφορα benchmarks που τρεχουμε,κατα καιρους!

---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Συμφωνω. Αλλα απλα λεω οτι κριμα να το κανεις αυτο στον ολοκαινουργιο φορητο που εκανε και 2000 ευρω. Ας επαιρνε τον asus , και 400Ε θα γλιτωνε αλλα και ποιο μεγαλα ορια συμβιβασμου.

Μα ειναι δυνατον να μην συμφωνεις με αυτο?

Δε συμφωνω,γιατι οτι και να κανουμε,η κατασκευη του alienware,ειναι τετοια ωστε να μπορει να αντεξει πολυ πιο δυνατες καρτες και επεξεργαστες,οποταν ο ι7-720 και η 260,βρησκοντε σε πολυ πιο καλο περηβαλλο/σασι,απ'οτι η 5870 και ο ι7-720 στο asus!

Στο μονο που διαφωνω,ειναι οτι θα ηταν καλυτερη η 17αρα απο την 15 για gaming!

Kαι το κυριοτερο,ειναι η αναβαθμισιμοτητα ,оσο ακριβη και αν ειναι,ειναι μεσα στις επιλογες του alienware,σε αντιθεση με το asus!

Δημοσ.

Δυστυχως πλεον ειναι. Η 360GTS που φοραει το επισης υπερτιμημενο Toshiba σου , ειναι ουτε 2% γρηγοροτερη απο την δικια μου και οποτε ξερω τι παιζει.

Αλλα τεσπα , ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του.

---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:24 ----------

Δε συμφωνω,γιατι οτι και να κανουμε,η κατασκευη του alienware,ειναι τετοια ωστε να μπορει να αντεξει πολυ πιο δυνατες καρτες και επεξεργαστες,οποταν ο ι7-720 και η 260,βρησκοντε σε πολυ πιο καλο περηβαλλο/σασι,απ'οτι η 5870 και ο ι7-720 στο asus!

Στο μονο που διαφωνω,ειναι οτι θα ηταν καλυτερη η 17αρα απο την 15 για gaming!

Τωρα το ειδα αυτο. Αν και δεν πολυκαταλαβα τι λες , αν εχω καταλαβει δηλαδη , αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Ποσο μαλλον οταν το συστημα ψυξης του G73 ειναι αποδεδειγμενα αριστο.

Δημοσ.
Δυστυχως πλεον ειναι. Η 360GTS που φοραει το επισης υπερτιμημενο Toshiba σου , ειναι ουτε 2% γρηγοροτερη απο την δικια μου και οποτε ξερω τι παιζει.

Αλλα τεσπα , ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του.

Aυτο που δε ξερεις,προφανος γιατι δε το εψαξες ιδιετερα,ειναι τι παιζει πραγματικα με την 5870!

Η gts 360m ειναι ισαξια της gtx 260м.

Και ΝΑΙ,στην Ευρωπη, ο ορος υπερεκτιμημενο για το qosmio x500,ειναι λιαν επιεικως!:devil:

Τωρα το ειδα αυτο. Αν και δεν πολυκαταλαβα τι λες , αν εχω καταλαβει δηλαδη , αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Ποσο μαλλον οταν το συστημα ψυξης του G73 ειναι αποδεδειγμενα αριστο.

Δε μπορεις να βαζεις το συστημα της alienware που μπορει να φιλοξενησει ενα ι7-940xm 2x HD 5870m cross. στην ιδια θεση με την asus g73 που την ψιλο ζοριζει ενας ι7-720 και μια single hd 5870m!

Δημοσ.

Η gts 360m ειναι ισαξια της gtx 260м.

H gts 360 ειναι πολυ πιο κατω απο την 260 gtx. Οπως ειπα ειναι ελαχιστα ποιο δυνατη απο την 9800GTS που εχω.

Και ΝΑΙ,στην Ευρωπη, ο ορος υπερεκτιμημενο για το qosmio x500,ειναι λιαν επιεικως!:devil:

Αυτο δεν το καταλαβα...

Δε μπορεις να βαζεις το συστημα της alienware που μπορει να φιλοξενησει ενα ι7-940xm 2x HD 5870m cross. στην ιδια θεση με την asus g73 που την ψιλο ζοριζει ενας ι7-720 και μια single hd 5870m!

Το M15x εχει ΜΙΑ καρτα γραφικων (την 5730). Γι αυτον δεν μιλαμε?

Χωρια που ΔΕΝ ψιλοζοριζεται. Ισα ισα ειναι αθορυβος και κρυος

Δημοσ.
H gts 360 ειναι πολυ πιο κατω απο την 260 gtx. Οπως ειπα ειναι ελαχιστα ποιο δυνατη απο την 9800GTS που εχω.

Δε θα το συζητησω,αλλα πιστεψεμαι,ξερω πολυ καλα τι λεω!

Αυτο δεν το καταλαβα...

Θελω να πω,οτι το qosmio x500 ειναι παρα πολυ ακριβο,γι'αυτα που προσφερει!

Το M15x εχει ΜΙΑ καρτα γραφικων (την 5730). Γι αυτον δεν μιλαμε?

Χωρια που ΔΕΝ ψιλοζοριζεται. Ισα ισα ειναι αθορυβος και κρυος

Аν δε προσεξες,τελικα πηρε το mx15 με τον i7-720m και την gtx260m!

Δημοσ.
Δε θα το συζητησω,αλλα πιστεψεμαι,ξερω πολυ καλα τι λεω!

Αποδειξεις χρειαζομαι. Η αδυναμια συζητησης δειχνει ελλειψη επιχειρηματολογιας.

Аν δε προσεξες,τελικα πηρε το mx15 με τον i7-720m και την gtx260m!

Αγαπητε μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα. Αλλιως δεν θα ελεγες :

Δημοσ.
Αποδειξεις χρειαζομαι. Η αδυναμια συζητησης δειχνει ελλειψη επιχειρηματολογιας.

Aποδειξε πρωτα εσυ αυτα που λες(με νουμερα και αποδειξεις),και θα ακολουθησω,μην ανησυχεις!:devil:

---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:47 ----------

Αγαπητε μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα. Αλλιως δεν θα ελεγες :

Μαλων εχασες επισοδια!Μιλω για το σασι/κασα/κουτι και τον σχεδιασμο γενικα των alienware,εναντι της asus!

Και οχι ειδικα για το m15χ!

Δημοσ.

Τελικά θα το βλεπα και αυτό,θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα του άλλου,και για να το στηρίξουμε θα βάλουμε φωτογραφίες απο το παλιό Area-51,απο το alienware ενός κάγκουρα που έχι ενεργοποιήσει κάθε πιθανό συνδιασμό χρωμάτων στο laptop και απο ένα custom case..

Λοιπόν,να τελειώνει

Το Alienware εξωτερικά είναι αυτό:

Alienware+m15x+Gaming+Laptop.jpeg

Εσωτερικά αυτό:

Image_12.jpg

Με φωτισμό αυτό:

1758_15.jpg&t=1

Όπως βλέπεις ούτε φωτάκια,ούτε λαμπάκια αν δε θες

Τώρα πως γίνεται σε ένα θέμα για ένα GAMING LAPTOP να μπλέχτηκαν πάλι τα σούπερ ντούπερ φανταστικά για gaming που φτιάχνουν φρέντο εσπρέσσο στον ελεύθερο χρόνο τους και τρέχουν το super OS Snow Mountain Sea Lion Leopard με ενσωματωμένο Direct X12 macbooks ένας βούδας ξέρει.

Το attention whoring του φωτεινού μήλου είναι αδιαμφησβήτητο και δεν αλλάζει,μερικοί δεν θέλουμε να φωνάζουμε απο μακριά εεεεεεε έχω apple αν δε το πρόσεξες,που δε γίνεται να μη το πρόσεξες γιατί το μηλαράκι μου φωτίζει σαν το φούστη !!!!

το attention whoring του Alienware είναι αδιαμφησβήτητο ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

Έχεις πρόβλημα με το στυλ των Mac Book Pro? δεν καταλαβαίνω προς τι ο λόγος για τέτοιες

καμπύλες στα Alienware ? φουσκώματα παντού για εξαερισμό? Μου λες δηλαδή ένα Gaming

Laptop είναι καλύτερο απο ένα Mac Book Pro.

Ωραία να το Gaming Laptop σου

Toyota-Supra-Tuning-1.jpg

Να και το Mac Book Pro.

2003_porsche_carrera_gt_01_m.jpg

Δημοσ.

Ποτέ δε κουράζουμε να το κάνω αυτό,χο χο χο

Τα 3 ίδια βίντεο (720p)

capturecb.jpg

screenshot20100920at533.jpg

:o

έπρπεπε να πάρει mac να ευχαριστηθεί παιχνίδια και ταινίες όντως,και flash videos στο net και να νοικιάζει και blu ray δισκάκια μέρα παρα μέρα,ohhhh wait

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...