Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, πρώτα απ όλα θα ηθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις γνώμες σας. Να πώ την αλήθεια μου δεν περίμενα ότι θα μαζέψει τόσα πολλά σχόλια:) Thnk u :) Το Σάββατο κατεβήκαμε στα Multirama στον Πειραιά και τελικά πήραμε το Alienware m15x με το i7. Αν και δεν είμαι εγώ gamer, νομίζω οτι αν το δείτε θα εντυπωσιαστείτε. Πραγματικά πρέπει να είναι το όνειρο του κάθε gamer. To m15x έχει φοβερή οθόνη, τουλάχιστον εμένα αυτό με εντυπωσίασε αρχικά, εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση. Θα προσπαθήσω μέσα στις επόμενες μέρες να ανεβάσω και φωτογραφίες.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα, πρώτα απ όλα θα ηθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις γνώμες σας. Να πώ την αλήθεια μου δεν περίμενα ότι θα μαζέψει τόσα πολλά σχόλια:) Thnk u :) Το Σάββατο κατεβήκαμε στα Multirama στον Πειραιά και τελικά πήραμε το Alienware m15x με το i7. Αν και δεν είμαι εγώ gamer, νομίζω οτι αν το δείτε θα εντυπωσιαστείτε. Πραγματικά πρέπει να είναι το όνειρο του κάθε gamer. To m15x έχει φοβερή οθόνη, τουλάχιστον εμένα αυτό με εντυπωσίασε αρχικά, εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση. Θα προσπαθήσω μέσα στις επόμενες μέρες να ανεβάσω και φωτογραφίες.

Με γειες giorgiostzi το λαπτοπάκι, εκτός από φώτος ανέβασε και για τους υπόλοιπους τίποτα score εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=399694

Δημοσ.

καλοριζικο και καλο λιωσιμο. και κανε ενα μινι review.

Δημοσ.

καλο serf, gaming και οτι αλλο θελεις.καλο ειναι με το review που αναφερει και ο goldeneye γιατι θα βοηθησει αρκετους χρηστες που ψαχνουω πιθανα για laptop.

Δημοσ.

Απο την μια μεγεια . απο την αλλη κριμα τα 1929Ε που εδωσε ο αδεφος σου για υπολογιστη που αγορασε το 2010 με καρτα γραφικων 2 γενιες πριν. Ολα αυτα που γραψαμε επεσαν στο κενο. Πραγματικα κριμα...

Δημοσ.

Αν και οχι 2 γενιες ακριβως , παρολα αυτα παρωγχημενη - ξεπερασμενη και ηδη ανεπαρκης για τα παιχνιδια του τωρα , ποσο μαλλον του μελλοντος. Laptop δεν αγοραζουμε καθε τρεις και λιγο, οποτε πρεπει καθε φορα να αγοραζουμε οτι ποιο καινουργιο (ποσο μαλλον αν εχεις gaming προσανατολισμο).

Μια αποτυγχημενη αγορα...

Δημοσ.

Tα πραγματα δυστυχως ΕΙΝΑΙ τραγικα. Γιατι με σχεδον 2000Ε ειναι τοσο χαμηλα στην λιστα , ενω με 400ευρω λιγοτερα θα ηταν πολυ ψηλοτερα, χωρια που θα ειχε μεγαλυτερη οθονη , περισσοτερη μνημη , 2-πλασια χωρητικοτητα σε σκληρο και directX11.

Δημοσ.

παιδιά να προσθέσω κι εγώ κάτι, μιας και είμαι κάτοχος του alienware m17x , το τι φοράει ακριβώς φαίνεται στην υπογραφή μου, και μου κόστισε από ebay us καινούργιο γύρω στα 2400 ευρω ;).

Για να μην το πάω κι εγώ όμως αλλού το θέμα, γιατί όλοι γνωρίζουμε τις τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, θέλω να πω ότι το laptop που πήρε το παιδι, έχει απιστευτες δυνατότητες αναβάθμισης που δεν υπάρχουν σε άλλα laptop. Για παράδειγμα όποτε γουστάρει αγοράζει εναν i7 920XM και τον κουμπώνει επάνω και δουλευει ρολόι. Επίσης όποτε γουστάρει αγοράζει και τις διπλές crossfire ATI 5870 που φοράει το m17x η και οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί απο την εταιρία για αυτό το laptop και την κουμπώνει επάνω (υπάρχει κάπου μια λίστα με τις συμβατές). Βέβαια είναι και το θέμα κόστος, αλλα αν ασχολείται λίγο με ebay βάζει μια πώληση την παλιά κάρτα και με την διαφορά παίρνει την καινούργια. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το laptop αντέχει πραγματικα παρα πολύ στο χρόνο σε σχέση με οτιδήποτε αλλο!

Δημοσ.
παιδιά να προσθέσω κι εγώ κάτι, μιας και είμαι κάτοχος του alienware m17x , το τι φοράει ακριβώς φαίνεται στην υπογραφή μου, και μου κόστισε από ebay us καινούργιο γύρω στα 2400 ευρω ;).

Για να μην το πάω κι εγώ όμως αλλού το θέμα, γιατί όλοι γνωρίζουμε τις τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, θέλω να πω ότι το laptop που πήρε το παιδι, έχει απιστευτες δυνατότητες αναβάθμισης που δεν υπάρχουν σε άλλα laptop. Για παράδειγμα όποτε γουστάρει αγοράζει εναν i7 920XM και τον κουμπώνει επάνω και δουλευει ρολόι. Επίσης όποτε γουστάρει αγοράζει και τις διπλές crossfire ATI 5870 που φοράει το m17x η και οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί απο την εταιρία για αυτό το laptop και την κουμπώνει επάνω (υπάρχει κάπου μια λίστα με τις συμβατές). Βέβαια είναι και το θέμα κόστος, αλλα αν ασχολείται λίγο με ebay βάζει μια πώληση την παλιά κάρτα και με την διαφορά παίρνει την καινούργια. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το laptop αντέχει πραγματικα παρα πολύ στο χρόνο σε σχέση με οτιδήποτε αλλο!

Δυο πράγματα δεν αξίζει να αναβαθμίσεις στο Μ17χ R2 και αυτό είναι η RGB LED οθόνη και οι κάρτες γραφικών. Ή το παίρνεις εξαρχής το λαπτοπ με αυτά ή μετά τα ακουμπάς κανονικά ($1000 η οθόνη από ebay -από Dell δε το συζητάμε...- και ένα backorder μερικών μηνών για τις 5870 που βγαίνουν γύρω στα $750) τα υπόλοιπα αναβαθμίζονται εύκολα και πιο φτηνά και δε συμφέρει να τα πάρεις απο τη Dell.

Επίσης το λάπτοπ που πήρε το παλικάρι είναι το M15x και δεν υποστηρίζει SLI ή Crossfire ούτε η Dell υποστηρίζει επίσημα την 5870 (πάει μέχρι 5850 στο συγκεκριμένο μοντέλο) μπορείς όμως να την περάσεις και παίζει, με ότι όμως αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.
Tα πραγματα δυστυχως ΕΙΝΑΙ τραγικα. Γιατι με σχεδον 2000Ε ειναι τοσο χαμηλα στην λιστα , ενω με 400ευρω λιγοτερα θα ηταν πολυ ψηλοτερα, χωρια που θα ειχε μεγαλυτερη οθονη , περισσοτερη μνημη , 2-πλασια χωρητικοτητα σε σκληρο και directX11.

μια χαρα το βλεπω.Υπαρχουν και χειροτερα(δες το δικο μου στη Ευροπη)!

Δημοσ.

έχεις δίκιο , νόμιζα ότι ισχύουν ακριβώς τα ίδια και στο m15x.Ενημερώθηκα μετά στο forum για τα alienware. Παρόλα αυτα όμως, ακόμα και χωρίς SLi/Crossfire μια 5870 είναι πάρα πολύ δυνατή και στο ebay είδα ότι παίζουν σε αρκετα καλες τιμές. π.χ. http://cgi.ebay.co.uk/New-Alienware-Dell-m17x-1GB-ATI-5870-Video-Card-C8245-/150491028135?pt=Laptop_Batteries&hash=item2309f6daa7 :-)

και από οσο διαβασα στο forum παίζει χωρίς προβλήματα στο m15x.

Δημοσ.
έχεις δίκιο , νόμιζα ότι ισχύουν ακριβώς τα ίδια και στο m15x.Ενημερώθηκα μετά στο forum για τα alienware. Παρόλα αυτα όμως, ακόμα και χωρίς SLi/Crossfire μια 5870 είναι πάρα πολύ δυνατή και στο ebay είδα ότι παίζουν σε αρκετα καλες τιμές. π.χ. http://cgi.ebay.co.uk/New-Alienware-Dell-m17x-1GB-ATI-5870-Video-Card-C8245-/150491028135?pt=Laptop_Batteries&hash=item2309f6daa7 :-)

δε θα του χρειαστει η hd 5870m!

H gtx 260m δεν ειναι μια τυχαια καρτα!

Οτι και οπως,θα μπορει να παιξει με την hd 5870 θα μπορει να το παιξει με την gtx 260.Και δεν ειναι υπερβολη!

Δημοσ.

Ναι το έγραψα και παραπάνω ότι παίζει αλλά θα διαφωνίσω για την τιμή, $600 η μια κάρτα είναι κλέψιμο και δεν αξίζει.

---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:52 ----------

Οτι και οπως,θα μπορει να παιξει με την hd 5870 θα μπορει να το παιξει με την gtx 260.Και δεν ειναι υπερβολη!

κοίτα έχουν διαφορά κ κυρίως εξαρτάται σε τι ρυθμίσεις θες να τρέξεις τα παιχνίδια πχ DX11, απλά όχι τόση που να δικαιολογούν τα $600 για την αναβάθμιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...