Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο για το 99% του πληθυσμού να δώσει 3.000+ ευρώ για να φτιάξει ένα τόσο ογκώδες σύστημα όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να έχει ένα desktop ΚΟΡΥΦΗ + ένα highend vaio/toshiba/thinkpad/dell/Macbook. Εντάξει μπορεί να μην παίζει crysis στο αεροπλάνο σε full detail αλλά στο φινάλε...who cares?

αυτο ακριβως who cares. ειναι πολλα τα λεφτα. και για πολυ συγκεκριμενη δουλεια. μονο αν καποιος παει συνειδητα να παρει κατι τοσο δυνατο για να παιζει παιχνιδια και να μπορει να πηγαινοφερνει με αυτοκινητο...

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί το ζορίζετε;

Alienware θέλει ο άνθρωπος,για άλλους αξίζει τα λεφτά του για άλλους όχι,όπως συμβαίνει για τα mac,για τα vaio,για τα dell κοκ,αν ήταν θα χαμε όλοι Turbo-X και ACER.

Επιπλέον η λύση desktop+μη gaming laptop δεν ταιριάζει σε όλους,δλδ αν ο stamatisx έρθει Ελλάδα θα κουβαλήσει και το desktop;

Μπορεί να θέλει ο άλλος να χει ένα τούμπανο gaming laptop,όταν είναι σπίτι να το συνδέει στην 32" οθόνη και όταν δεν είναι να παίζει στο laptop,δεν έχει αξίζει-δεν αξίζει,γούστα είναι αυτά.

Και δεν βλέπω γιατί δεν είναι επαγγελματικό το Alienware,ντάξει αν το χεις μες στα φωτάκια ίσως να μην είναι αλλά αν θες τα απενργοποιείς,απο την άλλη γιατί ενοχλεί ο εξωγήινος στο εξωτερικό,που είναι υποδεκαπλάσιος σε μέγεθος ας πουμε απο το μήλο που φωτίζει θες δε θες(στυλ heyyyy i have a mac,look at me),σκέφτομαι να πάρω θήκη μόνο και μόνο για να το κρύψω

Και για να μείνω εντός θέματος ας μας πει ο topic starter το μπάτζετ του,καλύτερα να το ανεβάσει λίγο και να πάει για άλλο Alienware

Δημοσ.
ρε παιδιά γιατί το ζορίζετε;

Alienware θέλει ο άνθρωπος,για άλλους αξίζει τα λεφτά του για άλλους όχι,όπως συμβαίνει για τα mac,για τα vaio,για τα dell κοκ,αν ήταν θα χαμε όλοι Turbo-X και ACER.

Επιπλέον η λύση desktop+μη gaming laptop δεν ταιριάζει σε όλους,δλδ αν ο stamatisx έρθει Ελλάδα θα κουβαλήσει και το desktop;

Μπορεί να θέλει ο άλλος να χει ένα τούμπανο gaming laptop,όταν είναι σπίτι να το συνδέει στην 32" οθόνη και όταν δεν είναι να παίζει στο laptop,δεν έχει αξίζει-δεν αξίζει,γούστα είναι αυτά.

Και δεν βλέπω γιατί δεν είναι επαγγελματικό το Alienware,ντάξει αν το χεις μες στα φωτάκια ίσως να μην είναι αλλά αν θες τα απενργοποιείς,απο την άλλη γιατί ενοχλεί ο εξωγήινος στο εξωτερικό,που είναι υποδεκαπλάσιος σε μέγεθος ας πουμε απο το μήλο που φωτίζει θες δε θες(στυλ heyyyy i have a mac,look at me),σκέφτομαι να πάρω θήκη μόνο και μόνο για να το κρύψω

Και για να μείνω εντός θέματος ας μας πει ο topic starter το μπάτζετ του,καλύτερα να το ανεβάσει λίγο και να πάει για άλλο Alienware

δεν ειπαμε μη gaming laptop μια χαρα παιζουν οσα προταθηκαν. απλα δεν ειναι και κτηνη οπως τα alienware που απο χαρακτηριστικα σκοτωνουν. και ειπαμε οτι για συγκεκριμενες αναγκες ειναι μακραν καλυτερα απο καθε αλλο λαπτοπ.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω...απλά υποστηρίζω ότι η επιλογή αυτή είναι πολύ extreme και αντιπροσωπεύει πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών. Για αυτούς όμως που αντιπροσωπεύει αποτελεί την απόλυτη επιλογή χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Οι υπόλοιποι θα προτιμήσουν να εφοδιαστούν με ένα πολύ λεπτότερο, πρακτικότερο, ελαφρύτερο laptop για να παίξουν σε medium detail τα πολύ high end παιχνίδια (όταν ταξιδεύουν) και να βγάζουν γούστα με το τούμπανο-desktop με την 23-26" iντσών οθόνη τους όταν βρίσκονται σπίτι τους.

Συγνώμη αλλά μου συγκρίνεις το χριστουγεννιάτικό δέντρο (έχει 4 διαφορετικούς χρώματισμούς led μόνο το πληκτρολόγιο) με το μηλαράκι?

Η΄να προτιμήσει κάποια άλλη λύση αν δεν είναι ultimate gamer. ;)

Δημοσ.
το χριστουγεννιάτικο δέντρο απενεργοποιείται όμως,η μηλαράρα(sic) και όχι το μηλαράκι όχι

Δεν με χαλάει καθόλου αισθητικά, σε αντίθεση με το alienware. Επιπλέον είναι διακριτικό και δεν αναβοσβήνει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Εσύ όμως γιατί το επέλεξες για προσωπικό σου υπολογιστή αφού χαλιέσαι τόσο? Αυτό είναι 2 φόρες παράλογο/παράδοξο....

Δημοσ.

Προφανώς γιατί αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις και 2ον γιατί δεν το επέλεξα για την εμφάνιση,battery life > design

Θα μου στοιχίσει 30 ευρώ παραπάνω μια θήκη

Και ανέφερα ότι στο alienware αν θες του βάζεις 66 χρώματα,αν θες ένα και αν θες κανένα,το μήλο φωτίζει παντού και πάντοτε θες δε θες,μου φαίνεται πολύ attention whoring,τες πα

Δημοσ.
το μήλο φωτίζει παντού και πάντοτε θες δε θες,μου φαίνεται πολύ attention whoring,τες πα

Ναι, πίστευα οτι θα το άκουγα και αυτό μια μέρα. Είναι αναμενόμενο. Ναι το 2ο είναι όντως, no doubt καλύτερο.

macbook_pro_back.jpg

DSC01087.jpg&t=1

ALIENWARE FTW!

wtf?

Δεν είναι attention whore οτι πρέπει να κουβαλάς ένα laptop με αεροδυναμικό σχήμα και μια φάτσα ενώς εξωγήινου όπου πας.

alienware-malx-back.jpg

Επιπλέον είναι διακριτικό και δεν αναβοσβήνει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

hahaha.... έγραψε.

Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ θα ντρεπόμουν να βγάλω το Alienware έξω απ το σπίτι μου. Έστω οτι σε παίρνει τηλέφωνο η καθηγήτρια

η 2μετρη και σου λέει να φέρεις την εργασία σου που έχεις στο laptop συνεπάγεται και το laptop. Τι κάνεις?

Δημοσ.

Τελικά θα το βλεπα και αυτό,θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα του άλλου,και για να το στηρίξουμε θα βάλουμε φωτογραφίες απο το παλιό Area-51,απο το alienware ενός κάγκουρα που έχι ενεργοποιήσει κάθε πιθανό συνδιασμό χρωμάτων στο laptop και απο ένα custom case..

Λοιπόν,να τελειώνει

Το Alienware εξωτερικά είναι αυτό:

Alienware+m15x+Gaming+Laptop.jpeg

Εσωτερικά αυτό:

Image_12.jpg

Με φωτισμό αυτό:

1758_15.jpg&t=1

Όπως βλέπεις ούτε φωτάκια,ούτε λαμπάκια αν δε θες

Τώρα πως γίνεται σε ένα θέμα για ένα GAMING LAPTOP να μπλέχτηκαν πάλι τα σούπερ ντούπερ φανταστικά για gaming που φτιάχνουν φρέντο εσπρέσσο στον ελεύθερο χρόνο τους και τρέχουν το super OS Snow Mountain Sea Lion Leopard με ενσωματωμένο Direct X12 macbooks ένας βούδας ξέρει.

Το attention whoring του φωτεινού μήλου είναι αδιαμφησβήτητο και δεν αλλάζει,μερικοί δεν θέλουμε να φωνάζουμε απο μακριά εεεεεεε έχω apple αν δε το πρόσεξες,που δε γίνεται να μη το πρόσεξες γιατί το μηλαράκι μου φωτίζει σαν το φούστη !!!!

το attention whoring του Alienware είναι αδιαμφησβήτητο ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

Δημοσ.
Προφανώς γιατί αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις και 2ον γιατί δεν το επέλεξα για την εμφάνιση,battery life > design

Θα μου στοιχίσει 30 ευρώ παραπάνω μια θήκη

Και ανέφερα ότι στο alienware αν θες του βάζεις 66 χρώματα,αν θες ένα και αν θες κανένα,το μήλο φωτίζει παντού και πάντοτε θες δε θες,μου φαίνεται πολύ attention whoring,τες πα

Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Elven, τα φώτα αλλάζουν κατά βούληση, απενεργοποιούνται όποτε θες και για όσο θες.

Ναι, πίστευα οτι θα το άκουγα και αυτό μια μέρα. Είναι αναμενόμενο. Ναι το 2ο είναι όντως, no doubt καλύτερο.

DSC01087.jpg&t=1

ALIENWARE FTW!

wtf?

Δεν είναι attention whore οτι πρέπει να κουβαλάς ένα laptop με αεροδυναμικό σχήμα και μια φάτσα ενώς εξωγήινου όπου πας.

alienware-malx-back.jpg

hahaha.... έγραψε.

Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ θα ντρεπόμουν να βγάλω το Alienware έξω απ το σπίτι μου. Έστω οτι σε παίρνει τηλέφωνο η καθηγήτρια

η 2μετρη και σου λέει να φέρεις την εργασία σου που έχεις στο laptop συνεπάγεται και το laptop. Τι κάνεις?

NetworkMeltdown, παραθέτεις legacy συστήματα για να αποδίξεις τι, το extreme design? Εμείς εδώ μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα μοντέλα, Dell Alienware M15x, Dell Aliewnare M17x R2 με τους i5 και i7 επεξεργαστές. Άκυρη η παράθεση των foto και η σύγκριση.

Τώρα για το αν θα ντρεπόσουν να βγείς έξω με ένα Μ17χ R2 ή να πας με αυτό στη 2μετρη καθηγήτρια, είναι αυτό που λένε όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Το attention whoring του φωτεινού μήλου είναι αδιαμφησβήτητο και δεν αλλάζει,μερικοί δεν θέλουμε να φωνάζουμε απο μακριά εεεεεεε έχω apple αν δε το πρόσεξες,που δε γίνεται να μη το πρόσεξες γιατί το μηλαράκι μου φωτίζει σαν το φούστη !!!!

το attention whoring του Alienware είναι αδιαμφησβήτητο ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

Και εδώ θα με βρεί ο Elven 100% σύμφωνο

Panos2000gr, δέχομαι το video που παραθέτεις ως ένδειξη των δυνατοτήτων του AlienFX, δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και την παρακάτω εικόνα την οποία έχω ξαναποστάρει και σου αποδεικνύει οτι λειτουργεί μια χαρά και διακριτικά χωρίς αυτά.

<script src='http://img525.imageshack.us/shareable/?i=22360171.png' type='text/javascript'></script><noscript>22360171.png</noscript>

Αλλά όπως είπαμε γούστα είναι αυτά.

Btw, έχεις δει το M17x R2 από κοντά, το έχεις πιάσει στα χέρια σου να δεις την αίσθηση?

Ενημερωτικά όχι μόνο τα έχω πιάσει και τα 2(R2, MBP), τα έχω κάνει βίδες και τα 2 και σαν ποιότητα κατασκευής το Dell Alienware δυστυχώς ή ευτυχώς υπερέχει του MBP.

Και για του λόγου το αληθές σου παραθέτω και αντίστοιχες εικόνες

imag0129d.th.jpgimag0128l.th.jpg

2 Dell Alienware Μ17x R1 k M17x R2 ανοικτά δίπλα δίπλα

imag0182l.th.jpg

Δε βρίσκω αυτές από το MBP sorry.

Εδώ συνεχίζουμε πάντως να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να αποδείξουμε, τι είναι αισθητικά καλύτερο, τι είναι ποιοτικά καλύτερο, ποιο προσφέρει καλύτερες επιδώσεις στα ίδια λεφτά? Anyways να δούμε αν θα βγάλουμε άκρη...

Δημοσ.

Για να κλεισουμε το θεμα alienware vs macpro gaming laptop!

Θα ηθελα να μαθω ποιος θα ειναι αυτος,που θα προτινει το macpro,εναντι του alienware, στον giorgostzi,για να αγωρασει gaming laptop για τον αδελφο του?:shifty::devil::shifty:

Δημοσ.
Για να κλεισουμε το θεμα alienware vs macpro gaming laptop!Θα ηθελα να μαθω ποιος θα ειναι αυτος,που θα προτινει το macpro,εναντι του alienware, στον giorgostzi,για να αγωρασει gaming laptop για τον αδελφο του?:shifty::devil::shifty:

Δεν έχω καταλάβει γιατί τίθεται θέμα σύγκρισης ενός mac και του συγκεκριμένου alienware. H σύγκριση αυτή είναι εντελώς άκυρη. Τα 2 μηχανήματα έχουν εκ δια μέτρου διαφορετικό προσανατολισμό, απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό και φυσικά υπάρχει και μια σεβαστή διαφορά τιμής.

Η όλη κουβέντα δεν γίνεται για να αποδείξουμε ποιο λάπτοπ είναι γρηγορότερο και έχει καλύτερα benchmarks. Αυτό είναι ανυπόφορα αυτονόητο και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αν ΑΞΙΖΕΙ ο αδελφός του giorgostzi να δαπανίσει 3.000+ ευρώ για ένα extreme gaming laptop.

Ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες του giorgotzi's brother..?:

Θέλει να παίζει στο αεροπλάνο crysis σε full detail?

Θέλει να παίζει crysis σε 3 32αρες ταυτόχρονα?

Ταξιδεύει συνεχώς και θέλει να έχει πάντα μαζί του το απόλυτο μηχάνημα?

Η λύση dekstop/laptop δεν τον καλύπτει?

Αν ΝΑΙ τότε το συγκεκριμένο alienware είναι το απόλυτο μηχάνημα!!!

Αν ΟΧΙ, θα πετάξει κάποια χρήματα που θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές μηχανημάτων.

Gamer με Gamer έχει τεράστια διαφορά. Αυτό προσπαθούμε να πούμε....μόνο ο extreme Gamer, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο θα πρέπει να κατευθυνθεί σε λύσεις τύπου alienware. Για το εμφανισιακό είναι υποκειμενικό/ηλικιακό και περισσότερο ο χαβαλές να γίνεται με τα "πειράγματα" που κάνουμε.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό ότι τρέχουν windows 64-bit. Αν το συγκρίνεις σε σχέση με τα mac, νομίζω ότι η συζήτηση είναι για gaming laptops οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι άκυρη. Μόνο αν είσαι τρελός θα αγοράσεις mac για να παίζεις παιχνίδια.

συμφωνώ, είχα κι εγώ ένα macbook pro και απογοητεύτικα τόσο πολύ από την άποψη gaming. Alienware-mac σύγκριση δεν υπάρχει αφού το ένα είναι καθαρά gaming laptop και το άλλο στηρίζεται στην φορητότητά του. Τελικά το μακμπουκ το άλλαξα για ένα toshiba που μου ήρθε πολύ πιο φτηνά και είναι από τα τούμπανα γκέιμινγκ λάπτοπς.

Το θέμα είναι, αξίζει να πάρεις ένα αλιενγουερ στην τιμή του toshiba/asus/acer/turbox(...) με πολύ λιγότερα στατς ? Όσο καλό και να είναι, να σας κάνω μια σύγκριση...

toshiba qosmio f60-10k: 1350euro with:

intel core i5 2,4ghz (me turbo sta 2,9?)

gpu: Nvidia geforce 330m GT (1gb)

ram : 6gb ddr3

hard drive : 500gb.

Alienware m15x: 1154 pounds (1,383euro) with:

intel core i5 2,4ghz (to idio ousiastika)

gpu : ati radeon hd 5730 (1gb)

ram: 3gb ddr3...

hard drive : 250gb .

Το καλό του αλιενγουερ είναι ο σκληρός που , παρ'ότι μικρότερος, δουλεύει στα 7200rpm ενώ ο άλλος στα 5400.

Έτσι όπως το βλέπω αξίζει, αλλά λάβετε υπόψην ότι το toshiba το έχω κανά εξάμηνο τώρα, δλδ είναι μιας "γενιάς" πίσω από το αλιεν. Την εποχή που πήρα το τοσιμπα είχα κοιτάξει για alienware και στην τιμή αυτή έβγαινε 2,26ghz, 2 i 3gb ram, 160gb hard και gpu δεν θυμάμαι αλλά παίζει nvidia στα 512.

To sum up: Κέρδισες το ΛΟΤΟ? Πάρε alienware!! Θες ένα φτηνό και καλό λαπτοπ? Μην πάρεις!

edit: Το αλιεν του μουλτιραμα με 1600ευρω έχει 2,26ghz, 4gb ram, ATI Mobility Radeon HD 5730 - 1GB, 500gb σκληρο.

Πιο ακριβό και με χειρότερα stats από τα υπόλοιπα...

Δημοσ.
Δεν έχω καταλάβει γιατί τίθεται θέμα σύγκρισης ενός mac και του συγκεκριμένου alienware. H σύγκριση αυτή είναι εντελώς άκυρη. Τα 2 μηχανήματα έχουν εκ δια μέτρου διαφορετικό προσανατολισμό, απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό και φυσικά υπάρχει και μια σεβαστή διαφορά τιμής.

Η όλη κουβέντα δεν γίνεται για να αποδείξουμε ποιο λάπτοπ είναι γρηγορότερο και έχει καλύτερα benchmarks. Αυτό είναι ανυπόφορα αυτονόητο και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Αυτο θα επρεπε να το ειχατε καταλαβει πριν αρχισετε να ποσταρετε,ασυστολα για τα προτεριματα του mac στο design,εναντι alienware!

Kαι κυριος σε ενα θεμα που αναφερεται αποκλειστικα στην αγορα alienware και γενικα gaming laptop!

Ταξιδεύει συνεχώς και θέλει να έχει πάντα μαζί του το απόλυτο μηχάνημα?

Η λύση dekstop/laptop δεν τον καλύπτει?

Αν ΝΑΙ τότε το συγκεκριμένο alienware είναι το απόλυτο μηχάνημα!!!

Αν ΟΧΙ, θα πετάξει κάποια χρήματα που θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές μηχανημάτων.

1Το συγκεκριμενο το'χουμε τονισει απανελημενος,οτι δεν ειναι "τουμπανο",αλλα ενα μετριο gaming laptop και μαλυστα πολυ ακριβο για τα χαρακτηρηστικα που εχει!

Και αν θυμαμε καλα,εχουμε προτινει καποια αλλα,καλυτερα gaming laptop,στην τιμη που ειχε το συγκεκριμενο alienware,δλδ 1600ευρο και οχι 3000ευρο,που αναφερες προηγουμενος!

2.Η ερωτηση, ποιες ειναι οι πραγματικες αναγκες του αδελφου του giorgostzi,επρεπε να γινοταν απο την αρχη,πριν να αρχισουμε να σχολιαζουμε,το γενικο design των alienware!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...