Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με 2800 ευρώ (τόσο κόστισε όπως το βλέπεις στην υπογραφή χωρίς όμως τον SSD -αλλά με RAID 0 640GB- και χωρίς τα επιπλέον 2 χρόνια advanced warranty και accidental damage) έχεις ένα λαπτοπ που το score στο 3DMark06 είναι όσο αν πάρεις 3 MBP σαν αυτό της υπογραφής σου και προσθέσεις τα αντίστοιχα score τους. Για τέτοια διαφορά μιλάμε.

Επίσης το να συγκρίνεις ένα MBP με ένα M17x R2 είναι σα να συγκρίνεις mercendes παραγωγής με mercendes της F1. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Άλλη δουλειά το ένα άλλη το άλλο.

Επειδή όμως έχουμε βγεί τελείως Off topic σας προτείνω να ανοίξουμε ένα καινούργιο τοπικ να τα συζητήσουμε όλα αυτά ωραία και καλά και με επιχειρήματα.

ναι συμφωνω σε οσα λες για τις επιδοσεις και γι αυτο ειπα οτι αξιζει να παρει κανεις ακριβο alienware και οχι τα πιο μικρα μοντελα που μπορεις να παρεις κλοκαρισμενα vaio ή toshiba με σχεδον ιδιες επιδοσεις και πολυ καλυτερες τιμες.

---------- Προσθήκη στις 00:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ----------

Ειναι κλοκαρισμενη,δλδ?!

Δεν ειπα οτι με δεν παιζεις παιχνιδια

με την gt 330.Aυτη την στιγμη συζηταμε και ψαχνουμε λαπτοπ με gaming cards και μαληστα σχολιασαμε οτι η 5730 ειναι πολυ μετρια καρτα για gaming laptop στα 1600ευρο!

Ποσο μαλλον ακυρο ειναι να προτινουμε ενα λαπτοπ στα 2000+++ με την gt 330-αρκετα πιο αδυναμη απο την 5730!

---------- Προσθήκη στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ----------

Апо то εξωτερικο μπορεις να παρεις και το asus g73 με τον ι5 και την hd5870m кαι με 17"+ ψηλοτερη αναλυση απ'οτι το macpro,στα 1200-1400ευρο!

http://greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1569449&position=1&anzahl_treffer=3

φυσικα κλοκαρισμενη

δεν το προτεινα για gaming απλα μιας και αναφερθηκε το mac ανεφερα τι παιζει σχετικα με gaming και γιατι αξιζει να το παρεις, φυσικα για ολα τα αλλα που προσφερει (σε πιο νορμαλ τιμες απο ebay) ετσι και αλλιως παιχνιδια οποτε θα δοκιμασω ειναι στο PS3.

επισης για το asus ειναι αλλη κατηγορια και με τα ιδια λεφτα παιρνεις δυνατοτερο desktop και το vaio που προτεινε ενας συμφορουμιτης προηγουμενος και εισαι κομπλε και εντος και εκτος σπιτιου.

και φυσικα και γω προτεινω κατι πιο νορμαλ και οχι το πανακριβο σχετικα με οσα προσφερει alienware. και πιστευω οτι αξιζουν μονο τα high end μοντελα της alienware οπου η ισχυς ειναι εξωπραγματικη για λαπτοπ.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι συμφωνω σε οσα λες για τις επιδοσεις και γι αυτο ειπα οτι αξιζει να παρει κανεις ακριβο alienware και οχι τα πιο μικρα μοντελα που μπορεις να παρεις κλοκαρισμενα vaio ή toshiba με σχεδον ιδιες επιδοσεις και πολυ καλυτερες τιμες.

Συμφωνώ και επαυξάνω οτι προσωπικά δε θα αγόραζα το M15x ακόμα και με full extra χαρακτηριστικά πόσο μάλλον το συγκεκριμένο.

Α και μιας και αναφερθήκαμε για το τσίρκο με τα ledάκια,

59288443.th.png65099146.th.png22360171.th.png

δεν το βλέπω και τόσο αντιεπαγγελματικό (εκτός αν αυτό που το καταστρέφει είναι το alienhead στο lid της οθόνης, υποκειμενικά πράγματα αυτά)

Δημοσ.

Παιδιά σας έχασα, έκανα μια μέρα να μπω και το θέμα που άνοιξα έφτασε στις 5 σελίδες, μου πήρε ώρα για να βγάλω άκρη :) Φίλε stamatisx όντως έχεις το M17X; Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις; Απ αυτά που γράφεις καταλαβαίνω οτι είσαι ενθουσιασμένος, αλλά θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις κι εσύ. Λογικά θα παμε σε κάποιο multirama για να το δούμε και από κοντά το m15x η αύριο ή την Δευτέρα.

Δημοσ.
Παιδιά σας έχασα, έκανα μια μέρα να μπω και το θέμα που άνοιξα έφτασε στις 5 σελίδες, μου πήρε ώρα για να βγάλω άκρη :) Φίλε stamatisx όντως έχεις το M17X; Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις; Απ αυτά που γράφεις καταλαβαίνω οτι είσαι ενθουσιασμένος, αλλά θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις κι εσύ. Λογικά θα παμε σε κάποιο multirama για να το δούμε και από κοντά το m15x η αύριο ή την Δευτέρα.

Φίλε μου λίγο δύσκολο να έρθω και να το δούμε μαζί γιατί είμαι Νέα Υόρκη, για το συγκεκριμένο που είδες πάντως ξανασκέψου το, στο M17x R2 κατέληξα γιατί βάση της τιμής αγοράς του, ένα χρόνο τώρα που το έχω ήταν και είναι για την ώρα ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σαν desktop replacement (επιδώσεις, ποιότητα κατασκευής, support, etc).

Αν θες κάτι σε M15x προτείνω να βρείς κάποιο με όσο καλύτερη οθόνη και κάρτα γραφικών μπορείς (μην κοιτάξεις CPU,RAM,Disk, etc) , μετά σου έρχεται πιο φτηνά να αναβαθμίσεις όλα τα υπόλοιπα. Ψάξτω λίγο μη βιαστείς γιατί υπάρχουν και άλλες πολύ καλές προτάσεις απο πλευράς επιδόσεων στα ίδια λεφτά και κατηγορία. Από ποιότητα κατασκευής όμως με αντίστοιχης κατηγορίας λαπτοπ είναι οτι καλύτερο. Ζύγισε τα πράγματα να δεις.

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:02 ----------

Btw, αυτό που έχει ως φωτογραφία το multirama στο link που παρέθεσες δεν είναι από το Dell Alienware M15x

Δημοσ.

χεχε, δεν εννοούσα να πάμε μαζί, αλλά με τν αδερφό μου θα πάμε, που γι αυτόν προορίζεται το μηχάνημα :) Ένα μαύρο του αρέσει με κόκκινα φωτάκια. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Δημοσ.
χεχε, δεν εννοούσα να πάμε μαζί, αλλά με τν αδερφό μου θα πάμε, που γι αυτόν προορίζεται το μηχάνημα :) Ένα μαύρο του αρέσει με κόκκινα φωτάκια. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

LOL, οκ, απλά πριν πας στα Multirama μπές στο site της Αγγλίας και κάνε ένα configuration να δείς πόσο σου βγαίνει με τα χαρακτηριστικά που θές για να έχεις και ένα επιπλέον μέτρο σύγκρισης

http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b=&c=uk&cs=ukdhs1&kc=NRSA1504&l=en&m_30=322839&oc=N00W1501&rbc=N00W1501&s=dhs

Δημοσ.

θα του βγει παλι πολυ ακριβα και απο αγγλια!

Alienware,only from u.s.a!!!;)

Μονο ετσι θα αξιζει τα λεφτα δινεις!

---------- Προσθήκη στις 01:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ----------

тωρα που το ξανα ειδα,

1676ευρο με την hd 5850 i7-740 και fullhdοθονη,320gb hdd,4gb ram!

Ειναι πολυ καλη τιμη!

Δημοσ.
θα του βγει παλι πολυ ακριβα και απο αγγλια!

Alienware,only from u.s.a!!!;)

Μονο ετσι θα αξιζει τα λεφτα δινεις!

---------- Προσθήκη στις 01:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ----------

тωρα που το ξανα ειδα,

1676ευρο με την hd 5850 i7-740 και fullhdοθονη,320gb hdd,4gb ram!

Ειναι πολυ καλη τιμη!

;) Γι' αυτό σου λέω. Θέλει λίγο ψάξιμο, αρκεί να μην ποροθεί κάποιος και πει ωωω Alienware... και πάει με κλειστά μάτια και το πάρει λόγω ονόματος

Δημοσ.

σε μενα το mx17,οπως το θελω, μου βγηκε 3000ευρο με 2χρονια damage:-(

i7-740

2x5870cross

1920x1200

και τα υπολειπα δε τα αλλαξα!

Αν μαθεις τι παιζει με την εγγυηση απο αμερικη,ενημεροσμε,γιατι ετσι κι αλλιος απο αμερικη,οταν θα το παρω!

Δημοσ.
σε μενα το mx17,οπως το θελω, μου βγηκε 3000ευρο με 2χρονια damage:-(

i7-740

2x5870cross

1920x1200

και τα υπολειπα δε τα αλλαξα!

Για τo M17x R2 η Αμερική είναι μονόδρομος (αλλιώς βγαίνει πολύ ακριβό...) εκτός αν πετύχει κανείς τίποτα refurbished από ευρώπη...

Δημοσ.
;) Γι' αυτό σου λέω. Θέλει λίγο ψάξιμο, αρκεί να μην ποροθεί κάποιος και πει ωωω Alienware... και πάει με κλειστά μάτια και το πάρει λόγω ονόματος

μα γι'αυτο εγινε ολοκληρος πολεμος για τα χαρακτηριστικα και την τιμη αυτου του μοντελου!

---------- Προσθήκη στις 02:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:23 ----------

Για τo M17x R2 η Αμερική είναι μονόδρομος (αλλιώς βγαίνει πολύ ακριβό...) εκτός αν πετύχει κανείς τίποτα refurbished από ευρώπη...

3000ευρο μου βγηκε απο αμερικα με τον ι7-940χm:shifty:

(Δλδ στην αμερικη σου κανουν δωρο ενα ι7-940!)

δεν εχω αγωρασει απο ευρωπη,γενικα,μεχρι τωρα,ουτε λαπτοπ ουτε καμερα ουτε φοτωγραφικη!:lol:

Και μαλυστα εχω συγκεκριμο καταστημα στην νεα υορκη,που ψωνιζω!

Δημοσ.

3000ευρο μου βγηκε απο αμερικα με τον ι7-940χm:shifty:

(Δλδ στην αμερικη σου κανουν δωρο ενα ι7-940!)

δεν εχω αγωρασει απο ευρωπη,γενικα,μεχρι τωρα,ουτε λαπτοπ ουτε καμερα ουτε φοτωγραφικη!:lol:

Και μαλυστα εχω συγκεκριμο καταστημα στην νεα υορκη,που ψωνιζω!

Τον επεξεργαστή τον αγόρασα χωριστά από ebay γι' αυτό και βγήκε το όλο σύστημα τόσο φτηνά και μη ξεχνάς οτι άλλο να το αγοράσεις με ισοτιμία 1.52 και άλλο με 1.24 (το ευρώ έχει πέσει πολύ τον τελευταίο χρόνο...)

Δημοσ.

δεν το βλέπω και τόσο αντιεπαγγελματικό (εκτός αν αυτό που το καταστρέφει είναι το alienhead στο lid της οθόνης, υποκειμενικά πράγματα αυτά)

Μην το συζητάς...θα ήταν επαγγελματικό μόνο αν δούλευες στην ΚΟΝΑΜΙ, την Activision ή την NASA :-D Ο προσανατολισμός των alienware είναι φανερό ότι είναι διαφορετικός και σίγουρα όχι επαγγελματικός.

Νομίζω όμως ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί πολύ στο συγκεκριμένο thread. Το Alienware καλό και χρυσό αν έχεις τα χρήματα και προπάντων την τρέλα. Όπως είπες είναι μια formula 1...ωραία να την βλέπεις σε αγώνες αλλά ιδιαίτερα δύσχρηστη για μέσα στην πόλη ή για ένα ταξίδι. Επιστρέφοντας στο θέμα μας, δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο για το 99% του πληθυσμού να δώσει 3.000+ ευρώ για να φτιάξει ένα τόσο ογκώδες σύστημα όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να έχει ένα desktop ΚΟΡΥΦΗ + ένα highend vaio/toshiba/thinkpad/dell/Macbook. Εντάξει μπορεί να μην παίζει crysis στο αεροπλάνο σε full detail αλλά στο φινάλε...who cares?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...