Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πριν 3 βδομαδες το ειχαν 799 και τοσο ειχαν και αυτο http://www.my-store.gr/default.aspx?p=11&id=MB986LLA

παιρνω τηλεφωνο και μου λενε ναι εχει γινει λαθος αυριο θα βαλουμε τις σωστες τιμες. και εβαλαν αυτες που εχουν και τωρα. αλλα φοβηθηκα να κανω παραγγελια.

Είναι από αυτά που πέσανε από το φορτηγό και το δίνουν τόσο φτηνά? :lol:

Δεν παίζει να είναι σωστή η τιμή με τίποτα (τουλάχιστον για το alienware με αυτά τα χαρακτηριστικά)

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανονικα πρεπει να το παραγγειλουμε και αν μας πει σορρυ λαθος, θα τους πουμε εμενα δεν με νοιαζει, τοσο εγραφε.

Δημοσ.
Κανονικα πρεπει να το παραγγειλουμε και αν μας πει σορρυ λαθος, θα τους πουμε εμενα δεν με νοιαζει, τοσο εγραφε.

Έτσι έπρεπε αλλά...

Δημοσ.
Έτσι έπρεπε αλλά...

ετσι και αλλιως εχει τηλεφωνικη παραγγελια. στην τελικη λες παραδοση και πληρωμη στο κοντινοτερο καταστημα της ταχυμεταφορικης που σε βολευει και πας το βλεπεις αν ειναι ενταξει λες και στον υπαλληλο οτι και καλα εχεις συνεννοηθει να δεις οτι ειναι ενταξει το προιον και αν ερθει ηρθε. αν δεν ερθει καταγγελια :devil: .

Δημοσ.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα σου λενε λαθος θα το διορθωσουμε αλλα εξακολουθουνε. Λες και το κανουν εσκεμενα για να διαφημιστουν, οποτε ναι κανονικα καταγγελια θελει!

Δημοσ.

Στο laptopblog.gr γίνεται ένας διαγωνισμός με δώρο το Alienware M15x αξίας €1.599 και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφήσετε ένα σχόλιο στο προηγούμενο λινκ ή να γίνετε fan της σελίδας του laptopblog στο Facebook ή να ακολουθήσετε το laptopblog στο Twitter. Αν κάνετε και τα τρία, πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο τυχερός!! :-)

LaptopBlog Facebook Page

LaptopBLog Twitter Account

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν μου αρέσουν τα desktops καθώς θέλουν μια γωνία στο σαλόνι μου.....

Έχω Mac mini που καταλαμβάνει μικρότερο χώρο. Αποφάσισα να αρχίσω το mmo rift. Με το m15x core i5, θα μπορούσα να παίξω ικανοποιητικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ο αδερφός μου έχει κολλήσει με τα Alienware και από τότε που τα είδε στο Multirama μας έχει "πρήξει" για να αγοράσει ένα. Δεν εχω μεγάλη ιδέα για laptops, αλλά απ όσο ξέρω τα Alienware είναι ιδανικά για gamers (όπως τον αδερφό μου). θα ήθελα μια γνώμη για το M15x . To έχει κάποιος απο εσάς; Είχατε κάποιο άλλο alienware;

Ευχαριστώ.

Πλάκα κάνεις έτσι; Πανάκριβο λάπτοπ για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει...Βρίσκεις άλλα πολύ καλύτερα με ίδια ή και λιγότερα χρήματα και λιγότερο ογκώδες design. Μήπως να μην επηρεαζόμαστε μόνο απ'τον εξωγήινο και το όνομα; :P

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις έτσι; Πανάκριβο λάπτοπ για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει...Βρίσκεις άλλα πολύ καλύτερα με ίδια ή και λιγότερα χρήματα και λιγότερο ογκώδες design. Μήπως να μην επηρεαζόμαστε μόνο απ'τον εξωγήινο και το όνομα; :P

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά απαντάς σε 6 μηνών post :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...